Close
Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 349
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    kanarina ,shum ke qesh dhe je ra per tok,qeshja te ben mir,po un shkruaj se jam poet un ,nuk,kam si me ju ik shkrimeve ,shkruaj , poema poezi vargje nuk edi se a ke lexu nga un ketu ne forum diqka,.
    u bana merak thash pse ika ashtu mos u prke diqka,ne bejm shaka,se njerz jemi dhe nuk kemi qllim,ta bgacmojm njeri tjetrin por te knaqemi me shoqrin ne forum un gjithmon ekam rrrespektuar shoqerin dhe bashkatdhetart natyrisht njerzit e mir .un thash kur u largove mos je prek diqka por ne te gjith ne forum kemi krijuar kontakt te mir shoqror dhe nga te gjitha anet e europes kjo esht mir dhe duhet ti ruajm lidhjet se nuk i dihet jetes.
    mbas njizet e ma teper vcjtesh e kam takuar nje shoqe te gjenerates me esht duk se takova prindrit e mi usha i ndjekur ather ishte regjimi milosheviqian ne fuqi dhe nuk guxoja me hy ne kosov vetem deri ne shiqpri.
    Ajo kishte ardh me burrr te vetin dhe verrtet ju mbusen syt lot kur me pau,por edhe mua ishte verrtet knaqsi mbas aq vitesh te takoje nje shoqe te gjenerates te bankave shkollore.
    Ma von bashk me burrin e saj dhe shoqen time jemi knaq duke ngran specialitete te kosoves qe dinte ajo me i ba sa kemi ndejt ne shqiperi nuk harrohen ato dit miqsije kanarin,prandaj po them nuk dihet se ku e kah takohen njkerzit un kam qen gjithmon i till shoqerine kam dasht dhe kam qen i shoqeruar,kur kam ra ne burg kan qa shum shoke shoqe se kam qen i dashur per te gjith ,pra ne vitin 1981 kur u denova shum njerz jan merzit se un kam qen i dashur per shoqeri,un jam poet edua natyren shoqerin njerzit e mir.
    u knaqe duke qesh kanarin veq gaz qenke,sigurisht klima atje te nxit me qesh kaq shum me gjithat njerzit gazmor nuk jan njerz te kqi.
    ti na mungove se qe sa dit nuk dole tash dole prap mir shum ,po e kuptoj,se e paske natyrene till qe nuk mundesh pa ba ngapak humor mir mir te kuptoj,por nuk kuptova se ka kishe dasht meme shkru per nji shkrim diqka ,kishe than shkruni bukur se s na ka hije ne shqiptarve s di pse qka ke dasht me than nuk e,kuptova mir.
    te pershendet poeti mos u vono ma kaq shum mos e qo kaq gjat dil ne internet ma shpesh se kemi nevoj me bisedu se un kam komunikime edhe ne tjera forumeme bashkatdhetar un siq e sheh shkruaj jam poeti dhe kam nevoj me bisedu me njerz se poetet vuajn,prandaj kan ne voj per nje psikologji terapije harmoni dhe kontakte shoqeri me njerz.
    poete jan motivuar ma se tepermi me trgeimet e njerzve.
    mua me kujtohet nji person qe ma ka trgeuar jeten e tij aty kam pa s shum motive me shkru por me nji emer anonim.
    Esht edhe nje person tjeter qe ma ka trgeuar pjesene deshtuar te jetes se saj esht interesant per vargjet e mija un shkruaj anonim dhenuk tregoj emra .
    kanarina shpesh en vargjet e mija e marr si frymzim ket zog te bukur .
    pershendetje nga angert

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Ka koh qe nuk me esht lajmruar mikesha ime shum e zgjuar,xixe xixellonja ,ndjej knaqsi te veqant kur ajo shkruan ,xixellonja ka veqanti ne komunikim,esht teper but dhe njerzore ka ,intelegjenc hde maturi ,esht teper stabile dhe ,e shoqerur,dhe shihet se te xixe xixellonja ka humanitet e njerzi,esht,shume afert me te gjith ne forum keshtu duhet me qen kultura dhe emancipimi i fmeres shqiptare. xixellonja me mallengjeu me dis a lumej qe mi ka derguar,un ju kam shkruar shum vargje lumejve xixellonj i kam te shkruara ato avrgje,ne guret e bardh te lumit dhe zallinat ,lemohet lekura ime dhe ,dehet shpirti im nga knaqsija.
    sidomos kur lahem ne lum dhe kur dal ne breg sa me deshir do ta kisha marr lapsin dhe letren per t e,krijuar vargje frymzimi,
    me at lum qe ma ke derguar ne fotografi,xixellonj,beso jam frymezuar,aq shum dhe gati me kan rrjedh lot nga mallengjimi ,me duket vetja si i burgosur ne europen e ftoft e dua jeten dhe lumin liqenin prrocken me grgullima,eren e lisave flladin mbi lule e dua jgun shum,e d ua jugun edua natyren dhe vargjet .
    nuk jam vetem poet e dua shum sportin dhe muziken artin dhe futbollin,por edhe shah me pelqen t e,luaj kur kam koh,.
    me pelqejn shum lulet sodimos mimozat,dhe karajfilat,e dua edhe e dua shum barine gjelbruar dhe eren e leht kur ia valzon brushen .
    me pelqen shum filmi dhe teatri dhe ,atletika,mandej edhe sporte tjera.
    me pelqen shetitja por jo vetem me shoqeri.
    kam deshir te udhtoj me automobil dhe te pershrkauj udhtimet ne vargje.
    i dua njerzit e sinqert dhe shoqerin.
    rrespekt per ty ,xixellonja dhe po te pyes a je duke i percjell vargjet emija ne forum qe po i shkruaj her mba here nuk edi se qfar ke mund te kuptosh nga ato vargje qe un i paraqes per lexuesin a te pelqejn a jo mos ma ban qefin nes e nuk te pelqejn poeti e don hapur fjalen.

pres te me shkruash xixellonja dhe te me trgeosh se si uber eme shendet ke pas nje grip para do dite si u bane tash a je ma mir dhe si po e kalon ne spanjen e nxeht atraktive si ekeni kohen atje a ka fillu mjegull a dimer a kan fillu zogjt me ik matan gjibraltari ,dhe si esht dieleli e jeta tash a keni mall per vendlindje a keni shoqeri dhe si ndjeheni atje ,qka ndjeni ne shpirtin mergimit.

te pershendet angert shum sinqert dhe me shum mirsi

Aaa Tash Mke Ofendu Angert Se Une Nuk Jan E Zgjuar ,a?ahaahaahah,bash Tkuptoj Ti Poet Une ,ama Ne Tash Te Ky Forum Duehet Te Bojm Muhabet Shoqror E Jo Te Shkruajm Romane Si Ty Aahaahahhaah,edhe Edi Qka Kisha Mendu Kur E Shkrujta Se Ne Sna Ka Hije Me U Tregu Te Edukuar E Tmenqum,se Nana Na Ka Rrit Me Buk E Pasul Aahaahahaahaha,pash Zotin Mos U Lodh Aq Shum Me Shkrujt Edhe Ktu Poezi ,po Hiq Mos Ta Nie ,shkruj Qka Don Qejfi -edhe Mos Shkruj Aq Bukur Se Ma Kpute Shpirtin Ahahaahaha,e Puth Kush E Lexon Ket Mesazh Ahaahah ,dit Te Bukur Per Krejt Ju,ciao,ciao.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    po qka ka lidhje me buke pasul kanarina,njeriu mq qka ka ushqehet,kryesorja ne shqiptart kemi shum kultur bile ehde muhabetgji jemi,kemi qen,un poazi kam shkru,ne disa faqe tjera,ndersa ketu po bejm muhabet t e lir,paske marak me qesh ,shum qenke e natyres gazmore,mos po han shum sheqer,se sheqeri te ben me qesh haaaaaaaaaaa.
    megjithat kanarin un e dua shum shoqerin siq po esheh nejeten tome kam pas gjithmon deshir me pas shok dhe shoqe e rreth te gjer e miq e te njohur kjo na duet ne shqiptarve se aq me mir esht kur nga te gjitha anet e botes po komunikojm ,un kam shum shok e shoqe qe po me shkruajn edhe ne email timin ma knaqen shpirtin kur po e qeli imeilin ,dhe po e shoh se nuk me len te merzitem ma kalojn diten por edhe me poezi po e kaloj kohen edhe me gjana tjera.
    un jam gazmor ne shpirt ,dhe kam deshir te knaqem me shoqeri ajo qka me pelqen ne jet,esht shoqerija ma shum kam deshir kur te me pershendet dikush apo te bisedoj dikush se sa te me jap dikush para,paraja esht e mir por ma e mir esht shoqerija paraja duhet vetem sa per nje mirqenje,por un do te kisha qen i knaqur ,sikur te kisha buk dhe kulm mbi kok e shoqeri.
    dikuj shoqeruija nuk i pelqen shum ma teper i pelqen paraja mua me pelqen shoqerija.
    ti kanarin me fal qe po te pyes,ne psanj atje si e ke jeten qka ben dhe si kalon,me qka merresh me psort apo me qka e kalon diten si u be puna qe dole atje ne spanj ,kjo po me ben pershtypje se shqiptart kan shkua ne spanj po quditem nuk ka qen e,zakonsh,me kjo pun,vetem neqoftse kan shkuar tash nga koha eluftes kur kan qen ndjekjet n kosov qe i moren spanjollt
    disa refugjat.
    por kur po me thua te mos shkruaj ,se ta kputa shpirtin ket nuk e pata te kjart ,
    ket nuk e,kuptova pse po te kputet shpirti,nga poezit nga poemat e mija nuk e di pse ,a munesh pak ma gjersisht me na tregu pse po te ndodh kjo.
    per muhabet okej jam ne takort ne baza shoqrore,dhe komunikimi,por qka te bej me vargjet un jam poet hde me duhet me shkru nuk mund te ndalem .
    po ti pse nuk po shkruan ndoshta edhe ti mund te shkruash diqka,provo,je ne nje vend t ebukur dhe na trego ndonji ngjarje qe ke perjetu pershembull mandej un e paraqes ne vargje por nuk ta qes emrin vetem e thuri ngjarjen se un ket zanate kam,me thur vargje por kur te me ndihmojn njerzit un i marr ngjarjet dhe i stilizoj por emra nuk jap.
    Ma thuaj nje ngjarje q e ke perjetu apo diqka intresant ,nga jeta jote dhe un e shkruaj bukur pastaj me shkruaj edhe diqka te bukur nese ke perjetu.
    por edhe nes e nuk dons ka problem mos e thuaj.
    Nji vajz ma ka trgeu nje perjetim te saj dhe vetem prej atij perjetimi qe ajo ma ka shkruar ne internet edhe pse nuk e njoh ,ajo me ka shkruar keshtu si ti me pseudonim ,por ma ka shkruar nje ngjarje shum interesante qe ajo e ka perjetu ne jet dhe mua me ka dal nji roman vargje beso nes ebotohet esht shum intresant.
    A s po na trgeon nga cilin qytet ne kosov je lind, a ke shok,a ke shoqe dhe a del me ta,qka te pelqen ne jet dhe ku shetit per qka bisedon me ta ne qfar tematike a e don filmin artin moden , sportin si e kalon kohen atje ne spanjen e madhe me kend e kalon jeten a shkon ne pun a ne shkoll a qka ban s na trgeove pak.
    qe un te tregova un shkruaj bej ngapak sport ,ne kohen e lir dhe vrapoj mbas termineve se ktu jeta termin esht.
    kanarin qenke pak si muhabet qare paske marak ne humor ngapak nuk po mundeshe me fol seriozisht s ka problem un i kuptoj njerzit por ti diten e par kur me shkruajte me ke shkruar shum intresant , e ma von disi pak ma ndryshe u tjetersove ,kjo me ka ba pershtypje pak,por nejse mir prap ti e ke at stilin tand.
    P ana thuaj pak a te merr malli per atdhe a ke lidhje me atdheun ,dhe a e don atdheun. mandej me thuaj at,e pelqen shpoqerija a vetmija,si ndjehesh ne pun dhe ne shetitje,a te pelqejn shetitjet ne grup a ne vetmi,dhe a ke hy ne ket forum per t e gjet shoqeri apo per ta kaluar kohen.
    keto do te ishin disa gjera qe me intresuan.
    Vargjet emija i paske lexuar po e shoh ,por ndonji koment rrreht tyre nuke the perveq asaj po ma kput shpirtin,nejse.
    Nes e ta kpusin shiprtin dhe je kaq e ndjeshme mos i lexo lexo vetem tjera gjera qka nuk te mundojn dhe rri e qet.
    kisha dahst me dit ne qytetin ku jeton a ka shqiptar familje e qka bejn ata si jetojn a kan arrit me msu gjuhen dhe si ndjehen spanjollt me ta e ata ne mesin e spanjollve.

pershendetje
    nga gjermanija
    angert

Hola Angert Te Tregoj Pak Per Jeten Time-jam Ne Shkollen E Gjuhes Ket Vit,prej Vitit Tjeter Filloj Kismet Ne Fakulltet Du Me Stjudju Intermobilar ,qe Dmth Ne Shqip Agjensi Per Me Shit Shpia,zdi A Me Kupton ,edhe Une Kam Pasaport Botror Se Kam Jetu Ne Ni Shtet Tjeter Ma Para ,emrin Zdu Me Ja Permend,edhe Kshtu Qe Smnevoitet Viza,.-vendosa Me Stjudju Ne Spanje Se Mpelqete Spanja Jeta E Rini Ktu ,se Une Jam Njeri I Qelt E Smuj Me Jetu E Mshelt.vllau Jem Jeton Ktu,per Te Punu Skam Punu Kurr Se Smnevoitet Me Punu.tash Tregoj Pak Per Jeten Time Ktu,-ktu Mpelqen Shum ,njerzt Jan Shum Tmir Te Ngroht,shoqe E Shok Kam Boll ,e Bash Mpelen Bukuria E Djemve(burrave )spanjoll ,ahaahaahahah,per Vendlindjen Me Mer Malli Normal Se Atje Osht Familja Ime Ama ,edhe Ktu Me Pelqen Shum, .edhe Une Hy Te Ky Forum Veq Se Mkeshet Me Ty Sa Nervozoesh,krejt Fjalt Qe I Them I Keqkupton Ahaahahah,se Sfol Me Njeri Tjeter Ktu Jo,sepse Jam Shum Bizyy More Ahaahahaaaaah,ne 5 Ora Flej Me 7 Qoem Prej Gjumi Ahahaah Jam Ba Si Vanpir Ahaaahaah,trego Ti Si E Kalon Diten Ne Gjermani Qka Bon ?harrova Ktu Ku Jetoj Une Ka Ve 4 Djem Shqiptar Ama Une Ma Shum Shoqni Spanjolle Kam ,gjuhen Edi Si E Fol Ahaahhaah Pak Italisht Pak Shqip Pak Anglisht ,aahahahaha Po Me Kuptojn Krejt Qka Them Ahahaahahah ,qel Ti Ni Tem Qka Te Pelqen E Te Provoj Tndihmoj Une Ahahaahahah,respekte ,tung.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    ME INTERESON PER SHEMBULL PSE TE PELQEJN AQ SHUM DJEMT SPANJOLL
    kANARINA KJO ME INTERESON ;sot si pik e par e ma von do te bej edhe disa pyetje tjera ,por kur te me spjegosh ,per spanjollt,mos ben shum ahaahaaa,
    po nejse prap esht ky nje ves i yti apo si ta quaj nje humor ndoshta megjithat ti e din ps e,ben keshtu.
    mandej kujdes ndaj fjalt dhe gabimet ne shkrim,qe te mund te kuptoj ma mir.
    skjaroj arsyet ma bukur dhe fjalt lidhi,se kur don ti din po diqka,te esht tek me humor,okej edhe humori esht i mir ,por spjegoe pak ma rrjedhshem per shembull pse vetem spanjoll qfar arsye ka ketu na e,pershkruaj pak
    angert

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink ...Holla Spaña_Madrid, holla amigos, como estamos...

...Pershendetje shoku angert...ketu jam me ka kaluar virusi dhe hyra dhe sot ...por nuk kam mjaft kohe keshtu qe do tju shkruaj te diellen me shum, per sot vetem ju pershendes dhe ju deshiroj çdo te mir ...kalofeshi nji fund te javes sa me te lumtur, suksese...Mireundigjofeshmiiiii...Pershendetje dhe çdo te mire dhe per shoqerin ...
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    xixe xixellonja me ke premtuar s e te dieln do te me shkruajsh shum ku mbete tash

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    kanarines i humbi fekrema e gjurma u zhduk si mjegula mos na e kan marr spanjollt se i kishte shum qejf ata nese na e kan grabit spanjollt duhet te hyjm ne luft me ta haaaaaaaaaaaaaaaa

Ahahaahahahah Angert ,tuten Spanjollt Mem Kindapu Mue,se I Loj Pa Pare ,fukara Ahahaah Se Shum Hargjit Une Qa Sho Dua Me I Ble Ahahaahahah.per Mendimin Tem Djemt Latin Jan Mat Mirt Nbot,kan Ni Sharm Terheqes,e E Kan Ngjuren E Trupit Si Qokollad Jan Shum Romantik,e Din Me E Vlersu Ni Vajz ,sjan Shum Xheloz E Din Me Jetu Mir ,mos Se Zdu Me U Hap Ma Shummm Se Gojen Shum Te Pist E Kam Ahaahahaah,lidhu Edhe Ti Me Ni Spanjoll E Ki Me Pa Se Qka Shkrova Jan Tverteta Ahaahahahaah,spania Per Mua Osht Shpi Aahahaaha,ej Angert Vene Groshen Se Erdha Per Drek Ahaahahahah,tpuc Te Balli Se Shyqyr U Hape Pak Fillove Te Behesh Si Une Ahaahahahah,kalo Mir ,mirundergjofshim,.

Faqja 14 prej 35 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •