Close
Faqja 12 prej 35 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 349
    Tung Poeti A Edin Qka Tkeshilloj Une Ty,me Ardh Me Jetu Ne Spanje Ama Jo Me Mu,se Skam Vend Ahahahaahah,une Besoj Se Ne Spanje Ti Dot Gjesh Qetsi Tshpirtit ,eti Angert More Qka Eki Kap Ket Tem Palidhje ,per Me I Dit Pergjigjet E Pytjeve Tua Shko Ne Spanje E I Gjen Atje ,,.
    Tema E Re _.mua Me Pelqejn Djemt Spanjol,e Juve?ahahaahaahhah,.
    Edhe:_pse Jan Shum Tbukur Spanjolt?a,a,a,?ahahahaah,
    Kaloni Shummm Mir,ciao,ciao.

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink

Citim Postuar më parë nga angert
    Si nuk del nje mergimtar shqiptar te spjegoj ,ne detale diqka ma shum per spanjen,per jeten atje ,per rrjedhat sociale te jetes per atraktivitetin per programin per qka jan ma se tepermi terminet si esht kultura dhe mentaliteti ,si funksionon shoqeríja ,atje ,dhe si jan shqiptart te organizuar,ne qfar,formash,-.
    sa per ambasasdene shqiperis e dij se nga zyrtart asnjiher ,skush nuk merret me shqiptar mergimtar vetem nes e vjen rasti em marr ndoj pare per ndoj dokument por per festa as nuk kujtohen ku jemi me rastine festave kombtare se paku te na urojn ,qdo ambasad festen kombtare apo diqka tjeter qe te dijna sa mergmtar dhe ku i kan mergimtart jasht shtetit.
    derisa jan hap faqet forumet e internetit ,dhe po esht e mundur me shkru anonim ps enuk shkruni gjithqka per neje vend ku jetoni si jetoni qka ka te bukur si esht jeta qka punohet si dhe ku ma se tepermi jan te integruar shqiptart,mandej per zakonet spanjole dhe muziken mandej per shoqerin me shqiptar dhe mendimin q ekan ata per shqiptar,qfar mendojn spanjolt ne peergjithsi e qfar kontaktesh spanjolel shqiptare ka si esht jeta e argtimit atje puna dhe gjerat tjera raportet e tj ,g informime ne kemi deshir te dijm shumqka bile edhe ngjarje kush din,raste qe ka ndegjhu perse rrini keshtu te heshtur ,pse a heshtja ju ndihmon diqka ne jet ajo vetem e shkatron njeriun dhee shendrron njeriun ne kafsh ,me mir esht te flitet diqka pa lidhje se te heshtet ,per te hesht esht vetem kafsha bile edhe kafsha e ka formen e vet te intepretuarit gjuh qe njeriu nuke kupton pershembulll edhe kafsha thot diqka,prandaj po i keshiloj njerzit te mos rrijn te rezervuar se do te pendohen ne jet se kur te fillon heshtja me dominu e shkatrrron gjith gjith strukturen njerzore ,sjel smundje te ndryshme te panjohura ,njeriun e ka fal perendija me fol me komuniku me ec ne jet i hapur,me shoqeri.

poeti nga mitrovica

...Mirdita i Nderuar angert, ne fillim ju Pershendes Perzemersisht me shpres qe jeni mir...dhe nji herit ju Falenderoj per Pershendetjet e juaja dhe per keto shkrime te veqanta dhe te verteta...jam plotsisht ne takort me te gjitha mendimet e juaja dhe shprehjet e juaja qe ken ishkruar...Por nji nuk duhet ta harrojne qe jemi ne Shekullin XXI dhe dashte e pa dashte keshtu eshte...tju them te drejten per te gjitha keto qe i ceke,t shpesheher mendoj dhe vet, dhe i shof keto gjera te realitetit shuuuum kjart, por qe te bejme i perkasmi ketij shekulli, deshte e pa deshte kejo plag dhe ftoftesi e shekullit do ta prek dhe Popullin tone Shqiptar sepse jemi te shoqeruar me ket shoqeri...Ne ket shekull njeriu i ka te gjitha por me te rendesishmen nuk e ka - DASHURIN- Njerzimi i sotshem nuk ka uri per Ushqim..etj...por ka Uri dhe Etje per Dashuri,etj..etj...
    ...ne vend qe te mbretroj Dashuria po Mbretron Egoizmi...kejo eshte Plaga e shekullit XXI, MOS MENDONI QE NE VENDET E TJERA ESHTE ME MIR SI PSH. NE GJERMANI, VET MENDOJ QE VETEM SE PARI NDALLOJNE PER NGA KLIMA, POR PER GJERA TE TJERA PAK APO SHUM PAK QE JAN TE PERGJAJASHME...Me besoni ketu ne Spanje gjeri mbas luftes civile qe e paten ne vitin 1936 ky shtet ka qen shuuuuuum i varfer ... per deri se me tha nji dit nji Mjek qe isha duke biseduar me te qe kur i shifeshin rruges lekoret e Portukallit qe i merrshin ne rrug per te ngren, kan qen te vdekur urie....por thojne qe per shuuum gjera kan qen me te lumtur...ka qen koha ndryshe...ka mbretruar Dashuria...por kur arriten pak pasuris dhe moderizimit erdhe varfria e tjeter ajo e Shpirtit-dashuris..etj....Pasuria e prish gati çdo njeri, mendojne qe u ben diq, dhe behen askushi ne fund...ketu mundesh te vdes ne rrug, msa e kthen kush koken ,sa e sa te vjeter, vdesin ne banesa te vetmuar, nuk di kush per ta deri sa te qelben..deri sa ta ndiejn eren neper hodnike te banesave, jan ne banesa der me der, as qe e vizitojne njeri tjetrin...disa as qe nuk te pershendesin fare ,vet normalsiht i pershendes gjithmon ata qe jetojne ne te njejtin blok me mua, por po mos ti pershendessha kalojne porsi te marr, pa goj...
    ...mos besoni zemer se ashtu eshte vetem ne Gjermani ,ky eshte realiteti i sotshem, i fatkeq, por eshte realitet...por ne duhet te dijme te jetojmi me ket realitet, dhe sado pak mos te behemi si te tjeret...por per fat te keq kejo gjendje perhapet me te madhe dhe ne vendet e varfera....po ashtu hyri dhe ne Popullin tone...

...Per sa i perket klimes ,met vertet atje nuk eshte aq e mir, ketu klima me pelqen mjaft...me pelqen gjuha dhe asgje tjeter....
    ...siq tha kanarina qe i pelqejne meshkujt spnjoll dhe qe jan te bukur,
    ... me besoni vet nuk e kisha ndrruar nji Mashkull Shqiptar per 10españoll, jam ketu disa vite, dhe as qe e kam pas asnji as si shok te thiesht...nuk i kam per qef fare...po ashtu per nga bukuria dhe shuuuum gjera Shqiptaret jav kalojme...per sot kaq ne pika te shkurterta....

Ju deshiroj Fat dhe Suksese ne çdo aspekt te jetes suaj...

...Pershendetje dhe perqafime per Shoqerin time me te Dashuren ...Mitjukun, thekthin, Babygirl, nadie...JU DUAAAAAaaaaa....aaaa....
    JU FALENDEROJ PER PERSHENDETJE TE KENDSHME, PERQAFIMEEEEEEEEEEEeeeeeee....eeee....per ju ...Mireundigjofeshmi....
    Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 21-11-2006 më 12:57
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    como est la spagnia amigos,pershnetje tonve qe jane ni spanje
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink ...Holaaaaa...aaa... buenas noches a todos....os quieroooo...ooo....

Citim Postuar më parë nga ELDORADO
    como est la spagnia amigos,pershnetje tonve qe jane ni spanje

Hola guapo Gracias.... Ju Falenderoj per Pershendetjeee....eee... besa mire, mir po te shkon Spañollishtja ...po e perzin me Italishten, por shuuum shuuum mir ...çdo te mir per tu Eldorado...

....Me keto foto e Pershendes shokun angert....Fat dhe Suksese te shuuuumta ne jet ....

Emri:  alb09.jpg

Shikime: 1744

Madhësia:  33.6 KB

Emri:  pogradeci.jpg

Shikime: 2049

Madhësia:  47.1 KB

Emri:  wiestalsee02.jpg

Shikime: 1823

Madhësia:  30.1 KB
    Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 21-11-2006 më 13:29

Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    817
    po mire xixa kuptohet,se nuk di spanjisht ,divertitevi in spagnia che son caldi sia le spagniole che le spagniole

Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    817
    si spanjollet dhe spanjollét doja te thosha

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink

Citim Postuar më parë nga ELDORADO
    po mire xixa kuptohet,se nuk di spanjisht ,divertitevi in spagnia che son caldi sia le spagniole che le spagniole

...ja dhe nji Pershendetje te veqanet per ty ....Emri:  06.jpg

Shikime: 1815

Madhësia:  18.6 KB... sepse te ra nder mend te Pershendesesh Shqiptaret ne Spanje ...por ja dhe me nji Emri:  i92848941_70985_4.gif

Shikime: 3071

Madhësia:  81.1 KB Shoqerore te perciellur per ju zotria e juaj... ...ÇDO TE MIR...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Kanarina shum emer i bukur qe un ne poezit dhe vargjete mija shpesh her e perjetasoj, megjithat kanarina un e kuptoj ,shijen tende e kuptoj,ndjenjen tende ,jam,poet dhe hulumtoj,shum horizonte,kuptova se po i peqlejshe mashkujt spanjoll ,te kuptoj,por sa me perket mua qe te vi ne spanj un jam shum i kushtezuar prej shum faktorve dhe jeta ime tash esht ne nji program tjeter,ne spanj nuk mud te vi te jetoj ,mbi te gjitha kisha jetuar,ne vendin tim,aty esht knaqsija ime e verrtet,me pelqen kosova shqiperija ,maqedonija,greqija,bullgarija turqija mali i zi kroacija,dhe italija,kuptohet jugore,megjithat ,nuk mund te jetoj ne ato vende se me mungon pasurija dhe jam i kushtezuar nuk mund te jetoj,mund te knaq shpirtin duke fol per ato vende sidomos per kosoven dhe shqiperin.
    spanjen dhe portugalin e mendoj por nuk e mendoj se mund te jetoj atje , e mendoj per pushim sepse ne spanje nuk kam qen asnjiher,por e kam njifar imagjinate,kanarina,.
    sa per me ardh te ti dhe ate qe thua nuk kam vend ,un nuk e kam cek ne asnji vend ket deshir ,por mir e the me shaka,e,kuptoj shakan,me beri pershtypje,ajo qe thua pse po hapi tema pa lidhje,nuk e besoj se jan tema pa lidhje ketu ne forum po diskutojm te gjith me shijet e veta dhe mendimet me njifar lidhje.
    e kuptova shijen tende per mashkujt spanjoll megjithat un ,nuk kam ktu qellime tjera perveq shoqeris me njerz qofshin ato shoqe apo shok,se nuk kam dal ketu ,per te kerkuar asgje tjketer perveq shoqeris qe per mua esht shum e rendesishme.
    un kam qen njeri i hapur gjithmon ka edhe tipa te mbyllur qe nuk hapen me shoqerin ,dhe njeriu nuke din se qka bluajn ne kok e qka mendojn ka pas edhe aso rastesh kur njeriu nuk ka pas as dehsir ti afrohet shoqeris,me kujtohet nji rast i till interesant ne jeten time kur nji nxenes i kalses ton ka qen shum tip i mbyllur,por ne te verrrtet ai kishte pas shum deshir me qen i hapur,per,shkak te komplekseve ishte mbyll,ndersa un nuk kam komplekse dhe jam i hapur per shoqeri.per mua shoqerija dhe komunikimi kan rendesi te madhe ,mua me pelqejn bisedat dhe njohjet em njerz nga jeta dhe shoqerija,por ti ne pergjigjene par krejt ndryshe me je pergjegj shpejt ndryshove
    megjithat te pershendes dhe kalofsh mir kanarina
    poeti nga mitrovica

Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    817
    haha xixellonja

Uuaaa Sa Qenke Prek More!ahahaahah,ani Mfal Po Te Kam Merzit Ama Se Kisha Me Qellim,une Mendova Te Qeshim Pak Shaka,une Jetoj Ne Spanje Edhe Shummm Mpelqen ,spanja Esht Si Parajs Per Mua,-edhe Me Vjen Shum Keq Se Une Jam Nje Tip Vajze Qe Smuj Me Fol Seriozisht Ahaahahah,e Shoh Se Paskam Hy Gabim Ne Ket Forum ,.
    Gjith Tmirat Ti Uroj,cyssss.

Faqja 12 prej 35 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •