Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393

Serbët masakrojnë hungarezë në Vojvodinë

Afër Suboticës është masakruar një familje 6-anëtarëshe hungareze

Suboticë, 2 shkurt - Në lokalitetin Horgosh afër Subtoicës në Vojvodinë në dy shtëpi familjare është masakruar familja 6 anëtarëshe hungareze Salma. Disa nga anëtarët e kësaj familjeje ishin therrë me thikë e të tjerët ishin vrarë me amë zjarri.
    Sipas mediave serbe ky krim i rëndë kishte ndodhur para pesë gjashtë ditësh, por për të policia ishte njoftuar dje pasi fqinjët e kishin thirrë policinë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 03-02-2005 më 04:07
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Arsyet mund te mos kene qene politike doemos, me te vertete qe as na do e as e duam Serbin, por le te vazhdojme te jemi te arsyeshem.
    SG
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

profesionisti Maska e I-amëshuar
    Anëtarësuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211
    Zbulimet e një nënoficeri të armatës serbo-malazeze për qëndrimin e Mlladiqit dhe tregtinë e armëve me shqiptarët

Beograd, 11 prill - Një nënoficer i armatës serbo-malazeze pohon se gjenerali i serbëve të Bosnjës Ratko Mlladiq, i cili akuzohet nga Tribunali Hagës për krime të luftës, në muajin tetor të vitit të kaluar ka qëndruar në bazën ushtarake në Topçider. Dy ushtarët fatkeq e kanë parë dhe janë likuiduar sa çel e mbyll sytë, thotë nënoficeri Miroslav D. Petroviq për gazetën "Danas" të Beogradit.
    Vrasja e dy ushtarëve në bazën Topçider afër Beogradit, të cilën ushtria e paraqet si vetëvrasje, ende është objekt i hetimeve gjyqësore.
    Petroviq ka dezertuar nga ushtria serbo-malazeze dhe aktualisht ndodhet në një bazë ushtarake të një vendi fqinjë nën mbrojtjen e SHBA-ve. Ai është arratisur në nëntor të vitit 2OO4 pasi që kishte zbuluar shitjen ilegale të armëve shqiptarëve të Luginës së Preshevës dhe të Kosovës afër Bujanocit. Petroviq thotë se pasi nuk ka dashur të bashkëpunojë me eprorët që kanë bërë tregti ilegale me armë, atë e kanë mbajtur të mbyllur disa ditë. Ai thotë se më 24 nëntor është arratisur në Kosovë dhe në Gjilan i është dorëzuar KFOR-it amerikan, i cili e ka pranuar dhe e ka mjekuar në spitalin ushtarak disa ditë.
    DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
    THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Po pse, hera e pare eshte qe degjoni per masakrat serbe mbi hungarezet?
    Ndoshta e keqja qe na gjeti ne shqiptareve me serbet disa te tjereve ua ka mbyllur veshet te degjojne lengaten e popujve te tjere.
    Hungarezet kane vuajtur teper prej serbeve, madje, mbi hungarezet serbet kane kryer gjenocid te ngjashem me ate te Bosnje-Hercegovines para 10 vjeteve. Mbi 700 000 hungareze jane masakruar prej hordhive dhe bandave serbe; madje sa per dijenine e ndonjerit ketu, edhe vete kryeqyteti i Serbise, Beogradi, dikur ka qene qytet(kryeqytet) Hungarez, emrin e ka patur Nandor Fehervar. Une nuk kam fjale per te thene, thjesht do te me dukej disi e cuditshme sikur nje dite te behej fjale per nje Serbi te njerezishme dhe me vlera njerezore...
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Nuk e di përse ju bën kaq çudi sjellja e sërbëve ??!!
    Prej tyre, kanibalizmi, ka mbi 7 shekuj që njihet në Ballkan.

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga *DJ-ALDO*
    Nuk e di përse ju bën kaq çudi sjellja e sërbëve ??!!
    Prej tyre, kanibalizmi, ka mbi 7 shekuj që njihet në Ballkan.
    Serbët janë kafshë shumë intelegjente,kur i ke përpara të lëpijnë,kur u këthen shpinën të sulmojnë!Kjo është mjeshtri,jo mëngësi!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

kur u këthen shpinën të sulmojnë!Kjo është mjeshtri,jo mëngësi!
    Cfare mjeshterie eshte te vrasesh tjetrin pa shkak, apo me keq, per shkaqe idjote?
    Cfare mjeshterie do, te vrasesh nje te forte qe fle? Me e keqja, cfare mjeshterie eshte te vrasesh nje te pambrojtur?
    Ne bejme pjese ne racen njerezore, jo ne ate shtazore, ku me i forti ha te dobetin, etj, etj etj... Nese citimi i mesiperm do te ishte vertete mjeshteri, atehere spitalet dhe shkollat duhet te jene materializimi i idjotesise se races njerezore; sepse aty behet e kunderta e mjeshterise se cituar me siper...(me duket se ka shkolla dhe spitale edhe ne Serbi)...
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Tema të Ngjashme

1. Mirë se të urdhëroni në sofrën e Dibrës së madhe e të vogël
    Nga biligoa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 129
    Postimi i Fundit: 17-05-2010, 17:53
  2. Kush janë Dibranët ?
    Nga biligoa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:37
  3. Raporti Zyrtar, Ja masakrat serbe të 1913 në Dibër
    Nga Apollyon në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 09:44
  4. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  5. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •