Ore po c'ju ka kapur juve ne nje forum fetar te na beni dengla!
Ja se fundmi degjuam dicka edhe nga pleqte e Krujes! Do e keni krujte shume ju, pranaj ju ka njel ky emer!
Ore po c'ju ka kapur juve ne nje forum fetar te na beni dengla!
Ja se fundmi degjuam dicka edhe nga pleqte e Krujes! Do e keni krujte shume ju, pranaj ju ka njel ky emer!
nuk ka nevoje them une te shkosh patjeter ne kishe
shtepia e jezu krishtit mund te jete nje peme nje gure nje lume nje koder
une ne kisha nuk kam shkuar kurre dhe nuk kam per te shkuar
kurre ndermjet meje e perendise nuk ka nevoje per kishe.
un prinderit i kam musliman ate qe thashe per kishen vlen edhe per gjamine.
Klodi eshte shume i rrezikshem!!!! ME intimidon deri ne eshtra. Klodi, te lutem mos me frikeso..jam shume i ri dhe frigohem lehte.
Klodi, c'fare thua ti, jeni ambasador i Zotit, apo ndoshta ndonje i derguar i Zotit..Emisar zyrtar? C'fare mendon ti se cilit religjion une i perkas..atij Islamik apo i Katolik? NEse jam Musliman, a eshte dicka gabim ketu? Te lutem, I wanna be found..m ejep material qe te konvertoj se e shoh se ky eshte qellimi yt ne kete forum.
"I did not have any sexual relationship with that woman." Bill Clinton
An unexperienced life is not worth living. Socrates
Me vjen keq te pergjigjem se them ja i shkreti ka vuajtur edhe....
e ke ardhmerine paraprapthi, sidoqofte...por cfare ka rendesi, meqe je nga je, mos fut hunet ne forume ku s'te takon!
Ani bre, mo baj hakgare se s'marrim vesh!
Na falni per replikat! Per hapesin e temes kjo falje, se nuk e dija se ka edhe .ara te zgjut, e aq me teper intimidator!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Seminarist : 16-08-2002 mė 09:53
Hah, Klodi..cinismin e paskeni ne gjak. Se a jam i zgjuar apo jo, ajo eshte dicka irelevante per kete teme. Se a jam i humbur apo vetem nje numer statistikor per juve, ajo nuk me intereson. Nje gje, po te ishe katolik apo i krishtere i vertete, atehere kurr nuk do te kishe gjykuar nje njeri me te drejta te njejta natyrore. Sic e din, krishteret nuk gjykojne.
Tash, get a life and dont take everything seriously.
"I did not have any sexual relationship with that Woman." Bill Clinton
An unexperienced life is not worth living. Socrates
1- kjo nuk eshte teme per te tjeret por ti pergjigjemi edhe te ndihmojme ate qe ka bere pytjen.
2- nese dikush kerkon ndonje pergjigje, duhet te kuptoje sepse ketu nuk jemi per te mbushur mendjen edhe per te konvertuar njerez por per te ndihmuar, ne aq sa mundemi.
3- nuk me pelqen qe te kete shume perplasje edhe mburrje ketu sepse atehere nuk e kemi kuptuar. ne kete menyre neve nuk japim pergjigje por komplikojme gjerat!!!
Zoti ju dhente hirin e vet!!!
Tani pra keto tri gjera mbeten:
Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
Por me e madhja nga keto eshte
DASHURIA
Zoti ju bekofte te gjitheve
Ashtu mendoj dhe une.
Faleminderit qe me bete te kuptoj dhe ato qe nuk jane shkruar.
I`m just saying...
What a person does for a living,
does not say who they are.
Krijoni Kontakt