Brohorisni dhe per ne qe nuk do mund te vijme ne ndeshje, ndersa kur te bejme gol mbani vesh ketej nga Ankaraja se duhet te vine zera dhe brohoritma shqiptare.
Hajt me Fitore, te shkojme me ballin lart te Henen ne shkolle.
SG
Brohorisni dhe per ne qe nuk do mund te vijme ne ndeshje, ndersa kur te bejme gol mbani vesh ketej nga Ankaraja se duhet te vine zera dhe brohoritma shqiptare.
Hajt me Fitore, te shkojme me ballin lart te Henen ne shkolle.
SG
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
cool...vetem se na le ne balte, vllaPostuar më parë nga episodestory
![]()
hajde ja kalofsh mie!
te hengert goja mjalte...! :-)Postuar më parë nga SG
Perndryshe do marrin hakun e atyne muhabeteve me 1-4 e 0-2...kush i ngjon pastaj... Problemi eshte se ktej nga manastiri ku jam un' edhe s'marrin vesh shume nga futbolli...
![]()
Une te pakten shpetova........
ne kemi provime kete jave e asnjeri se ka mendjen tek ndeshja .....asnje sma ka permendur deri tani por edhe une ja mbydh gojen se turqit sbene gje vete....
Nje penallti e nje autogol asgje me teper.... hehehe
O episodestory........Po mire ..une po lexoja gazeten dje se mos kishte dal lajmi i masakres tende por skishte gje
ja kalofshi mire
bye
Ndryshuar për herë të fundit nga White_Shadow:) : 28-03-2005 më 04:26
a ka njeri ketu more apo po bej monolog me veten une ??
Mire ai apostoli na iku ne afrike por me duket se paskeni ikur edhe ju te tjeret me te....
Siduket paskeni periudhen e Vizeve ju e spo ndiheni hic.....
Nejse unepo iki tani te ha dreken se po vdes :P
K.I.B
Hija e Bardhe, ska gje dhe te besh monolog, filozofet e lashte Greke me monologe i kane zgjedh punet (ose i kane ngaterruar me keq, whatever)...
Ai episodestory paska qene ca egoist, si nuk na dha asnje lajm, te pakten ne cilin burg te Afrikes se Jugut perfundoi
p.s. Ka njeri qe do futet ne YÖS? Hajdeni se dyert i kemi hapur ketej.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 08-04-2005 më 07:21
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
hahaha
Apostoli shkoi per studime atje....ne turqi kishte ardhur sa per te bere doıkumentat...inshalla ska perfunduar me ndonje xhungel na zimbambve :P....
Ju lutem nje ndihme.....
Une vjet u futa ne YOS mirepo seivjet dua te nderroj universitetin ose degen....
Te drejeten e aplikimit e kam perseri por a do ti kem te drejtat e vlersimit te njejta me ata qe aplikojne per here te pare???
Pres pergjigje
ja kalofshi mire
Po me duket sikur jemi ne sofren e ndonje shoqate varrimesh e jo ne sofren e studentave ne TURQİ....se turqia na mbahet edhe per thashetheme te medhaja
Mund te me ndihmoje ndonje me pyetjen qe kam bere te postimi me lart ??
JA kalofshi mire e na nderoni tek Vizet ,komite,ose tek Final oke =???
Bye
Une nuk e di per vete, duhet pyetur ne ÖSYM. Me hamendje them se perparesi mund te kene ata qe futen sivjet vetem ne rast se jeni me pike te barabarta.
Fat ne provime te gjitheve, se vullnet nuk kemi, vetem fati na ka ngelur (mire qe nuk eshte ne dore tone ky se do ta kishim keqperdoruar dhe kete)
Per pyetjen e atij mikut me lart:
Meqenese sipas sistemit te ri te pranimeve ne universitet, nuk vendos OSYM-ja por vete universiteti ne fjale, ku ti ke bere aplikimin, athere mendoj se duhet te interesohesh tek dega/univ. qe po aplikon.Them duhet te interesohesh por edhe te interesuarit s'ma do mendja se do te te vleje shume. Cfare do te thone ata? Apliko!... Keshtu po te them edhe une. Apliko!
apo e kom gabim SG...![]()
Krijoni Kontakt