Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449

Arrow Skica nga Henri Micheaux

Punėt e mia
    Rrallė mund ta shoh dikėnd pa e rrahur. Tė tjerė parapėlqejnė monologun e brendshėm.
    Kurse unė jo. Mė pėlqen mė mirė tė rrah.
    Ka njerėz qė ulen pėrballė meje nė restorant dhe nuk thonė asgjė, rrinė aty njėfarė kohe sepse kanė vendosur tė hanė.
    Ja njėri.
    E ta kap, tak.
    E ta mbėrthej, tak.
    E vari nė varėse.
    E heq.
    E vari prapė.
    E heq.
    E vė mbi tavolinė, e shtyp dhe ia zė frymėn.
    E bėj pis, e mbys.
    Ai pėrsėri jeton.
    E shpėlaj, e zgjas (filloj tė nxehem, duhet t’i jap fund), e ngjesh, e shtrėngoj, e mbledh shuk dhe e fus nė gotėn time, dhe gotėn e zbraz pėrtokė, dhe i them shėrbyesit : « Pa mė sillni mua njė gotė tė pastėr. »
    Por ndjehem keq, ngrihem, paguaj faturėn dhe dal.
    https://www.behance.net/robberysk1100

Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Thjeshtėsi
    Ēka i ka munguar sidomos jetės sime deri tani, kjo ėshtė thjeshtėsia. Kam filluar tė ndryshoj nga pak.
    Pėr shembull, tani, dal pėrjashtė gjithmonė me shtratin tim, dhe kur mė pėlqen njė femėr, e marr menjėherė dhe fle me tė.
    Nėse veshėt e saj janė tė mėdhenj dhe tė shėmtuar apo dhe hunda, ia heq ato bashkė me rrobat dhe i fus poshtė shtratit, ajo i merr pastaj kur tė largohet ; mbaj gjithmonė vetėm atė qė mė pėlqen.
    Nėse tė mbathurat e saj do tė ishte mė mirė tė ndėrroheshin, i ndėrroj menjėherė. Kjo do tė jetė dhe dhurata ime. E nėse megjithatė shoh njė femėr tjetėr mė tė bukur qė kalon, atėherė shfajėsohem pranė sė parės dhe i them tė ikė nė vend.
    Ca vetė qė mė njohin kujtojnė qė nuk jam i aftė tė bėj ēka them kėtu, qė nuk kam aq temperament. Edhe unė kujtoja kėshtu, por kjo vinte thjesht ngaqė nuk bėja gjithēka siē mė pėlqente.
    Tani, kam gjithmonė pasdite tė kėndshme. (Nė mėngjes, punoj.)

Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Njė njeri i humbur
    Duke dalė, humba. Qe tepėr vonė pėr t’u kthyer prapa. Gjendesha nė mes tė njė fushe. Dhe rreth e pėrqark qarkullonin rrota tė mėdha. Madhėsia e tyre ishte njėqind herė sa e imja. Kishte dhe tė tjera mė tė mėdha. E unė, pa ua hedhur madje sytė, tek mė afroheshin pėshpėrisja ngadalė me veten time : « Rrotė, mos mė shtyp… Rrotė, tė lutem, mos mė shtyp… Rrotė, ki mėshirė, mos mė shtyp… » Ato arrinin, duke sjellė nga prapa njė erė tė fuqishme, dhe iknin pėrsėri. Lėkundesha. Ka muaj kėshtu : « Rrotė, mos mė shtyp… Rrotė, edhe kėsaj here, mos mė shtyp. » Dhe askush nuk ndėrhyn ! Dhe asgjė nuk mund ta ndalė kėtė ! Do tė mbetem aty deri nė vdekjen time.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •