Postuar mė parė nga Reina
Reina,
Imazhi mund te te kujtoj dike edhe vetem me nje tipare: hunden, syt, apo vetullat (apo edhe ato mustaqet)... apo e kam gabim?
Postuar mė parė nga Reina
Reina,
Imazhi mund te te kujtoj dike edhe vetem me nje tipare: hunden, syt, apo vetullat (apo edhe ato mustaqet)... apo e kam gabim?
Na bete kurioz, kush eshte Stterolla? Kujt i ngjan piktura? Po ndonje ēik ndihme ska, ose thoni pergjigjen, pls.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
SuiGeneris,Postuar mė parė nga SuiGeneris
akrepi jeni edhe ju? :D
Pse ēfare u be ktu, shkretetire apo xhungel? lol :)
Dhe binjaket jane shume kurioz, dhe shume te tjere, pa marre shenjat si kriter, shume nga ata qe kane mesuar diēka, nga kurioziteti e kane mesuar, dhe perderisa shume prej anetareve te nderuar te forumit kane mesuar diēka, me rregull treshi i bie qe te kete ca kurioze...;)
Si perfundim kush jane te lartpermendurit? :^gg
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Ehe...edhe une , Fatmiresisht? Te pickoj. :Dakrepi jeni edhe ju?
lol po mire, meshkujt te dalin si femra? :D nuk kam dyshim se mund te krijosh dicka shume here me te bukur se ato te mijat k'tu.
More vesh Stterolla, po i lexove kto mesazhe, te bera me fam... lolPostuar mė parė nga Del Monako
Del Monako, aman vetem mos u be "xheloz" :D :p ...
gjithe te mirat
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Veshtrusja : 04-02-2005 mė 18:35
veshtruse .. mir mir po .. veshtro mir kur pikturon..
ai tipi me mystaqe e ato sy si shqarth ka disproporcion..
mujo ulqinakun ke dash me vizatu?
disproporcione ka shume :DPostuar mė parė nga Brari
jo, jo mujo ulqinakun :D
akrepat shume llafe keni, une pres vizatime kur cte gjej...llogje...
Dhe ne vizatimi Smile e dashur Veshtruse, me duket ca mangut ajo goja pa dhembet :)
Shihe dhe njehere.
:^lulja3
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Krijoni Kontakt