Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    süsses Mädchen Maska e Pink^ Pearl
    Anėtarėsuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    .
    Postime
    240
    Sepse per fat te keq me sinqeritet nuk fiton kurre ...vetem po te jesh shume " lucky "

Fotoja e maturės :) Maska e Kinezja
    Anėtarėsuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzė liqenit - Pogradec
    Postime
    76
    Genjeshtrat jane pjese e cdo lidhje. Eshte e pallogjikshme te funksionoje nje lidhje ku nuk eshte prania e fenomenin "genjeshter" . por, por, cdo gje qe tejkalon masen duhet te ndalet dhe mendoj se shume lidhje bien ose rrenohen si rezultat i genjeshtrave apo mesbesimiit qe krijohet ne rast se genjshtrat perseriten.
    Buzėqeshja i pasuron ata qė e pranojnė, por nuk i varfėron ata qė e japin.

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga Kinezja
    Genjeshtrat jane pjese e cdo lidhje. Eshte e pallogjikshme te funksionoje nje lidhje ku nuk eshte prania e fenomenin "genjeshter" . por, por, cdo gje qe tejkalon masen duhet te ndalet dhe mendoj se shume lidhje bien ose rrenohen si rezultat i genjeshtrave apo mesbesimiit qe krijohet ne rast se genjshtrat perseriten.

Kinezja bashkohem 100% me mendimin tend lal!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Ne qofte se midis nji cifti fillojne hyjne genjeshtrat une do te thosha se me von mund te arijne dhe ne ndarje sepse genjeshtra eshte munges e rrespektit ,e dashurise ,dhe e ndjenjave s`mund ta genjeshe ate qe do ne asnje lloj menyre ne qofte se i thua te DUA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    o gjilo mos e vri mendjen mo lal .... ti vazhdo ece perpara me kohen :PppP
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
    NESE E DASHURA JUAJ THOT QE SPO MUNDEM SEPSE SME LE BABI/MAMI.

Edhe ti merr shokin dhe del ne Qytet ne ndoj lokat e sheh te Dashurin/en me Shoqet/Shoket..

Si do vepronit..
    A do shkosh me i fol apo do e lesh te qet.?
    Gjith te mirat.
    Tani ketu mundesite jane dy:
    1)Ti je aq me kohen e disa dekadave me pare sa e detyron ate qe te te genjeje edhe per te vajtur ne banjo ngaqe ti je posesiv i mbaruar.
    2)Ajo te genjen per te ja thene me ndonje tjeter ne qetesi.
    Beji bilancin vjetor lidhjes tende e dil ne konkluzionet e duhura.Nese eshte ajo e para,mua s'do me dukej normale aspak dhe kete pune ti do e kuptosh ne momentin qe do takosh ndonje qafe-leshe qe te thote"une po dal sonte me shoqe per qejf e jo per ta dredhur me askend se po te doja ta beja,te le dhe vazhdoj rrugen time me qetesi.Ty po te pelqeu shume mire,po s'te pelqeu kaq e patem bashke!"

Nese me ka ndodhur mua dicka e tille?Absolutisht jo,pasi une i jap lirine e duhur tjetrit,te pakten ne kete aspekt nuk e detyroj te me genjeje.Pastaj nese ai abuzon me kete liri te dhene veproj direkt e s'kaloj ne monologje forumesh.Ti ne kete rast i ke hequr vetes nga duart mundesine e veprimit,nuk eshte krim te dalesh me shoqet,dhe ajo nen kete skuze dhe mund te abuzoje me ate liri duke te mbyllur gojen ty direkt ne privat e ne publik.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •