Urime per librin tuaj te pare suksese te metejshme.Poezit tuaja jane teper emocionuese
Urime per librin tuaj te pare suksese te metejshme.Poezit tuaja jane teper emocionuese
I dashur Miku im, INDRIT!
Une pata kenaqesine e veqante dhe shume te madhe, te isha prezent ne promovimin e Librit Tend te pare
"NESĖR JU THEM GJYSMĖN E MBETUR"!
Ashtu siq te njoha ...Ashtu siq edhe je ne jeten e perditshme, i afert dhe i dashur per te gjithe ...
ashtu ishte cdo fjalim i shkrimtareve ne fjalen e tyre pershendetse drejtuar Ty...
Kenaqesi e veqante te takoja gjithe FAMILJARET TUAJ...nder ta edhe KALTRĖN E VOGEL...!
Ndjenje e veqante per mua ishte te takoje gjithe ata Shkrimtar e Shkrimtare ...
nder ta edhe mikun tone te respektuar... te madhin Beso Bashllari!
Po perseris fjalet pershendetse...gjate promovimit:
...pergezime te veqanta Prinderve Tuaj...Pedagogve Tuaj...
qe te kane edukuar, frymezuar e formuar ne nje rruge te tille Ty...
Urime per Librin Miku im ...
Urime dhe per anetarsimin ne Shoqaten e Shkrimtareve
"Konstandin Kristoforidhi" te Qytetit te Elbasanit.
Vete titulli i librit ... na le te kuptojme se do jesh borgjli per dashamiresit e letersise,per miqt tuaj...
per brezat qe do vijne... qe tu dhurosh...Gjysmen e Mbetur...
Rruge te mbare ne krijimtarine Tende Miku im i dashur...
P/S Nje falenderim te perzemert dhe te madhe per mikpritjen, respektin dhe per librat e dhuruar...
Shoqates se Shkrimtareve te Elbasanit,- FALEMINDERIT!
Me shume rrespekt
Ēaushi
Tiranė, 10 tetor 2010
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ēaushi : 10-10-2010 mė 15:23
Dhuro shumė...e prit pak!
Bili, ju falenderoj per gjithcka, eshte libri i pare dhe nuk pretendoj te kem arritur shume...Ne fund te fundit persosmeri ne poezi nuk do arrihet.
Si gjithmone jeni shume i embel
Po aq i embel urimi juaj...
Larg nga vendlindja te pershendes
O miku im ne dhe te huaj.
Shendet, mbaresi e harmoni ju uroj.
Injoranca nuk zhduket me top
Faleminderit, Foleja!
Po ti referohemi titullit: 'Neser ju them gjysmen e mbetur' duhet te kuptojme dicka se gjysma tjeter mbetet nje borxh imi per te gjithe ata qe pelqyen librin tim te pare dhe poezite e mia ne pergjithesi.
Ju falenderoj.
Faleminderit Liana, ju pershendes, me dashamiresi.
Indriti
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INDRITI : 12-10-2010 mė 05:16
Caushi i dashur!
Jam dyfish me i lumtur qe moret pjese ne ceremoni, shume fjale u thane, shume te tjera nuk u thane por mjafton qe u kenaqem, nderkohe mikpritja eshte karakteristike e c'do Shqiptari dhe nuk eshte se beme ndonje gje te vecante per ju.
Ju uroj vetem suksese e mbaresi ne cdo hap te jetes.
Dhe ju pershendes.
Oh, ē’mi ke ata dy sy!
Oh, ē’ma ke atė fytyrė
Si njė hėnė nė tė hyrė
Porsi diell qė shkėlqen
Si njė yll qė natėn del.
Oh, ē’mi ke ata dy sy
I shoh dhe mė shumė i dua
I marrosur jam nė ty
Dhe gjithēka je ti pėr mua.
Z.ENDRIT,urimet e mia te perzemerta per botimin e librit tuaj,paqi frymezim dhe suksese ne jet.E kesaj bukuroshes i deshroj jete te lumtur ne gjirin familjar![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Sueda, ju falenderoj per gjithcka, e ju uroj nje mbremje te bukur .
I dashur miku im INDRITI, te uroj me gjithe shpirt per botimin e librit me poezi, krijeses tende te mendjes e shpirtit, qe tashme ka mare udhen e vet per tek njerezit dashamires te artit.
Eshte vertet ndjesi magjike, te shikosh kete mrekulli krijimi ne fletet e nje libri. Aty mes tyre, mes vargjeve e cdo fjale, eshte nje bote e tere e jotja, eshte muza tende e vetem tendja. Paste udhen e mbare kjo muze dhe u vazhdofte me tej me te tjera krijime e botime dinjitoze. Mes gezimit dhe emocionit tend, jam dhe une.
-Pasja e shpirtit ėshtė privilegj pėr trupin. (E SH)
Mondi i dashur!
Faleminderit, per urimin, per fjalet e vleresimin.
Kur te te vije libri im ne dore uroj te te pelqeje po kaq shume...
Po te pershendes me dicka momentale me poshte qe nuk kam kohe ta gdhend me bukur, por edhe keshtu mendoj se serviret.
Faleminderit.
Krijoni Kontakt