Si thoni kush jane me te mira universitet ne Turqi apo ato ne Itali???
Si thoni kush jane me te mira universitet ne Turqi apo ato ne Itali???
Postuar më parë nga SH_H
Une kam shume shoke e shoqe ne itali qe studjojne skane ndonje nivel te ndryshem me ketu njesoj si ne turqi pothuajse jane kam pyetur siç me kane thene sjane kushedi se ç'fare ne me kane genjyer te genjej
Mirulexofshim
Ndryshuar për herë të fundit nga Kryeplaku : 24-01-2005 më 17:11
" not yet "
Pershendetje......te gjitheve studenteve shqipetar ne Turqi.......
Kjo tem eshte dashte me pare te jet hapur, rreth studentev shqipetare ne Turqi.....
Dihet se vendi ne bote qe ka shqipetare me se shumti, qe jan te ardhur nga trojet shqipetare eshte Turqija.....Dhe besoj qe Univerzitetet e Turqis jan te stermbushur me student shqipetare......
Kete pohim po e deklaroj ne baze te argumenteve dhe te asaj qe eshte e vertet,kete po e them se ne cdo univerzitet te turqis ka studenta shqipetar,...njekohsisht edhe une jam student i univerziteti te Ankares.........
''Se shqiperia me ep emer me ep nder shqipetar.....''
Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli
teme e bukur! se edhe une kam stjuduar ne turqi ne ODTU/METU qe mendoj qe eshte nje nder universitetet me te mira ne europe ashtu thuhej atehere ne kohen time kur studjoja atje. nejse po ju te turqise mos u boni shuma shakirta se nuk duroheni dot mbasandej se edhe ketu ne londer jane ca dhe nuk durohen!
ju uroj te gjitheve suksese (vecanerisht ato te ODTU's)
calisin ve adam olun
nese doni nje shoke te vertet,ne fillim ju duheni te jeni shok i vertet
WOMEN ARE THE CHIEF REASONS FOR FAILURE IN A MAN'S CAREER.
IT'S DIFFICULT TO LOVE A WOMAN AND DO ANYTHING!
casanova,
na e bone qejfin per kete punen e ODTÜ-se...![]()
suksese gjithashtu....
Pershendetje edhe nga nje komshi! Nese e kisha ballkonin nga ana tjeter e pallatit atehere cdo dite qe do dilja ne te do shikoja Turqine, ngase ketu ne Rodos vetem deti na ndan me Tuqine dhe duken malet turke shume afer.
Nejse, fatmbaresi te gjitheve dhe mire do ishte te na thoni se per cfare studjoni qe te mesojme me teper per ju!
flm
Duhet te kemi ndonje dege te perafert ne Kryeplako, nga mesazhet tuaja kam kuptuar se pak a shume marrim te njejta mesime, por ne dy anet e ndryshme te detit Egje.
Duhet te jete ngrohte aty ne Rodos, se ketej diten ben vape, naten ngrice, vera te pervelon, dimri te ngrin. Tani psh. e ka mbuluar bora, shkriu ca, pritet te bjere prape.
Suksese studenteve, jo vetem atyre ne Turqi.
SG
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Shpresoj te fillojme te ndrojme pervoja atehere me njeri tjetrin, meqenese benkemi te njejtat studime. Nejse, kendej nga Rodosi ka 9 muaj Djell dhe 3 muaj shira, ngricen dhe boren nuk e njohim (duket se po behet klime tropikale ketu avash-avash).Postuar më parë nga SuiGeneris
Nejse, suksese me studimet dh qofsh mire!
Kryeplaku
hey jam edhe une ne Turqi .......Mjeksi ne Erciyes Universitesi ( Kayseri)
Po edhe dega e mjeksise ketu ne Erciyes mbahet nga me te mirat se eshte e lidhur me Hacettepene.........
Pergjithesisht universitetet ketu jane shume te mira dhe jeta eshte me e lire se ne Europe...............
Ja kalofshi mire
Kendinize cooooook iyi bakin
bye
Krijoni Kontakt