Cfare ngjyre preferoni me shume per veshjet tuaja ???
Une per vete preferoj shume te zezen !
Cfare ngjyre preferoni me shume per veshjet tuaja ???
Une per vete preferoj shume te zezen !
Whoever said that money can not buy happiness ,simply, they didn't know where to go
shopping
Pervec te zezes , preferoj edhe dark brown, & blue.
Live your beliefs and you can turn the world around.
Preferoj te zezen dihet eshte klasike
por lately me pelqen shume Green - Jeshile .. Violet , dhe Pink shume i lehte ...![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Zeza dhe e kuqia..gjithashtu kafe, dhe blu e hapur
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
pardje per here te pare ne jeten time kam blere nje pale pantallona te zeza....per here te pare, s'me beson kush.Postuar më parë nga PINK
dmth e kisha qe une e evitoj te zezen ne maksimums 1. te shton vite ne moshe e 2. eshte shuuuume e perhapur dhe une e kam vdjekje to look just like the other person next to me.
une preferoj ato ngjyra qe i rezistojne kohes. gjithashtu jam krenare te them qe s'kam nje bluze te vetme pink ne garderoben time![]()
bardhe, kafe, bezhe, jeshile (jeshile ushtarake, jo keto brights qe kane dale tani), portokalli si tulle, navy blue, blue e hapur fare...etj.
Postuar më parë nga Kuqalashja
Si ka mundesi asnje pale asnje ??? ( une per vete i kam nja 5 cope keshtu si per pune se do shkosh nga do shkosh dhe te e zeza do perfundosh ... )
po kot po te pyes cfare ngjyrash i vesh pantallonat atehere ... ? (kafe e di mos e thuj fare lol )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
e pra, kur i bleva e kuptova qe ishin pantollonat e para te zeza qe kisha. s'ua kisha ndjere nevojen ndonjehere po pashe nje pale material i mire, dhe vetem nga materiali i mora...se te ishte per ngjyren....Postuar më parë nga PINK
![]()
Ne fakt ne pune vesh gjithmone funde... po ato pale pantallona qe kam per dite shuume, shume te ftohta dimri jane navy blue and...bingo, kafe (lol).
per jashte, jane xhinset pastaj. sa me vintage-looking xhinset aq me mire.
te zez, te bardh dhe roze
Po c'te duhen pantallonat ne pune tyve mi,Postuar më parë nga Kuqalashja
Ku ka si fundet apo nuk te nxjerrin ato te famshmet "Shale" qe jane bere profetike ne forum..lol
Te besoj qe mund te jene pantallonat e tua te para te zeza.
Pse mos te ka vdekur gje "dudushi" qe ti mbash te zeza![]()
E zeza eshte ngjyre delikate por kerkon kujdes edhe ne truk sepse te nxjerr ne pah zbehtesine! Edhe une e preferoj te zezen por nuk eshte me e preferuar. Per nje mbremje do te ishte shume shik nje veshje e zeze ndersa per perdite nuk me duket e volitshme.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Krijoni Kontakt