Maliq, Bilisht
Maliq, Bilisht
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Shishtavec --- se ku bie sjam kam idene lol
Kurse ne bilisht Manule kam qene 1 here LOL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Shishtaveci bie ne Kukes. Ketu bie bore me shumice dhe behen patatet me te mira ne Shqiperi. Ketej eshte dhe Namik Dokle dhe popullsia e tij quhet nese nuk gaboj "gorane", flasin nje gjuhe si bullgare ose maqedonse, por jane myslymane dhe kane tipare "turke". kaq Pinku nuk di nese njohurite e mija ishin te sakta...lolPostuar mė parė nga PINK
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Storm angel.. jo kolari po kollare. esht fshati lol
Larg jam po mendjen atje tek ty e kam
ai eshte dheu yt o i shtrenjte i imi vatan !
Emri Mashkullote, Gjirokaster eshte emri i lindjes se pavarsis se Shqiperise. Zona e Mashkullotit ka historine ku lindi Cerciz Topulli dhe ku filloi kryengritja qe e beri flamurin shqiptar te ngrihej ne Vlore.
Per mua emrin Mashkullote eshte vendi me historike ne Juge, mbase emra fshatrash jan pak komik se kan ca emra koti, por emri Mashkullote vlen shum.
Une atehere gabim e kam lexuar tek ato tabllot pereth rruges qe jane.Postuar mė parė nga Kercovarja
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Kaduc
Plase
Qinam
Golloberde
Vulgarec
Vithkuq
Porodine
~!~ The List Goes On ! I Can't Be Bothered![]()
BELINE ---Nje zone nafte ne myzeqe....
Sa per emra te cudicem Shqiperia ka plot psh::
(1) Qaf Krab (2) Plloc (3) Leshgjat (4) Bylysh (5) Shpat (6) Traktor etj etj po keto qe thash i lexoj sa her kur shkoj per ne shqiperi![]()
ANTENA
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Nje dite kur hapa televizorin ne mjes ,kur shikoj ke lajmet titulli" Te Hapet Ruzhdija" ....thash po kto kan lujt menē,ēfar ti hapin ksajt Ruzhdijes.....kur degjoj lajmet ,mar vesh qe Ruzhdija na ishte fshat
Shum emra te ēuditshme ka ne Shqiperi![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Krijoni Kontakt