Une do vi 1 jave ne Spanje nga fundi gushtitKush me pret?
Une do vi 1 jave ne Spanje nga fundi gushtitKush me pret?
Jam JETUS jo TREGUS!.
...PERSHENDETJEEEEEEEEEEeeeeeeeeee................ e....................Madridit ...Mataleos dhe Nadie...ket tem ma mir ta quajm Shqiptaret ne Madrid, sepse siq po shifet vetem ne te tre nga Madridi po marrmi pjes, se te tjeret ,ose dualen nga Spaña ose e harruan kontrasenjen per te hyer ne Forum...
...
...Ju deshiroj shuuuuuuum te mira dhe suksese ne jet, Qao...o...![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 11-05-2006 më 14:05
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Ju qe jetoni ne Spanje i keni marre vesh lajmet e fundit te falimentimit te firmave financiare "Forum Filatelico" dhe "Afinsa". Te dyja keto firma merreshin me shitjen dhe blerjen e pullave filatelike. Gati 350.000 njerez kane humbur parate e tyre ne keto firma financiare qe sic u zbulua para disa ditesh ishin firma financiare piramidale. Shume njerez futen te gjitha parate e tyre ne keto firma meqenese jepnin nje interes vjetor prej 6% deri me 12%. Te gjithe besonin ne keto firma financiare meqenese kishin 27 njet qe punon pa asnje problem.
Te gjitha keto po jua tregoj meqenese ka patur edhe shqipetare qe kane humbur shume para ne koto firma financiare keshtu qe nese dikujt i nevojitet informacion se cfare duhet te beje ne keto momente,ku duhet te drejtohet etj. atehere te vihet ne kontakt me ane te email me mua. Suerte.
Me sa poshof une paska firma "Sudja " dhe "Vefa" edhe ne Spanje!
Hej zot i modh, si s'na u ndan ne shqiptarve kto pislliqe?
Po e lejme me njane ket fatkeqsi e te kapim nenji muhabet me te lezeçem!
Sapo prenotova pushimet per ket vere.
Ku do te thoni ju?.....natyrisht en Espana, Baleares me sakte 1 jave ne Ibiza e 1 jave ne Minorca.
Kush ka nenji sugjeriment me m'dhene, perveç atyre qe shkruhen neper Guida, miresetvij.
E kam fjalen p.sh. per plazhe te bukura, lokale te veçanta e, pse jo, edhe ristorante te kendshem.
Po deshet me ekzaxheru fare me tregoni njonji gjo interesante mbi historine e atij ishullit apo atij tjetrit.
Po si ai Zapatero lejoi homoseksualet me u martu? Kot ja ka fut ksaj radhe me ju then te drejten.....edhe qe kisha stime per ate!
Po ta merrte vesh gjyshja ime nje lajm te till do ja bote: Allah, allah lajthiti dynjalliku! (paste rafmet gjyshja)
O Mataleo po si merresh vesh ti me spanjollet? kam nigju qe s'ja thekin hiç per gjuh te huaja, eshte e vertet?
Po ti xixe perveç xixave de que te ocupas?
te gusta la movida espanjola? ate jamonin de bellota e kan as fare.....por shum te shtrejte.
Pres sugjerimente nga te gjithe.
Shnet e, si tonte dikush, HASTA LA VICTORIA
"...coloriamo la vita per non sprofondare nel buio"
Une nuk jetoj me ne Spanje por kam jetuar per dy vjet e gjysem ne Canarie dhe kam nje nostalgji te jashtazakonshme per ate vend.
Me pelqejne shume njerzit dhe menyra e ndertimit te mardhenieve te tyre.
Me pelqen shume TV spanjoll e sidmos programi Cronicas Marcianas dhe me vjen keq qe eshte mbyllur
Me gusta mucho este país.
Saludos a todos
Firma ime eshte : SHQIPTARE
O LoZar po pse, me ne tallesh ti? Ca ti boj punes qe eshte ne anglisht edhe nuk kam kohe per te lexuar Spanjisht. Po nejse po mesoj nga pak.
Per punen e spanjolleve (se per spanjollet se caj), lere mos e pyet! Tani qe erdhi vera jam mendu shume here me e hedh veten nga kati i 7. Shume yje si paraqitje po prap me gocat tona nuk krahasohen.![]()
Ciao!![]()
"Never argue with an idiot.They'll lower you to their level and beat you with experience ! "
Postuar më parë nga Mataleo
Eh mer Mataleo tani qe erdhi vera nga te qe to shkosh te gjith çunat kan po te njejtin problem.
Persa i perket asaj " nuk krahasohen me gocat tona" ......ndoshta nga ana e bukuris edhe mund ta pranoj per goca deri ne 30 vjeç, me mrapa vari trajsen teze ...gocave tona fillojn e i shperthejn xhepat e pantallonave (ke pare ti ne shqiperi nenji 35 vjeçare me pantallona? ..nuk ka, te gjitha veshin fund o fustone (ne nuçat nuk jemi me mire....na behet barku si thes).
Persa i perket karakterit, dhe ketu po lidhem me ate qe tha Era1, jan komplet ndryshe.
Mjafton me kaq e nuk po i hyj hollesishem muhabetit se zgjatem shum....besoj se konkordon me mua.
Hasta pronto a todos!
"...coloriamo la vita per non sprofondare nel buio"
Aaaaaaaaaaaaa LoZar aty me dil! Kur na kishte xhaxhi (Enver e kam fialen, se brezi i ri kur degjon "xhaxhi" i kujtohet xhaja i vet, po nejse) me diet edhe ishim elegantnuk na pelqente. Tani me kapitalizmin prap nuk na pelqen.
![]()
Shif, une duke qene qe shkoj rralle ne Shqiperi nuk i di keto punet e xhepave po te besoj meqe qekemi nga i njejti rreth. Megjithate nga vera qe isha andej nuk mu duk edhe keq me thone te drejten.
Tani per punen e karakterit, no comments: [jan komplet ndryshe]
It could be better, it could be worst, it could be f@cking no way! Right?????![]()
Ciao!
"Never argue with an idiot.They'll lower you to their level and beat you with experience ! "
Postuar më parë nga LoZar
...E po ti djal me inteligjenc qenke ...... mir qe na i kerkove sugjerimet, se po mos ti kerkoshe mbete pa asnje pergjigjeje...
...
Mir, ja edhe mua me erdhi reni ta kthej pergjigjejen.
... Met vertet xixat- xixellonjat, me pelqejn shuuuum ti shof ne fluturim naten, duke ber drit...por per fat te keq po te jetoj ketu ne Madrid 50 vite siq po shifet nuk do te kam fat te shof asnje.
Kur isha si nji vogelushe ne Kosov kam posur fat ti shof disa her dhe me kan pelqyer shuuuum. Por ti mbasi po vjen ne`pushim ne Spanje, qite nje ne shishe dhe bjema si dhurat....
Durim se gati ta ktheva pergjigjejen, se pari me pelqejn xixellonat, sepse jam shum e dashuruar ne Bukurit Natyrore. Me pelqen Natyra, Ajri i pastert, Gjelbrimi, etj...se ketu ne Madrid gati mu zua fryma, as frymarrje nuk mund te merresh si duhet...mbasi jetoj edhe vet posi Mataleo ne katin e 7, po ata te tjeret qe jetojn ne te 12 nuk e di se si ja bejn...
Prej Spanjes me pelqen vetem nji gje-Gjuha-keshtu qe jam e punsuar dhe duke studijuar Teknicas de Tradukccion, i kam studimet e kryera jasht Spanjes, por edhe ta di mir Spanjollishten nuk do te me bie keq...
Ju deshiroj nji dit te mir per te gjith, kalofeshi mir, SUKSESE....
..........E MORE DJAL, PO KOHEN E MIR E PASKE GJETUR TE VIJESH NE SPANJE, Spanjollet ne Gusht shumica dalin nga Spanja, apo shkojn ne deti, dhe ta flliqin Ujin more djalPostuar më parë nga Pyes_Lotin
, te lutem laju çdo her mbasi te hysh ne detin e tyre se ta qesin Zhugen,... ki kujdes, se keta jan te njoftur qe lahen vetem nji her ne jav, dhe shumices ju vie era,
... Te deshiroj nji pushim sado te kendshem, se vet do te shkoj ne Kosoven time.
...ADIOS A TODOS...![]()
Krijoni Kontakt