Ateher qeka Hap tema ne vend te Gabuar..
Moderator: Kjo Tem duhet me qen tek Aop Tek #Shqiperia
Ky Nen forum eshte vetem per Problemet qe kemi Aop - Sop.. nuk eshte per shaka.
Ateher qeka Hap tema ne vend te Gabuar..
Moderator: Kjo Tem duhet me qen tek Aop Tek #Shqiperia
Ky Nen forum eshte vetem per Problemet qe kemi Aop - Sop.. nuk eshte per shaka.
hotem me fal po me vertet ti qeke femi fare po ne per shaka e kemi ven sepse vetem po shahemi e po zihemi ktu sinqerisht ksiah tjeter opinion per ty po qekam gabu
sdi se kush eshte shaka ncncncn hotel dhe i her po ta perseris recoba e ka ven ktu sepse duam qe te qeshim e jo te zihemi e dim qe eshte teme tjeter po ata qe do e lexojne do bejne mire qe te qeshin e te kuptojne qe jemi ne paqe e jo ne hasmeri
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
u bu buuu hajde rregulla hajde![]()
Eh mer Hotel Djali .Po nuk e shef qe ne fillim si e kam nisur shkrimin ???
Une dija ta hidhja dhe ne teme tjeter , por mendova qe ketu ta lexojme ne te Stafit dhe pse jo te qeshim pak.
Nejse o mendimi jot , por me duket se e pe qe so seriozisht e tu duk si ndonje kerkese edhe i dole kundra.
Ah medet cna ka gjet thuj.
Moderatore ju lutem nqs e shifni qe pengon ne punen tuaj apo ka zene vend kjo teme , cojeni diku tjeter se si pelqenka Hotelit a thu se ky o Perendia.
Duajeni Atdheun Mos E Mohoni Ate
rekoba ok, po gjeja vendin shakase he xhan e stoppppppppppppppppp.
CIBOX
me ne fund ua gjeten vendin edhe rregullave te reja
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ath po ju tregoj qe keto gjera jane shpikur ka dikush dhe une i hodha ne forumin tone per te qeshur sadopak, por nuk jane me tendence nqs ndonje njeri e ka marre per te atille.
lool recoba pune te madhe paske bere duhet te jesh lodhur![]()
M&M
ReCoBa nqs je duke kerku pune,kam nje vend te lire, i plotesoj pothuajse te gjitha kushtet![]()
We we we we Sabina . Flm per oferten edhe jam gati ta pranoj.
Kontaktoni ne pvt me mua ose me bej nje cerre ne cel se te morr vete se e kom mush me lek telefonin![]()
Krijoni Kontakt