Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    Qofsha gabuar ,por kjo histori me duket e marre nga ndonje reviste tip Kosovarja.
    Eddie se kuptoj nga histori dashurie na fute ne teme edhe ēeshtje feje?
    Ishte shume e bukur tema deri tek 4 postimet e para.Besoj se asnjerit s'na intereson se sa here ndron fene ti.
    :^zilet

i/e regjistruar Maska e peshkatari
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Vendndodhja
    Anonim
    Postime
    103
    I dashur EDDIE une jam dakort me te gjitha keshillat qe te kane dhene shoket e forumit por me teper te baobabit, dhe pikave qe ai ka shtjelluar une do te mundohesha ti shtoja dhe diēka qe mendova se do te te sherbeje. Dihet qe shtylla e familjes jane prinderit dhe ata nuk shohin vetem interesat e
    ēastit por vrasin mendjen per te ardhmen e femijeve te tyre, por ka momente qe edhe ata gabojne per arsye sepse mundohen gjithmone per mire(Nuk ka prind ne bote qe te kerkoje te shohe femijen e tij keq) dhe nderhyne dhe ne ēeshtje madhore siē eshte dashuria, por po te dalesh ne pozicionin e prinderve ata mendojne nese ajo qe thua ti a eshte dashuri e vertete dhe kete ata e kuptojne nga reagimi i vajzes,( nuk e di se sa te emancipuar jane ne qytetin o fshatin ku jeton ti sepse une nuk e njoh shume mentalitetin kosovar) dhe nese ate e mbyt feja ose forca e babait patriarkal atehere mundesia e vetme eshte rembimi ne rast se eshte mentalitet ne Kosove dhe sigurisht largimi nga kosova. E dyta ne rast se nuk eshte problem mentaliteti atehere ēdo prindi te vajzes i lind e drejta per te pyetur nese djali ka prinder qe te vijne te kerkojne doren e vajzes sepse keshtu e kerkon zakoni, apo ky djale nuk ka bindur fillimisht prinderit e tij qe te shkojne dhe te kerkojne doren e vajzes. Pra kur flitet per nje lidhje te perhershme ata qe i bejne keto lidhje jane prinderit sepse vete djalin askush nuk e njeh pa prinder ne rast se i ka ata gjalle. Pra une do te keshilloja rrugen e dyte si zgjidhje,per arsye sepse prinderit e tu mund te marrin dhe arsyen e vertete sepse babai i vajzes nuk pranon,dhe e fundit fare a te do vajza apo jo, sepse thone qe dashurine e vertete nuk ka force qe e ndalon!. Nuk di sa sa po te ndihmoj por ne rast se ajo qe ti mendon nuk realizohet, atehere ashtu si alvi edhe une po e ndez nje qiri per ty!
    Te uroj fat dhe mundohu qe keto qe ne ti sugjeruam te mundohesh ti konkretizosh ashtu siē ty do te duket me e mire.
    Mos harro dergo prinderit e tu te kerkojne vajzen!!!!! Pse nuk i ēuar deri tani!!!!!!!
    instruktori

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Deklarata universale e tė drejtave tė njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Tradita ilire tek shqiptarėt e Maqedonisė
    Nga alibaba nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54
  5. Tė drejtat e njeriut nė Lindje dhe nė Perėndim
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •