Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 70
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Manu, populli yne ka nje shprehje ne repertor:
    Me te qeshur me te ngjeshur!
    Viktimat nuk kane kombesi, poashtu as shfrytezuesit nuk kane kombesi.
    Ngado qe te shkosh, ashtu do jete. Ca do te te duan, ca do te te urrejne.
    Nuk humben shpresat se te kaloi afer nje kosh plehrash!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

.................................................. ........... ja psh ky siper e ka kuptuar shume mire ceshtjen qe shpjegova une dhe jep shembullin konkret ne te njejten kohe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Julie : 04-03-2006 më 22:31
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-02-2006
    Postime
    17

re

Hipokrizia ne perendim esht pak ndryshe nga ajo ne shqiperi per te vetmen arsye qe nuk ushtohet nga shqiptaret por nga te huajt dhe prandaj na vret syt ose na duket me e theksuar sepse kur vjen nga i yti esht mese normale dhe behet pjes e jetes si pa e kuptuar .

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Kur te shtyp i yti te dhemb me shume, e jo i huaji.
    Se thua, "pse ky". "mire ai qe s'me njeh fare dhe s'do t'ja dije se kush jam une, po ky???" Kur i huaji te shkel me kembe, nganjehere ca mjaftohen thjesht me ndonje vleresim ekspres racist, kurse kur te shkel shqiptari... s'ke c'i thua, vetem e urren per ate qe eshte.
    Keshtuqe, i poshtri eshte i poshter ngado, sikurse hipokrizia eshte hipokrizi ngado.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    njesoj si ne lindje..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    Vetem dy dite perpara, po diskutoja me motren sa e veshtire eshte te kesh shoke te sinqerte qe te duan me zemer. E shkreta me thote qe nje shok i saj e ftoji te shkonin bashke dhe me te tjere ne nje qytet tjeter se kishte vend ne makine. Behet gati dhe dy ore para se te niseshin ai vete nuk i thote gje po i thote shokut ti thote motres se motra ime s'kishte si te shkonte se ishte nje fraterniti trip or smth. Dhe e bukura e te bukurave ishte se kur ajo e kishte pyetur me pas pse ftoi kur sia vlente qe ajo te shkonte ai i kishte thene " Well I thought you would say no". Go figure, ky supozohet te jete shok!!!!!!!!!!!!!!! Anyway, une mendoj qe shqiptaret per mire a per keq jane me predictable dhe reliable se amerikanet.

Citim Postuar më parë nga banished
    Kur te shtyp i yti te dhemb me shume, e jo i huaji.
    Se thua, "pse ky". "mire ai qe s'me njeh fare dhe s'do t'ja dije se kush jam une, po ky???" Kur i huaji te shkel me kembe, nganjehere ca mjaftohen thjesht me ndonje vleresim ekspres racist, kurse kur te shkel shqiptari... s'ke c'i thua, vetem e urren per ate qe eshte.
    Keshtuqe, i poshtri eshte i poshter ngado, sikurse hipokrizia eshte hipokrizi ngado.

Mqs te pelqen te pergjigjesh ne privat ...e une s'para e ndjek ate metode mqs forumi eshte qe te diskutojne te gjithe, doja te thoja, qe jam me se dakort me kete shkrimin tend me siper. Vetem se kisha per te shtuar qe: Kur s'te kupton i huaji edhe e fal, sepse kemi kultura te ndryshme thua...por kur s'te kupton shqiptari ....dal ne perfundimin qe s'ka bote dhe kulture aq sa une.

sa per hipokrizine ...e shqiptareve apo te huajve, nuk kam cte shtoj me teper, sepse ka dhe nga ata shqiptare qe ndryshe tregohen e ndryshe jane,(sidomos ne publik) e per kete hipokrizine se duroj dot ne asnje vend, e s'ka asnje ndryshim Shqiperia me Perendim ne kete rast, edhe pse hipokrizia s'duhet ngatrruar me miresjelljen sic mendojne shpesh ne shqiptaret.

Kalofshi mire
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Manulaki
    Julie behet fjale per dike qe te thote: "Sa pune te mire po ben!" dhe diten tjeter te thote: "Me duhet te te largoj sepse nuk po ben pune te mire!"
    Pa me thuaj ti si i thone kesaj?
    Nese me nje shqiptar (po ia veme emrin) e di se duhet te ruhesh dhe ke nje fare rezerve ne pikpamje te caktuara, me keta s'di si te ruhesh, te vjen nga s'e pret, qe i thone ndryshe.

Manule ke harruar te permendesh se si Hipokrizia triumfon dhe tek Shqipot sapo shkelin perendimin . Ironike ne fakt he ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Dakord me banished dhe Brarin: nuk do ia veshja shoqerise po individit. Hipokritet i gjen kudo.

Sikur kishim nja 300,000 spiuna gjate kohes se komunizmit ne Shqiperi. S'para me dukeshin edhe aq te sinqerte... . Apo mos doni te thoni se pas komunizmit njerezit u bene me te vertete ne Shqiperi?

Se fundmi, do ju thosha ju emigranteve: C'kujtoni se si duhet te jene me ju te huajt, te sinqerte deri ne kocke? Ju sapo keni ardhur, ata ju shohin thjesht si rrezik per t'u vjedhur punen. Ve bast se sapo te vinte ndonje hordhi me emigrante brekegrisur te qyteti juaj shqiptar, do silleshit mire sa per sy e faqe po do t'ia nxinit jeten po te kishte nevoje per ju.
    Ignore List: Den Bossi

eh Pink ke shume te drejte ne fakt ...
    Fillojne te triumfojne shume gjera tek shqiptaret kur shikojne PERENDIMIN. Hipokrizi, vetekenaqesi, vetemburrje, e te gjitha keto vene me shume ne dukje inferioritetin qe ndjejne disa ne lidhje me shqiptare te tjere, jo me te huaj.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Influenca e civilizimit islamik në Perëndim
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 07:40
  2. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  3. Dielli im lind në perëndim
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 15:15
  4. Hipokrizia
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 21-04-2005, 07:05
  5. Hipokrizia!
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-07-2002, 20:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •