Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 122

Tema: Racizmi

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Xeni nje pyetje kam per ty?
    Do e lejoje motren, vajzen, kusheriren te merrej me nje zezak??
    Mu pergjigj sinqerisht.....( e di pak a shume se jo )

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    shkodrane, sejcili ka parimet e veta... askush s'ka te drejte me iu perzi... eshte krejt normale qe ty te te mos pelqeje qe femija/i afermi etj. te perzihet me zezake... tek e fundit eshte krejt personale...

por menyra se si ti je shprehe eshte shume perēmuse... dhe per fat te keq shume shqiptare shprehen ne ket menyre...

s'ja fusim kot...pse ia futkemi kot? po genjejme ne tashi...?
    Ti po thua qe secili ka mendimin e vet dhe askush s'ka te drejte te perzihet por harron qe edhe vete vepron ne te njejten menyre...
    Ajo po flet ate realitetin si e mendojne shqiptaret pa lajka moderueso-modernizuese qe na paraqesin disa me postimet e tyre ketu...!
    Te mos flasim teorikisht por te flasim realisht ...!
    I mbani mend jevgjit ne Shqiperi...? Sa pranoheshin ato ne gjirin e shoqerise se atjeshme..?
    Lini predikimet boshe por flisni te vertete...! Kujt prej ketu do i pelqente qe motra apo nje femer pjestare e familjes se tij , te lidhej me nje zezak..?!
    Nuk ma do mendja se do i pelqente njeri !
    Nuk na kombinojne shume gjera qe s'kam nevoje ti perserise se i kam permendur me lart !
    ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Mendimi i tjetrit besoj se duhet te respektohet dhe jo te ironizohet sic bete gjate postimeve tuaja, Gjithsesi une po te jap nje shembull, jam gati te fle me nje njeri me ngjyre ose te kem mik nje serb apo grek, besoj mjafton si shembull.

Dito.
    Odeon patjeter qe e respektoj mendimin tend ... prandaj dhe te pyeta ..qe e ke provuar veten ndonjehere ? se te predikosh se nuk e ke problem ..eshte shume larg nga e bera ... trust me .

Shembullin qe dhe prape nuk mjafton .... megjithate nuk dua ta coj me larg k'te argument ..secili ka shijet e veta personale .

Te kesh nje mik me ngjyre ................. eshte shume normale ne ditet e sotshme ... e them me plot gojen qe e kam provuar vete dhe sot e kesaj dite .... jane njerez si gjithe te tjeret ... kur i ve ne peshore per mua jane njesoj me k'ta leshverdhet e tjere .. por kur vjen puna te "dating " ... Bingoooo .. nje " Jo " e madhe!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

ha, klasikja...

Citim Postuar mė parė nga shkodrane82
    Xeni nje pyetje kam per ty?
    Do e lejoje motren, vajzen, kusheriren te merrej me nje zezak??
    Mu pergjigj sinqerisht.....( e di pak a shume se jo )
    ha, sikur ta disha... kto diskutime kshu mbarojne... po t'kisha qene vajze do me thonin qe kam "halle" me zezak... kur je djale te bajne ksi pytjesh me t'zan mat...

pergjigjen e ksaj pytje e ke ne postin e meparshem, dhe une ta thashe se ajo ēka preferojne njerezit per veten e tyre eshte tjeter... ajo eshte zone ku s'ban me u fute... megjithate ti don pergjigje te sinqerte...

nje moter kam pase dhe ajo nuk eshte me... kusherirat ka kush i lejon/ndalon...
    vajzen? Zoti e di se ēa do bahet deri athere...s'du te flas me gjate se asht pak si shume e teprume... situatat jokonkrete jane pak problematike se ose behesh "hipokrit"ose detyrohesh me ba bisht...une po baj bisht ma mire...

vetem nji gja te tham... Inshallah ai ēuni jot bahet i mire e s'ta prishte qejfin vetem se po ia morri menjen naj zezake ta siguroj une qe s'ka per te pyte shume...

Nejse, biseda te mbara...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Ti po thua qe secili ka mendimin e vet dhe askush s'ka te drejte te perzihet por harron qe edhe vete vepron ne te njejten menyre...
    Ajo po flet ate realitetin si e mendojne shqiptaret pa lajka moderueso-modernizuese qe na paraqesin disa me postimet e tyre ketu...!
    Te mos flasim teorikisht por te flasim realisht ...!
    I mbani mend jevgjit ne Shqiperi...? Sa pranoheshin ato ne gjirin e shoqerise se atjeshme..?
    Lini predikimet boshe por flisni te vertete...! Kujt prej ketu do i pelqente qe motra apo nje femer pjestare e familjes se tij , te lidhej me nje zezak..?!
    Nuk ma do mendja se do i pelqente njeri !
    Nuk na kombinojne shume gjera qe s'kam nevoje ti perserise se i kam permendur me lart !
    AAO, forumi eshte nje ven ku diskutohen ide ne teori dhe jo ne praktike, realisht... Te gjithe ketu jemi vetem shkronja... Mu s'mi intereson se ēa menon ti per mu aspak, ashtu siē nuk te intereson ty. Une s'te njof, e me shume mundesi s'kam me te njofte, gjithashtu edhe ti mu s'do me njohish... Kshu qe s'kam pse te flas me lajka moderueso-modernizuese... I kam aq vite sa t'mos zhytem ne endrra virtuale dhe te kerkoj afirmim me ideale te nalta prej njerezve qe nuk ekzistojne...

Me t'mira...

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    AAO, forumi eshte nje ven ku diskutohen ide ne teori dhe jo ne praktike, realisht... Te gjithe ketu jemi vetem shkronja... Mu s'mi intereson se ēa menon ti per mu aspak, ashtu siē nuk te intereson ty. Une s'te njof, e me shume mundesi s'kam me te njofte, gjithashtu edhe ti mu s'do me njohish... Kshu qe s'kam pse te flas me lajka moderueso-modernizuese... I kam aq vite sa t'mos zhytem ne endrra virtuale dhe te kerkoj afirmim me ideale te nalta prej njerezve qe nuk ekzistojne...

Me t'mira...
    Grupo , s'te vuna ne peshore ty..!
    Secili flet teorikisht per ato qe mendon praktikisht...! Si i bie ? Te flasi ate qe mendon me te vertete jo ashtu si do te ishte me e drejta teorikisht !
    Meqenese nuk kemi ndermend te ndryshojme boten praktikisht , atehere te mos mundohemi ta bejme ate teorikisht se del pak si fallco..!
    Shqiptaret e kane ne gjak racizmin ! Ke racizem mes shqiptarve vet ( Qytet - fshat , Tirane- rrethe , Jug-Veri ) dhe jo me te dalim nga ky kuader dhe te flasim per zezaket !
    Te rrime shtrember dhe te flasim drejte ! Te flasim ate qe eshte jo ate qe e kemi lexuar neper libra...!
    Gjithe te mirat edhe ty dhe mos i merr shume personalisht fjalet e mia !
    ...

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Une kam nje xax ketu ne pune dhe i them gjithmone:
    "God forgot you in the oven" ose i therras Friday. Nuk ma merr per keq.
    HAKUNA MATATA

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Xeni me fal nuk doja me te preke ne pike te dobet, por ai eshte perfundimi
    i cdo bisede ne lidhje me zezaket. Sado ti pranosh, nuk shkon kurre deri
    ne ate pike sa te besh pjese te familjes...!
    Persa i perket djalit tem, kam me e rrite ne ate menyre qe me e pyet nanen
    e baben Xeni, pse kane linde ne Usa s'don me thane qe kane me ba ca
    te dojne vete jo.....!
    Lexo Mp.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Shkodrane motra....qeke shume idealistike...do ta shikosh vet, si do je kalamoni jot!!!

titulli i tanishėm
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Postime
    59
    ēa ėshtė idealistike?

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Racizmi dhe darvinizmi social nė Amerikė
    Nga Gimi3 nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 30-01-2008, 10:36
  2. Londer, racizmi, debohen studentet
    Nga shefqeti11 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 19-04-2007, 01:28
  3. Racizmi - problem shqiptar?
    Nga Ullmar Qvick nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 15-02-2004, 11:25
  4. “Mafia shqiptare” - njė libėr urrejtje dhe racizmi antishqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 06-10-2003, 01:32
  5. Shtypi italian dhe racizmi i ri ?
    Nga Letersia 76 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-09-2002, 05:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •