kanarina ,shum ke qesh dhe je ra per tok,qeshja te ben mir,po un shkruaj se jam poet un ,nuk,kam si me ju ik shkrimeve ,shkruaj , poema poezi vargje nuk edi se a ke lexu nga un ketu ne forum diqka,.
u bana merak thash pse ika ashtu mos u prke diqka,ne bejm shaka,se njerz jemi dhe nuk kemi qllim,ta bgacmojm njeri tjetrin por te knaqemi me shoqrin ne forum un gjithmon ekam rrrespektuar shoqerin dhe bashkatdhetart natyrisht njerzit e mir .un thash kur u largove mos je prek diqka por ne te gjith ne forum kemi krijuar kontakt te mir shoqror dhe nga te gjitha anet e europes kjo esht mir dhe duhet ti ruajm lidhjet se nuk i dihet jetes.
mbas njizet e ma teper vcjtesh e kam takuar nje shoqe te gjenerates me esht duk se takova prindrit e mi usha i ndjekur ather ishte regjimi milosheviqian ne fuqi dhe nuk guxoja me hy ne kosov vetem deri ne shiqpri.
Ajo kishte ardh me burrr te vetin dhe verrtet ju mbusen syt lot kur me pau,por edhe mua ishte verrtet knaqsi mbas aq vitesh te takoje nje shoqe te gjenerates te bankave shkollore.
Ma von bashk me burrin e saj dhe shoqen time jemi knaq duke ngran specialitete te kosoves qe dinte ajo me i ba sa kemi ndejt ne shqiperi nuk harrohen ato dit miqsije kanarin,prandaj po them nuk dihet se ku e kah takohen njkerzit un kam qen gjithmon i till shoqerine kam dasht dhe kam qen i shoqeruar,kur kam ra ne burg kan qa shum shoke shoqe se kam qen i dashur per te gjith ,pra ne vitin 1981 kur u denova shum njerz jan merzit se un kam qen i dashur per shoqeri,un jam poet edua natyren shoqerin njerzit e mir.
u knaqe duke qesh kanarin veq gaz qenke,sigurisht klima atje te nxit me qesh kaq shum me gjithat njerzit gazmor nuk jan njerz te kqi.
ti na mungove se qe sa dit nuk dole tash dole prap mir shum ,po e kuptoj,se e paske natyrene till qe nuk mundesh pa ba ngapak humor mir mir te kuptoj,por nuk kuptova se ka kishe dasht meme shkru per nji shkrim diqka ,kishe than shkruni bukur se s na ka hije ne shqiptarve s di pse qka ke dasht me than nuk e,kuptova mir.
te pershendet poeti mos u vono ma kaq shum mos e qo kaq gjat dil ne internet ma shpesh se kemi nevoj me bisedu se un kam komunikime edhe ne tjera forumeme bashkatdhetar un siq e sheh shkruaj jam poeti dhe kam nevoj me bisedu me njerz se poetet vuajn,prandaj kan ne voj per nje psikologji terapije harmoni dhe kontakte shoqeri me njerz.
poete jan motivuar ma se tepermi me trgeimet e njerzve.
mua me kujtohet nji person qe ma ka trgeuar jeten e tij aty kam pa s shum motive me shkru por me nji emer anonim.
Esht edhe nje person tjeter qe ma ka trgeuar pjesene deshtuar te jetes se saj esht interesant per vargjet e mija un shkruaj anonim dhenuk tregoj emra .
kanarina shpesh en vargjet e mija e marr si frymzim ket zog te bukur .
pershendetje nga angert
Krijoni Kontakt