I wouldn't mind nje bluze te tille te mashkulli, me kemishe poshte, me xhinse paksa te vjetra e adidas ne kembe. Por kemisha is mandatory!!!
I wouldn't mind nje bluze te tille te mashkulli, me kemishe poshte, me xhinse paksa te vjetra e adidas ne kembe. Por kemisha is mandatory!!!
Te erretat pergjithesisht. gjithsesi nuk anashkaloj dhe ngjyrat e tjera.
Dito.
un te zezen dhe asnje tjeter pervec asaj ndoshta sepse kam ajo tregon trishtim se di
po eshte ngjyra ime e preferuar
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Si ngjyre timen kam te kuqen si tek fotoja e kuqes, por nuk perjashtoj Jeshilen, Blun e hapur dhe te zezen
![]()
Ngjyrat e lehta ne pergjithesi , e bardhe , jeshile e hapur , boje qielli .... keshtu tipi, kurse te zezen e kam me racion :P
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
kurse mua me shkojn te gjitha ngjyrat pa perjashtimca ti bej jam giftted
![]()
Per vete...pelqej shume bright colors, si psh...jeshile e ndezur, e verdhe, pink and white...and the rest too
se di po sme pelqejn ngjyrat e hapura...sidomos e bardha...pothuajse 85% te rrobave i kam te errta...te zeza me shume :P, pastaj kafe, gri (my fav. fustani qe me ka bere mami), kuqe (dhe blu--xhinkset)...por e zeza zotron...disa me kan akuzuar duke me then qe kam shijen e plakave, still i cannot depart from these colors.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Mu me pelqejne ; E Kuqa' E bardha & zeza .
Tamam si flamur edhe plus i nuance te bardhe i paske dhene.Postuar më parë nga selina_21
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt