Close
Faqja 13 prej 35 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 349
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Shum e ndeeruara xixellonja

mund te them se me ke gezuar shum me pergjegjen tende te matur te bukur,te kendshme taman si i ka hije nji bashkatdhetareje mergimtare,
    kutpova shum bukur krejt qka me kishe shkruar me nji shije te holl dhe elgante ,je e mrekulluueshme ne shprhje dhe gjentile me njerz,kam rrepekt per ju,dhe per nivelin e shkrimit,verrrtet din me shkru dhe din ,shumqka je talente me fal per ket kompliment por verrtet shkruan bukur.
    Si q e sheh zakonisht un humbi shum koh duke kerkuar shoqeri,por edhe nga jeta edhe nga njerzit edhe nga talenti im un jam formuar si poet.
    sot vargjet e mija jan shum aq shum ndoshta sa qe nuk mund te them sespe ma quan pastaj per mburrje ma mir kur te botohen numroni vet.
    Un poashtu jam njifar poeti qe kam deshir ne radh te par me pas shoqeri te sinqert jam shum i etur per shoqeri gjithmon e kam dasht shoqerin dhe nivelin,
    por nga jeta e njerzve kam degjuar shum dhe kam formuar shum.
    sa e sa her nga ngjarjet qe kan perjetuar njerzit dhe ma kan hap shpirtin kam krijuar vargje te bukura por gjithmon ne anonimitet,pra duke mos etreguar personin e verrtet por me nji emer tjeter publik.
    sidomos kam shkruar shum vargje per vajzat e dhunuara nga armiku yne shekullor serb.
    Un gjithmon kam qen per emancipimine femres,e kam konsideruar femren si qenje ma delikate dhe me shpirt ma paqsor dhe e kam perkrah,me kujtohet nejet,kur nji shoqe klase ,e ndalnin jashtzakonisht mashkujt sepse ka qen teper e bukur,dhe me duhej shum me e mbrojt ,sepse e till ka qen ather kultura dhe besnikrije,.
    ne vargjete mija ka shum e shum ngjarje e lloje te ngjarjeve e rrethana te pershkruara ne vargje.
    e kuptova shum mir edhe paraqitjen tende dhe pasqyren e informimit qe me dhe ne nji menyr te kjart per spanjollt.
    mund te them meqense ti jeton aty me ke dhen njifar pasqyre dhe njifar imagjinate me te kjart,dhe ndoshta nga fjalet e tua mund te nxjerr
    vargje te reja per t a e kam dit pak a shum se europianet jan nji kallep ,por kam besuar s espanjolet nuk jan ne at nivel siq jan gjermant.
    gjermant verrtet poashtu vdesin neper banesa dhe nuk komunikojn njeri me tjetrin shum pak,dhe jan shum te vetmuar.
    Un e urrej ket sindrom e urrrej ket dukuri teper armiqsore ndaj njeriut.
    mbas lufte kam shkuar ne kosov ,dhe isha duke shkuar ne furgon prishtin mitrovic,me beri perhstypje nje gje njerzit kishin filluar te mos flsinin,dhe sa ishim aty ne furgon asnjeri nuk bisedonte.
    VELLAU IM QE ESHT ME I VJETER SE UN ME THA MOS GABO ME FOL SE UN TY TE NJOH ti ke deshir me fol, se ketu tash quhet budallak ,me fol ne autobus.
    NE ISHIM NE KOMBIBUS DHE VERRTET nuk mu durua,budallak esht te mos flasish i thash vllaut un nuk kam komplekse.
    Fillova ti pyes te gjith se kah ishin e kush ishin,ne fillim me shikuan me neveri por dal ngadal ua hapa gojen me muhabet.
    mBETEN TE MAHNITUR SE SI E DNEZA BISEDEN dhe qelloj kolon e madhe sepse rruga prishtin mitrovic gjithmon ehste ngarkuar as ne nuk ishim per ngut,dhe vertet u pervluan nga knaqsija,ata me uroninaq shum pastaj sa ishin udhtar,dhe me than na ke dhen nje terapi qe do ta mbajm ne mend beso jemi knaqur tema te ndryshme .
    vlau im ne fillim rrudhej e strukej kishte frig s emos me merrnin per budalla,pse flas ne publik,por jo mandej edhe ai u hap dhe keshtu u knaqqem,biseduam normal,per shum tema te ndryshme.
    Kur i pyeta perse populli yne,sillet keshtu kur gjenerata para lufte mbahet ne mend per qiltersi dhe komunikim qe na merrte lakmi mbar bota,me kontaktet me format solidare dhe te qilterta te aferta dhe aq dinamike temperamente.
    pse ky ndryshim ju thash,.
    Me than se si te sillet dikush ,ashtu duhet te sillesh edhe ti,qe domethen,dikush na e solli ke tmod kriminale per te na len te izoluar.
    Nji budallai i ra ndermend dhe e filloj ket kultur,ndoshta ai ak qen ne derpesion dhe tjert kan shkuar pas tij.
    pse te mos komunikohet pse temos flitet .
    aty ne at furgon kishte pas njerz t eprofesioneve te ndryshme biseduam per kulturat botrore,per tema lufte rendi sociale per shkolime probleme qe preoukupjn kosoven.
    me than se ju keni kultur tjeter ne f gjermani prandaj jeni te till dhe komuinikoni ma leht,jo ju thash,se ne gjermani ja amte zi se ju ,unitetin qe kemi pas para lufte as nuk ekziston ma jan shuar klubet shoqatat muzika aktivitetet qdo gje,por un kam vendos me mbet i till s evetem njeriun qe nuk ehst ne mend dhe nuk esht normal e kuptoj kur hesht dhe nuk don em fol asnjiher.
    NJERIUN QE ESHT NORMAL ME MEND NE KOK DHE QE E KA FAL ZOTI MBI TOK AI FLET KOMUNIKON;SHTON SHOQERIN KONTAKTIN sipas shijes dhe nuk esht nevoja me te gjith me qen shok ,por me komuniku mundet,se paku me nji rreth njerzish.
    pra e nderuara xixellonj mahniteshin me mua,me pyete qka jam me profesion ju thashs ejam poet, e prandaj ej ti keshtu met han,ju thash nuk esht e verrtet,ke poeta sa te duash nekosv dhe shqiperi qe ulen ne tren apo autobus dhe nuk flasin nji fjal as me bashkudhtarin qe ulen.
    Dikur ka qen zakon me pet njeriun qe ke qen ulur me te bashkudhtarin se paku se kush je e kah je ,por njeriu vertet sot u shendrrrue ne djall, dhe pyetja kush je e kah je ma nuk po funksionon normal,sespe mund te thot qka te duhet ty kjo pun.

Megjithat mammir esht te bisedohet,neper trena kam biseduar me gjerman qe lexonin dhe heshtnin,i kam nderpre dhe u kam then me fal a mund te ju pyes diqka,po, me kan then
    si dhe qfar temash lexoni aty,dhe me jan pergjegj ,dhe prap u kam then a mund,te bisedojm rreth ksaj teme qe lexoni,por verrtet mandej kemi mbet te njohur dhe kur jemi takuar ne rrug ,jemi pyetur ma gjat si je e si shkojn punet,dhe sot e asaj dite njoh shum gjerman ne baz te sjelljeve te mija te tilla.
    i shoh s ekur me takojn knaqen se te un ka qelje totale dhe dinamik bisede dhe shoh s ekan deshir ma gjat te bisedojn,ne raste te veqanta kemi pi edhe kafe me disa qe jemi njoft ,
    dhe q te keqe ka ketu kur njeriu ka miq e shok e te njohur,bile ne raste festash me kan dergu edhe dhurata ,
    unehe mete vjetrit kam biseduar i kam pyetur per jeten e tyre per te kaluaren dhe kan mbet te knaqur shpesh her me kan sjell dhurata dhe dhuratat i lenin te dera, un ju thosha s e gjera te tilla nuk ka nevoj,vet jam tip i till vet jam komunikues,.
    a e shihni pra se ne natyren e njeriut nuk eshtmbyllja te gjith njerzit flasin dhe pergjegjen,por dikush duhet te prij,te marr iniciativ,deri sa ti nuk merrr iniciativ ,ai tjetri poashtu rrin su dru dhe nuk flet ,vetem kjo esht dhe asgje tjeter,te gjitha shkaqet q e,kam hulumtuar deri me sot pse njerzit nuk flasin,neper vende publike jan se ,te gjith kan komplekse,se qka mendon tjetri nes e flas ashtu,keto komplekse nuk i kam un.
    perse pra te gjith aq bukur ju pergjijgen gazetarve kur ata pyesin njerz kudo neper rrug,pra njeriu komunikon,por nuk ka kush i prin kesaj kulture ose ma mir me than shpetimi te njerzve se njerzit nese mbyllen keshtu,mbarojn shendrrohenneqenje robotike te shkatrruara.
    dikur e mbaj ne mend deri sa shkonim ne fshat ishte knaqsi kur autobusi vlonte ,nga bisedat plot gjalleri e komunikim,tani ne autobus nuk flet kush heshtje vorri,,tmerrohet njeriu,me ardh nga gjakova deri ne prishtin mos me pas diqka melexu,shkatrrohesh nga monotonija por edhe leximi dikur behet bajat sa do interesant me qen,se njeriu ka nevoj te pakten nji bised te thjesht.
    nga ajo bised mund te dal nji hajr nji i njohur qe ndoshta edhe do te kesh nevoj per te.
    njerzit jan te lidhur pazgjidhshmerisht njeni me tjetrin dhe duhet te lirohemi nga komplekset e izolimit,izolimi nuk ehst kultur une quaj vetvrasje.
    pse ather shtete kur izolohen politikisht ekonomikisht etj protestojn,sespe nuk mund te mbjetojn vetem pa mardhenje nderkombatre keshtu esht edhe njeriu.
    pra e nderuara xixillonja gjithqka ka filuar nga nje njeri imbrapsht qee ka filuar a i pari,gjoja po sjell mod dhe kultur te re ka sjell egoizmin,tmerrin ne njerz,njerzit harmonik dhe komunikues jan ma te mir shpirtrisht dhe ma normal psiqikisht
    me an te qdo shkenxe mund te verrtetohet kjo.
    nje femi i heshtur e ka me te deformuar karakterin se nje femi qe komunikon.
    ketu qendrojn idealet e mija qe kombi jon ti kthehet kultures s ekomunikimit dhe harmonis kolektive, .
    kur shkoj ne kosov ne vizit,dhe vizitoj farefisin te gjith me ardh shoqerin ata mbesin te mahnitur,ata thon s e ka vite qe askush nuk ua ka hap deren,kultur se jo mahi. Te mos vizitohet tezja agja daja ,kusheriri ,nipi vajza e agjes kojshija shoku djali i agjes e pse ather njeru u dashka te jetoj ,ma mir pra te mos ekzitojm fare q esht kjo qmenduri un ket jet as qe e dua as edhe nji sekond edhe sikur udhet ti kem te shtruara me qokollata plot dhe me te gjitha te mirat e botes.
    Sa per lumejt dhe detin qe mi kishe dergaur ne fotografi te falenderoj veret nga fundi i shpirtit je e mir si duket dhedukesh njerzore humane.
    Ma ke kujtuar lumin qe ehst dashrija ime ,aty un marr njerz dhe te njohur me vete senuk shkoj vetem komunikojm dhe lahemi mandej marrim ushqim knaqemi ,her ne lum e her ne det nen rrezet e diellit.
    gjithmon pas larjes ne det ,inkuadrohem ne sporte ulem kur shoh dy vet te panjohur duke luajt shah dhe i pyes a mund te luaj edhe un.
    knaqem kur mepranojn ne shoqeri luajmtp kembe dore shah,pastaj shkoj posht e lart dhe lahem njoh njrez knaqem dhe kthehem ne shtepi,ne mbremje ku dal ne gjiro me shok eshoqe ,mandej kohen elir shkruaj vargje.
    lumin mamkujtove lumit i kam shkruar aq shum vargje detit ranes e diellit ambientit shoqeris te gjitha vargjet emija jan sipas vlerave dhe ndjenjave.
    pse te mos e duam te bukuren dhe jeten atraktive ,pa njerz dhe argtime nuk jetohet .
    edhe njeher shoqe e dahsur te nderoj dhe te rrespketoj dhe meedhiaq mir qeme kishe quajtur shok,un shoqerine qmoj shum,per mua shoqerija eshte diqka shum e dahsur ,pikrisht edhe ketu kam t shkruar shum vargje.
    nuk edi a po i shihni vargjt e mija ne forum por shkoni te angert dhe kerkoni ma shum postime dhe shihni vargjet e mija te nd´ryshme ,aty mandej analizoni dhe komentoni vargjet dhe thuani se si ju duken.
    meqense tash u bem shok te mir un tepershendes me nji rrepsket dhe knaqsi te veqant e nderuara xixillonja jamkurreshtar te di se si mbete ne spanj amos je me studime. TE TI SHOH vajzen e qilter komunikuese dhe te emancipuar,poshtu me nji intelegjenc me vjen mir qe femra shqiptare po ec me hapa te sigurt.
    pershendetjet me te sinqerta per ty shoqe enderuar xixillonja nga poeti ,angert,
    nga mitrovica

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    kanarina .qdo gje esht ne rregull ,nuk kemi pse prekemi ne po komunikojm si bashkatdhetar dhe po bisedojm .per mua jeni shum te mir ,dhe kalofshi mir ne spanj.
    ajo qka me ben pershtypje me vjen te befasohem si keni shkuar atje prej kosove,po menoj a me qellims tudimi apo keni mbet nga lufta atje ,nuk e di,por interesant shum shqiptar ne spanj gjithnji e ma shum,nji dit duke komunikuar ne internet e pash se shqiptar kishin shkuar edhe madakaskari ,nji ujdhes afrikane bukur larg por shume bukur .-
    ju deshiroj suksese tyy kanarina dh te gjithve qe jetoni ne spanjen ebukur,.
    me ka kriju knaqsi komunikimi me ju dhe njohja me ju

te fala nga angert dhe je shum e mir qao, te pershendes

mos na ik nga forumi se nuk ke nevoj ne i kuptojm shakat shumm mir,se nuk jemi aq te cekt sa te mos kuptojm shakat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    E NDERUARA XIXELLONJ

VERTET KE TE DREJT NJERZIT PO SHKOJN DREJT KAFSHRIS ME HAPA TE SHPEJT;
    VETEM KAFSHET NUK DIJN TE PERSHENDETEN ,kjo ehst tragjedi tejetosh ne nji pallata ne nji ndertes me dikend e te mos pershendesin ,ma mir te perfundojm te gjith ,njeriu nuk esht lop me briena ,vetem me kullot dikund njeriu ka struktur krejt tjeter,mendoj se e gjith bota duhet te ngritet ne kemb kunder egoizmit kriminal.#
    duhet qe te institucioanalizohet ky problem ndersa meusesit ne shkolla duhet nat e dit gjene ratave tu japin edukim dhe ky duhet em qen nji problem botror perndryshe erdhi fundi i qdo gjeje ne planet.
    si ka mundesi qe tash edhe ne fshat po ndodhin gjera siq jam informuar ne kosov,
    kur njeriu nga i njejti fshat e sheh bashkfshatarin ne rrug dhe nuk e eprshendet bile e sheh edhe ne ndonji qytet tjeter dhe nuk e pershendet edhe kso informatash kam ,kush e qthuri ka q keq kombin ton shqiptar dhe pse ne thelb po ndodh kjo a mos esht ndonji semundje qe nuke njeh shoqerija,dhe a esht koha qe kjo dukuri te dal ne media ne televizion ne gazet kjo dukuri shkatrrimtare.
    tmerrrohem kur me thua se ne spanjen enxeht nuk te pershendet njeriu q ejeton ne nji hyrje em ty merre me mend se si esht ne vendet e ftofta.
    njeriu flet komunikon ka kerkesa
    ka ne voja jetike ka probleme ka halle ka shumqka ,dhe duhet me ia than dikuj, s akeq sa keq,mbaroj njerzija iku shpirti dhe ndergjegjja,iku njerzilleku iku qdo gje njeriu nji dit nuk do te ket motiv as per shtim natyror dhe si duket neket form do te shkatrrohet njerzimi duke mos u shtuar dhe duke u larguar gjithnji e ma shum.
    dikush po i prin ksaj djallezije , e keqja esht se njerzit me defekte dhe struktur kriminale po dominojn mbi moden
    e njerzve qe jan normal, per shembull ma par po del ne treg nji mod e keqe se nji mod e mir pozitive .
    nese nji idiot dele thot hajde te ecim te gjith lakuriq se esht mir neper qytetrim turre vrap njerzija do te shkoj pas budallekutt e tij,edhe ket lloj mode per tu mos,
    mos komunikuar me njeruin e ka qit ndonje manjak qe ka qen ne depresione dhe njerzit poe marrin si mod e civilizimit e nuk esht asgje tjeter vetem kafshri dhe moskultur qe
    sigurisht disa te semur mental e kan nis ma se pari per ta ber dukuri te i gjith njerzimi por njerzimi kurrsesi nuk duhet lejuar ket mod te depertoj sepse
    njerzimi e ka gjuhen e komunikimit,dhe tani nje iniciativ e re duhet te filloj gjithkund neper shkolla dhe institucione qe te shkojm ma sigurt drejt zhvillimit hde civilizimit duke i ik barbarizmave sa ma larg se na perfshijn dhe gjymtohet njerzija.
    pikrisht nga kjo lloj mode e mos komunikimeve po nxit njerz me defekte kriminale dhe te kqija shpirtrore dhe po ka pasoja te renda sot pra kurr ma e madhe nuk ka qen djallzija tinzrija e e gjerat tjera negative sepse shoqrija njerzore nuk po solidarizohet nuk po bashkpunon per t emir vetem per skatosje shpirtrore dhe deformime tjera te natyres kriminale.

te fala nga poeti angert

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    E nderuara xixellonja

kUPTOVA SE VARGJET E MIJA POETIKE te kan impresionuar dhe je perfshi,ne thellsit e tyre , e fole nji fjal ,duhet nji fjalor filozofik,per kuptimin esencial te tyre dhe k then aaty filozofon filozofi te verrtet,te falenderoj per ket kualifikim,
    vargjet e mija kan shum shum simbolik ,alegori dhe filozofi ,esht e verrtet ka edhe definicion dhe tendenc vargu per te dhen intepretim ,edhe ne thelssi tjera
    loti i pendes time mundohet edhe shkencorisht te ec neper rrug te prekjeve te ndryshme ,zberthimesh dhe definimesh kuptiimore.
    ka megjithat shum pun ketu vlersimi letrar nese dikush verrtet don me e nxjerr domethenjen ,ti ke pa diqka dhe je thelluar e vrejta shum mir je talente dhe e holl ne depretime ne intelekt .
    vargje verrtet kam shum xixellonja shum kam vargje por asnji lloj perkrahje nga askush nuk kam pas dhe jam plotsisht i vetem.quditem me njerzit qe me kan lan pamehsirshem ne harres.

te pershendes shum ty xixellonja dhe te deshiroj shum suksese ne jet.
    nese ka dikund gabim ne shkronja ather fajtor esht tastatura ,sepse kur po postoj po kercen germa pran njera tjetres dhe germa epadeshiruar po i bashkangjitet tjetres ne ket gabim teknik por tash pak a shum e pervetsova,
    menyren e pergjigjes dhe po shkruaj ma sigurt dhe pa gabime .
    besoj se ti me kupton ne ndonji rast gabimi ne ndonje shkronj.
    shoku i juaji poeti angert qe ka shum rrespekt per ty
    xixellonja

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Pershendetje per gjith Antaret e forumit qe gjinden
    Ne Spanje Ne vecanti yvin Xixellonjen kisssss hon
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    kanarina dhe xixe xixellonja me kan humbur dikund,nuk me lajm rohen ,si,duket ose u ngopen me shkrimet e mija oose nuk kan koh te pergjigjen ne forum
    poeti angert qe pershendet xixellonjen dhe kanarinen

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    ...Pershendetje per te gjith po nga qendra e Madridit...Emri:  cibeles.jpg

Shikime: 1311

Madhësia:  44.7 KB...
    ...Emri:  a7558.jpg

Shikime: 1621

Madhësia:  19.8 KB...Ketu po jav qes edhe Prisidentin, shiqoni po bukurosh e kemi, mos e paft syri i keq ....ha ha hhaaaa....Kalofeshi nji dit te mir, çdo te mire per te gjith ne veqanti i pershendes keta dy vizitoret e fundit te temes, shokun angert, dhe shokun thekthiFat dhe suksese te shuuuumta ne jet...
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink

...Pershendetje te Perzemerta per ju i Ndruari Angert, ketu jam, por sot mbasi kam me shum kohe, po ju shkruaj sado pak, sepse me ka zen flama dhe jam ende ne krevet, po ju shkruaj prej Portatilit, nuk po rri shum se po kam frik se po hin virusi ne internet dhe po ju kap, ha hah ahaaaa...aa...

...ah si tju them keshtu e ka kejo jet...siq thoni dhe ju Kumunikimi eshte me i rendesishem ne jet, si per shoqeri, po ashtu per familje, per dy personat qe jan bashkuar per nji jetes bashkshortore, dhe ne pergjigjesi per çdo person...shifet kjart, se per shkak te jo kokunikimit, apo te komunikimit jo te mir, vijne te gjitha problemet si ne shoqeri, po ashtu dhe ne Familje sidomos ne jeten e dy te rive, dy qiftinjeve, per ket arsye vijn dhe deri tek ndarja...
    Jo kumunikimi eshte plaga me e madhe e "Njeriut modern" por me ne fund i perfshin te gjitha Dashuria nese nuk ke Dashuri, nuk ke deshir as te komunikosh si duhet...
    ...kan humb ndenjat e njeriut, shumica nuk e dijn as vet qe ndiejnm, nuk dijn as te japin dhe as te si te marrin...Por me ne fund na mbetet vetem Shpresa ne Zotin...
    ...nuk po e vazhdoj shuuuum sepse siq ju thash me par mbi ket qeshtje mund te flitet shum, por e vetmi qe mund ti rregulloj keto pobleme, vet njeriu, sepse dhe njeriu i qrregulloj... me Dashuri dhe me Diallog, por pyetja eshte a eshte i afet per ti par kjart disa gjera?...!!!!...dhe me ne fund per ti zbatuar ne jeten e perditshme, ne praktik...
    Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 27-11-2006 më 07:38
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Shum bukur je pergjegj ke vertet ndjenja te mira te cilat i ushqen ,me njerzillek te madh dhe ke shum humanizem,tipik kultur shqiptare,tipik regjion i dahsur dhe i embel kosve qe shihen gjurmet e dikurshme te vlerave njerzore.
    Sa per komunikimin,ate popujt tjer ne forma te ndryshme e ushtrojn nepermes ,
    shkoles institucionit,nepermes,kultures,nepermes bashkpunimit,ne shqiptart ne pergjithsi e kemi pas ne gjak miqsin ndjenjat raportet kontaktet vizitat ete gjitha keto i kemi pas ne gjak dhe ne gjene tradicionale,vet natyra jon ka qen folese,o xixellonja,ne i kemi takuar nje vendi,shum te bukur ne pjesen ma te bukur te europes,ne vendin ma te bukur mu ne mes te botes afer mediterant tamam klim qe e lakmon qdo kush tok e bekuar me ploit gjalbrime e me bukuri te pafundme.
    Populli yn ka qen harmonik,por si duket dikush dhe diqka don ta vras ket tradit,un si poet me pend ne dor po luftoj sa po mun dem kunder armiqve te jetes kunder vrasesve te pozitives ,kunder penguesve te civilizimit,kunder egoizmit.
    te gjitha keto jan veti barbare,njeriu parashpellor nu e ka pas trurin e zhvilluar prandaj as gjuhen dhe komunikimin nuke ka njoft dhe ka fillaur em shenja,
    por sot ne ket civilizim njerzit duhet te jen ma te arsyeshem xixe xixellonja,.
    sot aftesija e trurit eshtma emadhe dhe ne duhet ta ndertojm shum drejt e saa ma persosur menyren dhe kulturen e komunikimit,dhe ta shtojm dashurin njerzore.
    me vjen keq qe te ka marr flama dhe po e them se ti rrezaton e sa per virusin nuk e shperndan ti fare mos ke merak,se ti je shum , epaster shprirtrisht te ti nuk nxen vend asnji virus nuk e besoj.
    NE QOFT SE VJEN VIRUSI KENDEJ PO E PERCJELLI DREJT E MA LARG NUK PO I BEJ MIKPRITJE PO E NISI KAH VERIU ANDEJ HAAAAAAAAAAA:
    ME VJEN KEQ QE TE PASKA PREK GRIPI te deshiroj shendet dhe kalim gripi sa ma shpejt ,. dis a fotografi qe na i dergove te falenderoj shum per ket freskim ,por un akoma nuk po di me vepru me kompjuter i njoh gjerat elementare ekam nje djal te vllaut ketu ne te verrtet dy jan por njerit i gjuhem shpesh ne qaf s e ai studjon informatiken ketu ,dhe ai vetem vjen me tregon diqka shpjet dhe ik e unnuk po kuptoj shum veprimet,qe ai i ben i kam than me mso ngadal por ai ik si raket s e ka provime jeta esht ba robotizem ,nganjeher po merzitem dhe po kam nevoj per njerz per shoqeri.
    Dikur ka pas burrni e karakter sado kudo pak neper klube dhe shoqata ndersa shoqaten ton ketu e kan prish disa hajna te pa vler dhe aty nuk mund te hy ku rrijn njerzit e pa karakter ,tmerrohem me veprimet qe kan ba ata dhe njerzit e ndershem jan larguar tash nuk kemi as pik tubimi,shqiptart e mjer qe dikur e paten edhe shoqerin , muzikore shum te bukur,jan ba pik e pes sot ,nuk mundet njeriu as me i gjet ata te gjith sot t e izoluar nuk jan aktiv dhe i shoh nganjiher ne rrug jan te qoroditur ne pamje .
    edhe gyrbeti i ka prish edhe gjendja ne kosov e ftoft pa dashuri farefisnore,beso duken si psikopat flasin vet me vete i shoh ne rrug se si duken te qudithsem dhe te ndryshuar ne qehre jan krejtsisht tjjer jo si dikur energjik dhe te koncentruar.
    KET VIRUS TE KEQ NA E FUTEN SE PARI DISA TRADHTAR SHPIUNA QE VININ E BENIN TE ZEZA NE KLUB ;MANDEJ JERZIT NISEN TE LARGOHEN SE ATA PININ RAKI PROVOKONIN NGATRRESA GJUANIN shishe por ne kosov kur armiku ia ka dhunu motren ose nanen nuk ka guxu me i than as qka po ben,kjo me terbon,se si sillen ketu disa si kapadai dhe ne baz te ketyre sjelljeve rrugaqe vagabonde esht prish qdo gje,shoqerija muzikore dhe teatri q eka ekzistuar,ehst shkatrruar vetedija kombtare dhe esht shpartalluar qdo gje.
    vETEM NJE PO E THEM GJITHQKA KISHA FAL NE JET POR TRADHTARIN JO:
    te ne shqiptart ehst ba nji gabim i madh qe na ka kushtuar me jet,tradhtarin ehst dasht me eheq qafe menjiher ashtu siq hiqet me rrenj dhembi i prishur.
    tradhtart xixe na kan marr ne qaf ata kan filluar qdo gje ma se pari.
    te gjitha klubet shqiptare jan prish nga nje grup shqptaresh pengues dhe tradhtar
    esh katastrof se qfar berrllogu paskemi pas e nuk e paskemi dit.
    ate qka na kan ba ne serbet nakan borgj sa te jet historija ata klishin pas ble shum njerz e ne nuk e kishim pas dit sa njeriu ka qen i shitur,.
    ket ekam pa me sy te ballit gjat jetes time,dhe kjo me ka vra se tepermi moralisht,tradhtar dhe shpirta te shitur qe e kan penguar shum qeshtjen kombtare.
    Vinin ne shoqat ne klub dhe fillonin me sha me pru lavire e gjera te rrezikshme me shpartallu qdo gje ngacmonin vajzat me fjal te ndyra dhe nuk na kan len te zhvillojm kulturen dhe muziken artin ton as te mbajm shoqat,keshtu kan vepruar,
    sabotatoret qe i ka dergu diush me qellim,kur binin spirrat e shishes i binin dikujt ne sy e ne ftyr tregonin trimeri me shqiptar,por te mos flasim per ata berrllogat tjer qe kan penguar ne menyra tjera,shpeshher kam than o qou Adem Jashari
    kunde r,ketyre kriminelve dhe berllogave,kam vujat shum nga tardhtart dhe jam irituar prej tyre aq shum xixe ,tmerr kan ba mb token ton nene shqiptare kan shkel token ton toka jon ka renkuar nga berllogu dhe gjithmon kam menduar qe nese shqiptart ndonjiher vijn te fuqija ma s epari me tradhtart dhe berllogat duhet qe ruar hesapet ata kan nis te gjitha te zezat.
    dikur kemi pas luajtur shah kemi pas muzik e aktivitete shum t e dendura por kur filluan te hyjn virusat e shkatrruan trupin ton kombtar.
    Mallkuar qofshin armiqt ne breza te brezave renegatet dhe flliqsirat q ekombin e vet e shkelen per urdher te armikut vetem pse ju tha armiku.
    pRANDAJ NE DUHET T ELUFTOJM SHUM TE NGRISIM VETEDIJEN TON DHE TA PREGATISIM NJERIUN TON NJERIUNE SHENDOSH ME LARTESI ME KULTUR
    ne menyr q e ai te mos manipulohet nga armiku.
    Pa njeriun xixe nuk kemi ku shkojm,tash po e kuptoj se gjithqka paska qen vetem te njeriu,per njeriun duhet t eluftohet se kur njeriun e ke te mir edhe kapitali edhe te gjitha vijn pastaj.
    NE VARGJET EMIJA QE PO SHIHNI LOT E DHIMBJKE KA ATY SHUMQKA QE RRAHIN KKETO TEMA POR EDHE THELLSI TJERA KUNDER DUKURIVE NEGATIVE nE JET POR QKA TE THEM o xixellonj e mir jeta qenke ,nje e keqe e domosdoshme,
    pse duhet t e,jetojm te izoluar,pse ,duhet t ejetojm te vuajtur pse duhet te lindim t evuajtur,pse duhet t ebehemi pjes evuajtjes pse vuajm ,pse i sherbejm vuajtjes kur mundemi me i sherby mirsis dhe knaqsis njerzore un nuk e kuptoj,njeriun,por si duket gjenetika qenka ligj ne vete,keto fenomene duhet t i studjoj shkennca ne te ardhmen.
    sidoqoft ti je shum komunikative ke kultur dh e pasterti.
    me vjen keq pse kanarina na iku keshtu u zhduk dhe nukd el ku mbeti ajo,pse qka ka pse iku nuk po kuptoj.
    sidoqoft te fala i ben kanarines ,thuaj s enuk iket keshtu nga shoqerija.
    te pershendes mikesha im e mir
    xixi xixellonja

poeti mik e shok e bashkatdhetar angert

Poeti More Te Paska Marr Malli Per Mu A?ahaahahaha Epo Ja Ku Erdha Ahahahaaa,nuk Ik Une Jo ,ik Per Pak Koh Edhe Vi Prap Ahahaahahaah,.edhe Mos Me Keqkuptoni Ne Fjalit Qe Po Shkruj Se Shaka Boj Aahahaa,kshu Tip Qike Jom Une Perer Kshtu Foli Ne Shoqni,-une Zdi Me Fol Si Ty Angert Aq Gjat(gat)ahahahahaahah,edhe Mos Beheni Aq Me Kultur Edhe Shkruni Bukur ,se Sna Ka Hije Ne Shqiptarve Ahaahaahaha,sepse Edi Qfar Fjalori Kemi Ne Ahahaahahahaha,u Paka Mo Tu Qesh Ahaahahaha,.
    Urime Festen Dje ,edhe Kalo Sa Ma Mir ,te Pershendes ,ciaoo.

Faqja 13 prej 35 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •