Pa asnje dyshim dhe e pakrahasuar PRISHTINA, por edhe Prizreni eshe i bukur.
Pa asnje dyshim dhe e pakrahasuar PRISHTINA, por edhe Prizreni eshe i bukur.
Barca
Nje gje qe me ra ne sy ketu ne forum aspak nuk me pelqej
fakti qe shumë te rinjë nga shqipria nuk i njofin qytetet kosovare dhe as qe kan qen ne kosovë ndojher...
Ketu do i kisha akuzuar institucionet perkatese gjegjesisht ministrin e arsimit per shkak se ne per shkollat e mesme dhe fillore nuk ka organizuar eskurzione per kosovë ne menyre qe te njoftohen me perse afermi me qytetet kosovare ...
nje gje te tille e kan bere shkollat e qyteteve kosovare dhe sipasoj e ketij organizimi nxenesit apo te rinjet kosovar jan te njoftuar me gjendjen dhe bukurion e qyteteve shqiptare ...
Un personalisht kam pas fatin qe te jem pjes e ketij organizimi kusr isha ne shkollen e mesme dhe prej atij organizmimi kam arritur qe prej ati udhetimi te identifikoj shum qytete shqiptare...
Un per vete edhe pse jam kosovar si turist i kam udhetuar gati te gjitha qytetet shqiptare ...
kaloni mire
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Un s'jam nga Kosova por kam qen ne disa vende te Kosoves te them te drejten Prishtina nuk me ka pelqyer fare kurse Prizreni shum i bukur dhe ka shum gjera te vjetra qe bijen ne sy :-)
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Sa shije te mire ka kjo vajzaPostuar më parë nga elen
![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Ndoshta Prizreni ka monumente kulturore qe e bejne te bukur por mos e harroni Gjilanin qe eshte nje perle bashkohore...me djem e vajza yje.
ArsGothicë
Gjilani !
poperse nuk krenoheni me Pejen ore, kjo nuk gjendet ne banglladesh por ne Kosovë !
Shkoni njehere e shifne Pejen e lulezuar, shpirti te ringjallet...
Peja eshte Hooliwudi i Kosoves, po nejese, nuk doni te pranoni...
gjilani natyrisht se asnj nuk krahasohet me gjilanin![]()
Tani kan ndryshu shum sende.. qytetet e mdha jan shum te mire se ne kohen e me hershme.. por me then kshtu ka del shpirti.. Gjilani ka marr pamje kejt ndryshe dhe shum te bukur.. dhe them qe #1 eshte Gjilani dhe me pas vjen Peja/Prizreni..
apo jam gabim..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Krijoni Kontakt