Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: BETONexpress

Engineer Maska e planeti_x
    Anėtarėsuar
    29-12-2004
    Vendndodhja
    Verdalle
    Postime
    62

Unhappy BETONexpress

Mirdita!

Me fal qe po ju shqetesoj, por mendoj se mund te me mdihmoni.

Kam gjetur nje program, por version demo. Me kane thene se po ti gjesh Crack-un mund te kthehem ne version te perdorshem.
    Une per crack-e nuk ja kam idene. Prandaj po te lutem shume, nqs mund te me ndihmosh, do t'ju jem shume mirenjohes.
    Programi eshte.

BETONexpress

Copyright Runet 2000-2005

Demo version

Shume faleminderit dhe gjithe te mirat!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 14-12-2005 mė 13:27

i/e regjistruar Maska e phyro
    Anėtarėsuar
    09-12-2005
    Postime
    39
    Pershendetje planet u u mundova te gjej por spat sukses... planet shiko edhe nje here emnin e programit saktesisht dhe shkruaj edhe nje here ne kete forum apo folim ne MSN maske2blade@hotmail.com....

Black Rider Maska e a1*
    Anėtarėsuar
    21-10-2004
    Vendndodhja
    Ne Ferr
    Postime
    128
    Programi kushton rreth 250 euro dhe eshte shume i rralle ne perdorim , ne web nuk ke per te gjetur crack ne asnje cep , me 50 euro ta dergoj une ne shtepi ne rast se do .
    Kalo bukur

i/e regjistruar Maska e by_durrsaku
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    112
    A1.I lexova ca postime te meparshme te bera nga ti dhe me pelqyen.por me kete 50euro e paske prishur ketu ndimohet njeri tjetri.nuk jemi ne pazar ketu nese ke mundesi te ndihmosh ndonjerin ndimoje nese jo lere fare me duket me e arsyeshme ose shkroaj cmimet ne PV
    SPIRIT OF ALBANIAN(asd)

Black Rider Maska e a1*
    Anėtarėsuar
    21-10-2004
    Vendndodhja
    Ne Ferr
    Postime
    128
    Nuk e di se cfare postimesh nga te mijat ke lexuar , por te them dicka ne rast se dikush ka ndihmuar Shqiptaret per programe ilegale ai jam une dhe asnjehere nuk kam kerkuar as faleminderit
    dikush tjeter ketu dha qe perse lodhesh duke ber upload cracks LOL Po harroj qe programet e Microsoft e te Autodesk u ben upload nga une per llogari te Grekeve te limneos.net
    durrsaku ato leket nuk do ti marr une por ai qe to ta crackoj programin , se sic thash me larte ky program nuk perdoret ne mas dhe ke vetem 0,1 % qe te gjesh crack te gatshem
    nejse ne rast se eshte i interesur une i jap adresen e emailit te personit dhe te kontaktoj vet me ate

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •