Me mungon gjithcka qe ka Shqiperia e dashur!!
Me mungon gjithcka qe ka Shqiperia e dashur!!
It takes 2 to tango, 2 to kiss, 2 to talk and remenisce,so many good things come in 2,like ME & U!
Jo Jo Jo nuk arriti deri aty .. deshire kisha ..po aq balte kishte aty ... mire qe doli per kembetouu..??!! mua po me duket sikur je bere me balte deri lart nga goja.
Kuti prej xhami ???Gjithsesi.. sa fatkeqesi eshte qe ti moj princeshe e vogel, nuk ke lindur ne nje kuti te xhamte. Nejse, ne fund te fundit jeta te ka shperblyer disi, sepse aty te ka futur tani, he??
Nje sugjerim me kenge per ty, o bojeroze: Soundgarden "Rusty Cage"..
c u pinkcess
Nahhh se besoj Darwin .... ndoshta te dhashe pershtypjen e atille .. por jo jo jo nuk jam kukull qe thyhet.. qe te rri ne kuti pe xhami de ... se ke idene sa praktike jam
and of course----->>> c.u . Darwin
ps: Tironc Kingu ... domatet vallaji nuk mbolla se dun yzmet .. dhe kujdes .. po mbolla lule manushaqje .. me ngjyra -ngjyra ( i mban mend neper lulishte ) ... ohh zot sa te bukura qe mu bene ..![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 14-03-2005 mė 11:24
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mka mor molli per postet e bixhozit qe u kan pas bo ke lagjia
ps. PINK te vjedhsha MANUSHAQET
Pershendetje:Postuar mė parė nga SuiGeneris
TEme mjaft e kendeshme.
Odeonit i mungon lartesia e malit sapo zbret nga ai sepse dua ashpersine e furtunes, egersine e debores kete mik qe me vret meshiren time. Pra dua te jem lart lart te shoh se c`behet poshte me ju humane.
Dito.
vertete??!! me behet qejfi o engjell.. qe nuk je bere, fizikisht, deri lart me balte, them..Postuar mė parė nga PINK
Kuti prej xhami ???
Nahhh se besoj Darwin .... ndoshta te dhashe pershtypjen e atille .. por jo jo jo nuk jam kukull qe thyhet.. qe te rri ne kuti pe xhami de ... se ke idene sa praktike jam
and of course----->>> c.u . Darwin![]()
pershtypja ishte momentale.. lexova ate qe shkruaje dhe mu kujtove. p.sh tani mendoj dicka tjeter ne lidhje me ty. oh, kjo e fundit nuk ka pike rendesie per te dyja palet..
lexova ate qe kishe shkruar para kesaj pergjigje dhe pashe qe prape e ke qejf te luash me balten.. besoj se i ke fituar aq reflekse te kushtezuara sa ta kuptosh Pinkie..
asnjeri nuk i do replikat personale.
mire...sweetie?
farewell
Prektora
Kam mall per gjera prezente. Prandaj dhe i bej prape e prape...Te shkuaren e vleresoj, por nuk dua te gjej kohe te ndjej mall per te!![]()
Darwin ashtu thua ti ? Ok ---------->>> u tha- u be !asnjeri nuk i do replikat personale.
mire...sweetie?
Po e respektoj kerkesen tende ... meqe te kemi dhe moderator.
Me verte sikur ska me lezet me kto replika personale ... po kur njerezit kane kuriozitet me shume se cduhet .. dhe ne njerezve te thjeshte te popullit sna ngelet asgje tjeter vec te pergjigjemi .. dhe tjua shuajme kureshtjen ... that's all .
c. u.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
chocolate croissanti ("corazoni" - shqip) qe e harrova ne shtepi sot ne mengjes.Postuar mė parė nga SuiGeneris
lol.
Vetem kaq pak te mungon Kuqalashe? Lum si ti...
Apo ishte mungesa e nje pike te vetme ne kohe, e nje pike te vockel fare...te padukshme?
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
A po flasim per keto, keto momente? E pra ne keto momente s'me shqitet mendja nga "corazoni" qe lashe mbi tavoline ne shtepi. Ne pergjithesi pastaj jetes sime i mungojne ca miliona dollare, lol.
Te tjerat i kam shyqyr Zotit! (more vesh ti moj e pellgjeve me balte, lol)
![]()
Krijoni Kontakt