Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam nevoje ne vende , momente te caktuara te kem njerezit e duhur ... nuk me pelqen kur me mix-en up ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 28-10-2005 më 13:52
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-09-2004
    Vendndodhja
    belgique
    Postime
    53

re

Citim Postuar më parë nga FLOWER
    Per c'njerez kemi nevoje prane vetes? me te mire, me te bukur, me te arrire se ne apo per njerez qe ndodhen me poshte nesh ne aspekte dhe fusha te ndryshme?

per mendimin tim kjo varet nga personi dhe menyra sesi e shef tjetrin ne maredhenie me vetveten .
    sepse njerezit zakonisht nuk jan shum te ndryshem nga njeri tjetri heqim menjan aspektin fizik .

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kërçovare1
    Anëtarësuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afër...
    Postime
    222
    ... kam nevoje per njerez te dashur dhe te thjeshte, qe jane te kuptueshem dhe kushtojne vemendje, per njerez qe te gjithe perreth i shikojne njejte, per njerez qe sa me te larte jane aq me te thjeshte paraqiten dhe jo per njerez qe e bejne te kunderten, s'i duroj dot...

Happiness is: ME & YOU ;)

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Une per vete kam nevoje per njerez qe: te ken fun, te mos keqkuptohen me gjene me e vogel (te kene wide boundaries) sepse kam vene re qe nje shaka te besh njerzit ta marin per te keq. Une per vete qesh me shakat qe mund te bej dikush me mua (kur e di qe kemi aq confidence qe te besh nje shaka). Duhet te jesh able ta dallosh njeriun po te ofendon apo po ta thote ne te vertete. Se me njerez qe mendojne se gjithmone po i ben keq, qe jane xheloz, qe perpiqen te bejne keq me thashetheme, dhe qe flasin me kunja jemi deri ne fyt. Kam pasur shoqerine time qe e lame mbrapa qe mblidheshim benim gallate, kalonim mire dhe dilnim kenaqeshim se nuk e kishim mendjen shi si e tha e shi si do e thote e shi cdo beje. Kam kuptuar qe shqiptaret ketu ne Amerike (qe mund te kene vite ketu) NE PERGJITHESI TE MEDHENJTE NE MOSHE kan ngelur nja 15 vjet mbrapa. Mendojne se ne do i bejme gjerat si ne kohen e babaqemes. Jam e lodhur nga keto gjera. Dua te shkoj diku dhe mos te kem merak o prit se e bera kete mire apo ate keq se cfare do thone tani. Dua te ndjehem comfortable thats it. Njerezit e tjere qe nuk me pelqejne mua per shoqeri thjesht nuk i bej shoqeri. I flas miremengjes mirembrema kur takohemi por thats it.

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    ok po si i ben te ndihen budallenjte, hajdutet apo sportistet etj. kjo thenia juaj? mire i ben te ndihen? ne fakt psh. hajdutet e dine veten per me inteligjenta se ty.

Perse e do nje inteligjent kur nje hajdut mund te siguroje ty nje te ardhme te mire?
    Po ti si e kishe hallin? U ndjeve i perjashtuar nga preferencate shumices??

Larguar Maska e GrifshA_
    Anëtarësuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Ke dua te kem prane? Ne pak raste nje mori njerezish te cilet nuk me njohin fare, te cileve mund t'i "shes" shume mire nje nga "maskat" qe njeriu perdor, duke mos hyre keshtu ne tema serioze dhe as problematike! Ne ato te tjerat qe mbeten.... hmmmmm...njerez te ndryshem, varet nga momenti, dita dhe gjendja shpirterore!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-10-2005
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga FLOWER
    Per c'njerez kemi nevoje prane vetes? me te mire, me te bukur, me te arrire se ne apo per njerez qe ndodhen me poshte nesh ne aspekte dhe fusha te ndryshme?

per njerez qe mund te na bindin dhe qe nuk lodhen duke e bere kete

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Njerezit zakonisht kane nevoje per njerez qe genjejne bukur

Qe ta fusin kollaj pa e kuptuar ti e pastaj te rrahin shpatullen miqesisht duke u hequr sikur u vjen keq

Kjo eshte rruga me e lehte , pervetesoje dhe do te te duan te gjithe e te gjithe do kene nevoje per ty

Pastaj eshte edhe rruga qe zgjedhin disa te tjere ...

Ps : Grifsha do dru . Ose me mire , grifsha e ka pervetesu rrugen e pare
    Por Grifshez , maskat nuk funksionojne me te gjithe ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga ShadowOftheBest : 07-11-2005 më 10:23

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Nje njeri qe te ket dituri ne nje fush tjeter nga ajo e imja, nga i cili te mundem te mesoj dicka, por ne as nje menyr mos te mendoj ose te sillet sikur eshte me i zgjuar nga une. Pastaj po te jesh njeri serioz duhet te kesh nje njeri qe nuk eshte shume serioz dhe eshte me outgoing nga ty se po te jen dy serioz bashk behet e merzitshme.

greqisht thuhet nje thenje "Ta eteronima elkonte" nuk di si ta perkthej shqip po eshte afersisht kjo qe 2 njerez qe sjan te njejt shkojn me shume.

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Kemi nevoje per njerez te vertete!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si i njoha Nanon dhe Berishën.
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 23-01-2008, 19:21
  2. Fjalori latin-shqip i Frank Bardhit
    Nga King_Gentius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-01-2006, 23:46
  3. D'Alema per Kosoven
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-01-2006, 08:43
  4. Maskrat greke mbi çamet
    Nga alibaba në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-12-2005, 16:43
  5. Raporti i Kai Aides për Kosovën në OKB
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-10-2005, 17:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •