Pershendetje me te perzemerta per ty i nderuari J. London ... e di qe mesazhi im nuk te zgjedhe dileme, dhe nuk te dhashe nji mendim apo gje qe do te zgjidhe dileme, por vetem e dhashe nji pjes te mendimit tim mbi Spañollet, por siq thua ti normal qe ka njerz te mire dhe me pak te mire si ne ter boten... por e tjetra gje eshte qe disa persona nuk kuptojne mire, nuk ja vlen te shkruash asgje as te hupesh kohen si psh. per ket shokun sylmagjera!
...sa i perket sylmagjera, mos kerko shume nga ai sepse shifet se kush eshte dhe siq qenka...
ps.
Mitjuk, FLM. FLM. FLMMMM... per pershendetje shokiiii...iii...
Pranoj pershenetjet me te sinqerta dhe nga ana ime... Mireundigjofeshmi...
Kaloni sa me mire, ciao...
sylmagjera...te Flm. per mesazhin tende, ...por nuk me thot asgje, sepse nuk e prita nga ti as qe me intereson mendimi yt, sepse jam e sigurt i cili tip mundesh te jesh dhe qfar klase, apo me mire i qfar nivelit!
... por une ju drejtova shokut J.Londeres, ndersa me ty dhe kesi llojesh si tipin tend as qe kam deshire te kem pune, as qe te hupi kohe.
ahahahahahahaaa...aaaa... me ben te qesh mesazhi i yt, dhe keshillat tua banale, hahahahahaaaa...aaaaa... o i marr qenke tiiiiii...ii...
Shof qe e ke keqkuptuar mesazhin tim, dhe nuk e ke kuptuar se qe kam deshur te them, por nuk me besfason sepse nuk e ki koken te kuptosh me shume...
Krijoni Kontakt