Pervec Prishtines qe kam vizituar edhe qytete tjera ne Kosove Gjilani eshte qytet me i bukur.
Pervec Prishtines qe kam vizituar edhe qytete tjera ne Kosove Gjilani eshte qytet me i bukur.
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Prishtina eshte me i miri
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Normal eshte Kryeqytet
Gilani eshte nr #1 pas saj kuptohet
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Flm per kopliment te gjith thon se Prizreni esht me i bukur Me te vertet esht nje qytet i bukur per mua se jam lindur ne te Po edhe Peja ka bukurite saj Te gjitha qytetet e kosoves kan diq te veqant
Ajo shka e prish prizrenin esht gjuha turke e cila perdoret te qytetaret Edhe un jam nje nder ata se e di gjuhen turke dhe e flas ne prizren po kjo nuk me vjen mir se Prizreni esht nje qytet shqiptar Dhe shqiptaret e kan gjuhen e vet le ta perdori te vete
Kam ndegjuar qe Ulqini eshte i bukur, kam qene shume i vogel ne Ulqin dhe nuk e mbaj mend fare se si ishte por shpresoj se veren e ardhshme do te shkojPostuar më parë nga elen
![]()
Nuk i njoh, pra nuk i kam vizituar qytetet Kosovare. Do te me pelqente shume t'i vizitoja. E kam nje plan se shpejti. Miqte e mi Kosovare me kane njohftuar se te gjitha qytetet ne Kosove jane shume te bukura, dhe shpresoj qe te behen akoma me te bukura, por Gjilani mbetet me i bukuri tash per tash.
Dashuria dëshirë tjetër s'ka,
- veç të përmbushet....
Plisaxhite kan qytetin me te bukur.
qyteti me i mir eshte prizreni
ska me pz![]()
Krijoni Kontakt