Sepse per fat te keq me sinqeritet nuk fiton kurre ...vetem po te jesh shume " lucky "
Sepse per fat te keq me sinqeritet nuk fiton kurre ...vetem po te jesh shume " lucky "
Genjeshtrat jane pjese e cdo lidhje. Eshte e pallogjikshme te funksionoje nje lidhje ku nuk eshte prania e fenomenin "genjeshter" . por, por, cdo gje qe tejkalon masen duhet te ndalet dhe mendoj se shume lidhje bien ose rrenohen si rezultat i genjeshtrave apo mesbesimiit qe krijohet ne rast se genjshtrat perseriten.
Buzėqeshja i pasuron ata qė e pranojnė, por nuk i varfėron ata qė e japin.
Postuar mė parė nga Kinezja
Kinezja bashkohem 100% me mendimin tend lal!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Ne qofte se midis nji cifti fillojne hyjne genjeshtrat une do te thosha se me von mund te arijne dhe ne ndarje sepse genjeshtra eshte munges e rrespektit ,e dashurise ,dhe e ndjenjave s`mund ta genjeshe ate qe do ne asnje lloj menyre ne qofte se i thua te DUA
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
o gjilo mos e vri mendjen mo lal .... ti vazhdo ece perpara me kohen :PppP
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Tani ketu mundesite jane dy:Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
1)Ti je aq me kohen e disa dekadave me pare sa e detyron ate qe te te genjeje edhe per te vajtur ne banjo ngaqe ti je posesiv i mbaruar.
2)Ajo te genjen per te ja thene me ndonje tjeter ne qetesi.
Beji bilancin vjetor lidhjes tende e dil ne konkluzionet e duhura.Nese eshte ajo e para,mua s'do me dukej normale aspak dhe kete pune ti do e kuptosh ne momentin qe do takosh ndonje qafe-leshe qe te thote"une po dal sonte me shoqe per qejf e jo per ta dredhur me askend se po te doja ta beja,te le dhe vazhdoj rrugen time me qetesi.Ty po te pelqeu shume mire,po s'te pelqeu kaq e patem bashke!"
Nese me ka ndodhur mua dicka e tille?Absolutisht jo,pasi une i jap lirine e duhur tjetrit,te pakten ne kete aspekt nuk e detyroj te me genjeje.Pastaj nese ai abuzon me kete liri te dhene veproj direkt e s'kaloj ne monologje forumesh.Ti ne kete rast i ke hequr vetes nga duart mundesine e veprimit,nuk eshte krim te dalesh me shoqet,dhe ajo nen kete skuze dhe mund te abuzoje me ate liri duke te mbyllur gojen ty direkt ne privat e ne publik.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt