Pse mo sa vjec paske qene ti atehere?Postuar mė parė nga Del Monako
Rrofshi se na e kthyet boten prapa si Don Kishoti![]()
Pse mo sa vjec paske qene ti atehere?Postuar mė parė nga Del Monako
Rrofshi se na e kthyet boten prapa si Don Kishoti![]()
Postuar mė parė nga ^^Gjalica^^
Po ja boje llogarine vet. Futi 10 ke Kamberi. Pastaj nxirr 13 nga Kamberi futi tek Xhaferri. Plus 10 % nga Sudja minus 3 % qe ti dha Xhaferri per ti morr ke Kamberi del shuma qe do morresh ke Populli.
Masnej merri te gjitha futi ke Gjallica :P
Sa doli gjeje vet.
Afersisht atehere kom qen 13 edhe 15 te shkume 28. E mi ca ke?![]()
HOLLAND...
Epo dhe ti nuk qenke i mire ne llogati:P thoj te te ndimoj lagjjaPostuar mė parė nga Del Monako
Ja kte kisha (lol)
Gjallica falementoj, po i dergoj nga Vefa me mire lololol
Po ndonje loje tjeter a keni kshtu...:.)
Lejini firmat piramidale ju te dy. Gjalice na thuj ca lojnash kishit anej ne Kuks ju![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Pak a shume te ngjashme i kemi dhe ne, vetem se u ndryshojne emrat.
P.sh Koman = Filloreta , kurse kete Doēe = ? se kuptova, na trego ndonje detaj me hollesi lol
Topa-cara, qe nuk lam trotuar pa prishur.
Topa-gropa, qe s'linin kat te pare pa gjermuar qe te gjenin nje kazme per te bere gropa se s'kishim.
Me toka, qe kur i ndanim disa vishin emrat e qyteteve tona, e disa perdornin emra Gjermani Italia , e blah blah
Ka edhe te tjera po kto mu kujtuan per momentin![]()
... Si nuk paskom dal knej un me perpara mer jahu. Ka nai menje nai njoni per nai loj me kopaca. Nuk e kom problem edhe ke lagjia juaj vij e ju a fitoj. Lujm si te doni me bat qit e qit, me bat qit e kap. Me kopac kok m'kok, ose me kopac dore ...
... Po desh nai njoni shpejt e shpejt nai dor pllakaton me turbo, se do iki se fillo shiu, ose me zara ...
... Ah, se harrova soldat, akoma e kisha ne shpi nje vazo lulesh plot me solda, po gjysma ishin ndryshk ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Postuar mė parė nga ^^Gjalica^^
loja e doces
merret nje kanoce apo kuti qumshi lamarine nga ato qumshhi panda dhe vihet ne nje rreth me reze 50cm , njeri mbyll syte dhe te tjeret fshihen ai qe mbyll syte numeron pak dhe pasi i hap duhet te gjeje te tjeret dhe per cdo te gjetur duhet ti thot emrin dhe ti bjere doces me shkelm ne rast se ai largohet shum nga docja dhe dikush tjeter arrin ti bjerr me shkelm pera atij ben doce.
une kam pas bo koleksion me pulla i kam akoma jane te gjitha pa spil dhe pa vul dmth pa rudha dhe te pa ngjitme shkurt te reja kush i do ja shes se kot nuk i kam mbledh une ato kam nga te gjitha shtetet sidomos ato komunistet , kurse gocat e lagjes bonin koleksion me letra karemele zana ( vin nga tirana nga tirana peshkopi ca numri don ti, un dua pesen macja kapi fshesen fshesa u kput macja ra ne m.ut.
kur vinte viti iri te lagja jon u bote nomi se lujshim me zara dhe ke bati ishin vetem arrat e bakllavase ne jemi pes cuna e lam plaken pa arra nje vit por shpesh fitonim dhe e bonim bakllavan ma arrat e fitume . ha ha ha
po kur lujshim me kalloma e mushnim gojen plot me fara plepi dhe gjujshim puf puf puf ose berrr, berrr, ta thajshin ftyren po te zinin .
por ajo qe me pelqente me shum ishte kur mblidheshim te gjith cuna e goca e tregonim barsaleta deri naten vone kur dilnin xixellonjat i mblidhnim te shkretat dhe i fusnim ne kavanoz pastaj i mbanim ke dhoma ku flinim per te na bere drite.
po lej noi per neser
Krijoni Kontakt