Tani tani per i Salep !!!
me mungojn ato suvlakiat greke. ka dhe ktu po nuk i bejn si ne greqi!
pastaj me mungon shoqeria e shkolles fillore, sa vite te bukura ishin atehere!![]()
me mungon motra ime me nipat,nena qe me vdiq dhe nuk pata mundesi as te shkoja ne varrim.per fat qe kete vere shkova ne shqiperi dhe e takova.me kujtohet kur me thoshet"te vdes o kendez hape gojen qe te dhjes".me ka marre malli per gjyshin qe me thoshte(kur do vija ne itali)"martohu me ke te duash, vec me italian jo."i shketi gjysh,nuk i duronte dot italianet.me ka marre malli per netet e veres qe i kaloja me shoqen time te ngushte ne ballkon.shtriheshim rate e numeronim yjet qe leviznin(ne te vertete ishin meteorite)dhe sa here i shihnim, mendonim ndonje deshire.me ka marre malli kur luanim me lagjen hapa dollapa ,sidomos kur fillonte e erresoej,sepse ishte me e veshtire te njhje tjetrin.me mungojne shume mbremjet kur u zija me motren se kujt tja krihte nena koken(na zinte gjumi keeshtu).me mungojne ato mbasdite kur daja na mbyllte ne dhome(mua dhe motren time)me cels qe te flinim gjume e ne dilnim nga dritarja e kur ishte koha qe duhej te kthehej daja,hynim prap ne dhome.yyyyyyyyyyyyyy per ca sme merr malli.me nje fjale me merr malli per gjithe te kaluaren pa vecuar asgje
Me merr malli per familjen time, me merr malli per gjysherit e mi, me merr malli per miqte e mi te shperndare neper bote...
Po me merr malli dhe per veten time te dikurshme...kur isha me naive, me idealiste e fantazia ime pa frena luante neper livadhe me te bukura... Dhe rrahjet e zemres ishin me te shpeshta atehere...
Pyetet njeriu, cfare te mungon?
Me te vertet kush ka oreks te lexoje gjithe pangopesine njerezore?!
me mungon gjithcka!
me mungon gjuha ime qe kisha qe me eshte humbur
me mungon shoqeria e meparshme qe tani se kam
me mungon shqiperia
me mungon rinia
me mungon njerezia
me mungojne te gjitha
e vetmja qe kam qe me perqafon
eshte ajo e quajtur vetmia!!!!
rrofte per gjithmone atedheu dhe mos u harrofte!!!!!!
per te ngrene qershi direkt nga pema![]()
me merr malli per te luajtur me topa bore
ketu ku jam une s'bie bore kurre![]()
Krijoni Kontakt