LimeWire Pro i ka te gjitha kenget Shqiptare dhe eshte me e paster nga viruse....
Nji gjo ka te keqe qe e ngadalson pak kompjuterin kur ke dhe disa programe te tjera te hapme.
LimeWire Pro i ka te gjitha kenget Shqiptare dhe eshte me e paster nga viruse....
Nji gjo ka te keqe qe e ngadalson pak kompjuterin kur ke dhe disa programe te tjera te hapme.
Une kam bearshare pro tashi po kam pasur Limewire pro 4.9
Kam pasur Emule, Shareaza.
Dhe bearshare pro eshte me i miri.
Po pate bearshare versionin free nuk eshte mire se ka shum spyware.
a mundesh me na tregu se ne cilat pika bearshare eshte me i mir apo me i keq se sa Limewire.Postuar mė parė nga del murder
flm
un perdor limewire
i mer konget sh shpejt edhe nuk ka viruse
sa per filma nja 2 her e kom provu ene mezor i merte kshuqe se kom provu mo
Usenext = Best Po S'eshte Free Me Sa Di Un
Un Per Vete Perdor Azerus
Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!
edhe une limewire kam por mi merr te gjitha filmat e fundit qe skane dal akoma ne kinemaPostuar mė parė nga MiLaNiStE
varet si e ke ti ate Full apo kshu free.
Deri tashti kam marr shume filma te fundit panvaresisht nga shpejtesia e keqe qe kam une ne lidhje me download-in, por per nja nje jave i shkarkoj nja 2 GB :P
GABIM 404
LimeWire e di shum prog i mire per me downlodu kenga programe, foografi etj por qe disa muj ne kompjuterin tim sme punon limewire... Une mendoj qe spunon sepse ka nje problem te DATABASE in limewiret apo jo... te un spunon limewiren te ju a po apo jo... por tani per tani un e perdori BearShare Pro si limewire eshte por sa po shoh pak me i shpejt se limewire.... ke edhe iMesh'in , aresin , krejt qe i tash keto prog.... i kam perduar dhe me kan pelqyer shume por limewire , imesh , dhe ares mua sme punojn... BearShare tani per tani ma e mira.... Pershendetje nga phyro
Une do t'ju sugjeroja Warez[mund ta regjistroni tek www.warez.com] dhe Kazaa [Mund ta regjistroni tek www.download.com]
Sa i perket kengeve me te mire se PIOLET pasardhesi i Blabster nuk ka max 25 sekonda une e kam kengen e shkarkuar. Persa i perket filmave i qendroj XDCC edhe nuk i ndahem persa i perket programve EMule mban rekord.
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt