lol paske formuar flamurin e xexakve ketuPostuar më parë nga MiLaNiStE
hihi
lol paske formuar flamurin e xexakve ketuPostuar më parë nga MiLaNiStE
hihi
B
Pink&green![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Me pelqejne ngjyrat,me japin energji.I shmangem ngjyres se zeze.Dhe ato dy bluza te zeza qe kam,jane me stampa,plus nje pale pantallona te zeza qe i bleva per nje sebep "serioz" dhe qe atehere si kam veshur me.Vetem xhinse vesh.
Femra ka nevoje per ngjyra.Ketu ne Greqi,ne dimer dominon e zeza dhe kafeja dhe o Zot,me ze tmerri.Pse dreqin veshja e dimrit duhet kuptuar me keto ngjyra te trishtuara!
Mua me pelqejne ngjyrat e erreta sidomos e zeza
i abinoj zakonisht me te bardhe ose bojeqielli
po te zezen e kam fiksim!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
S'eshte vec ne Greqi. Avazi fillon keshtu: fillimisht duhet te blesh xhupin e zi qe te mos behet pis (ew!)Postuar më parë nga Ard
pastaj duket te blesh cizmet/kepuce qe te shkojne me xhupin, pastaj kur heq xhupin gjekundi, duhet te kesh canten te te shkoje me kepucet, dhe ne fund fare... pse kapelja te kete ngjyre tjeter kur deri tani je e mbuluar me te zeza nga qafa te kembet?
![]()
I trembem rrobave-dhurate sepse vetem te zeza me blejne. Bejne sikur s'u bie ne sy gjithe ai derr xhup roze qe vesh (Pepto-Bismol bubblegum pink, saktesisht).
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Kjo me ndodh dhe mua me dhuratatPostuar më parë nga Leila
,po c'xhupa roze e bojeqielli e te kuqe qe vesh une,nuk marrin vesh per qamet
,ma bejne si per te lare gojen,po une e kam gjetur zgjidhjen,m'i vesh goca e madhe(14 vjec)te zezat.I them e i sterthem per te mos veshur te zeza,po c'ne,ajo ne te sajen.Komplekset e moshes,e zeza fsheh hiret e saj ne zhvillim dhe ajo ndihet me mire keshtu,do t'i kaloje.
Kuqja vdes fare pastaj me shkon shum e adhuroj ...
Jeshile e erret
Black ndonjehere
Bezhe, Blu
Pink nuk e preferoj, ne veshje
Mbremjeve dhe kjo ndodh me shume dimrit veshem me shume me ngjyr te zeze kaft,dmht ngjyrat e mbyllta,ndersa veres e dua shume te bardhen,blun, dhe shumiven e herave keto ngjyra dominojn te une.
Ngjyren e kuqe e veshi kur dua te bije ne sy zakonishte kur behet ndonje ndej per nderin time,se di pse po kur e veshi kete ngjyr ndihem me shume pushtet
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Krijoni Kontakt