e po e kuqja cmend dhe demin o goce....
e po e kuqja cmend dhe demin o goce....
E kuqja me pelqen shume, por ngaqe eshte njgyre kaq e ndezur nuk e vesh perdita.
Shumicen e rrobave, bojqielli si ngyre, blu, roze, e bardha, dhe e zeza (ndonjehere)
Mua me ka gjetur e keqja me ngjyren mango keto kohet e fundit, nje portokalli e paster por e ndezur, very clean tropical island... s'e pershkruaj dot efektin qe ka mbi mua por di qe gjithnje me jep ate pamjen deer-caught-in-headlights sa here me del perpara. Dua ti lyej muret e shtepise mango por s'me lejon you-know-who, se atij i bie te beje punet e renda, plus qe pertoj se sapo e lyem shtepine me nga 3 shtresa secila dhome (zere se lyem 3 shtepia).
Oh, yeah... duhet t'ju bej te ditur qe s'kam asnje rrobe ne kete ngjyre.
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 05-05-2006 më 02:10
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
une bluzh e t shirt pink
e posht brooklyn express jeans te kaltert e icik te bardha
pastaj syte e te gjith femrave tek une :P
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
RRobat i preferoj te zeza.SMOKING
Provoj ngjyra te ndryshme por me kane thene qe e bardha, zeza, verdha dhe rosa me shkojne
Tani keto kohet e fundit .. e zeza , e bardhe .. jane shume ne mode .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
preferoj me shume te verdhen ose te bardhen
Nuk eshte gjithmone ngjyra, por do thoja me shume nuancat e ngjyres qe ka veshja....psh dy fustane te kuq, apo bojeqielli...mund te kene te njejten ngjyre, por nuanca te ndryshme qe e ben nje veshje ne kete rast te kuqe/bojeqielli me te pelqyeshme se veshja tjeter
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Un vesh kepucet e zeza pa lidhse,
pantallona, por nuk ka rendesi cfare firme, apo cfare materiali,
dhe ndonje bluze, apo kemishe dhe perseri nuk ka rendesi ngjyra, apo materiali.
Rrobet duhet qe te jene te gjitha te lara, te pastra dhe te hekurosura. Rrobet qe vesh un jane shume te lira, persa i perket cmimeve, por jane ne pergjithsi te bukura dhe mua me shkojne. Shpesh njerezit kujtojne se kam veshur rrobe te shtrenjta, ngaqe me shkojne shume dhe ngaqe ata nuk i shikojne vazhdimisht ne qytet, por kur i tregoj per cmimet ata e kane te veshtire qe te me besojne.
I kushtoj shume rendesi veshjes te thjeshte dhe te paster, sepse ky jam une edhe perbrenda vetes time, prandaj. Dyqanet ku blej rrobe jane dyqane Italiane, apo dyqane Jude, sepse rrobet e tyre jane te bukura dhe te thjeshta, taman ashtu sic i ka hije nje djali, apo nje burri dhe sepse mua me pelqejne shume.
Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 15-05-2006 më 01:37
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Krijoni Kontakt