Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    FEEL THE ALBANIAN BEAT! Maska e ateda
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    9

Question Nje here tradhetar, mbetesh gjithmone tradhetar..

gjithmone kam degjuar kete shprehje dhe te them te drejten kam pyetur shume njerez se cmendim kane. Vajzat zakonisht thone qe eshte e vertete, kurse djemte thone qe nuk eshte gjithmone e vertete, varet nga personi me te cilin je.
    pra doja te dija se cmendim keni ju ne lidhje me kete fraze "once a cheater always a cheater" ne qofte se nje person tradheton ne nje lidhje, a do te ndodhte e njejta gje ne nje lidhje tjeter?
    RADIOATEDA, FEEL THE ALBANIAN BEAT!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Me e vertete se vdekja eshte!
    ...pranej stakojeni trunin e tradhetoni sa t'keni takat
    Ku ka rob qe nuk tradheto ne kete bote, a m'thote njeri?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    ehu sa thenie ka ateda
    te ishte jeta aq thjesht (sic thone theniet) nuk do kishim gjithe ate drame kot

FEEL THE ALBANIAN BEAT! Maska e ateda
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    9

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    ehu sa thenie ka ateda
    te ishte jeta aq thjesht (sic thone theniet) nuk do kishim gjithe ate drame kot
    ore i pakapshem une skerkova te me thuash se sa e thjeshte apo e veshtire eshte jeta, desha vetem te dija ne qofte se ke degjuar ndonje histori interesante mbi kete teme, ose te theshe thjesht mendimin tend. komentet e teperta nuk kane cme duhen. ok!
    RADIOATEDA, FEEL THE ALBANIAN BEAT!

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Ateda, me korrigjo nqs e kam gabim, por me duket se ajo shprehje eshte nqs te tradhton partneri njehere, atehere s'mund ti besosh me. Dmth qe e humb besimin pasi e ka bere njehere, ekziston mundesia ta beje prap.

Nese eshte ky kuptimi i shprehjes mendoj qe eshte e vertete, nqs ndodh nje tradhti nga te dyja palet, mund te jete vajza apo djali,cdo gje ne lidhje shihet me dyshim dhe une s'do mundja te jetoja ne nje marredhenie te tille. Kalofshi bukur

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga Katilja_CH
    Ateda, me korrigjo nqs e kam gabim, por me duket se ajo shprehje eshte nqs te tradhton partneri njehere, atehere s'mund ti besosh me. Dmth qe e humb besimin pasi e ka bere njehere, ekziston mundesia ta beje prap.

Nese eshte ky kuptimi i shprehjes mendoj qe eshte e vertete, nqs ndodh nje tradhti nga te dyja palet, mund te jete vajza apo djali,cdo gje ne lidhje shihet me dyshim dhe une s'do mundja te jetoja ne nje marredhenie te tille. Kalofshi bukur
    kuptimi shprehjes osht si me ta thon Tradhtari, Tradhtar mbetet

per mendimin tim varet ka lidhja ka njerez qe per nje periudh kohe si tthush jan lidhu ndahu lidhu ndahu dhe menoj se te kto lidhje ka ene shum trradhti ne ket rast besoj se njerzit mund te ndrrojn sjellje me dike qe mund ta duan vertet

Klejzi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Une them qe kjo fraza eshte si djali qe bertiti "ujkuu" ...pra njesoj i perket dhe tradhetarve...tradhetojn njehere dhe e dashura/i dashuri nuk i besojn me, duke menduar qe do tradhetoj perseri.

Pra varet tek besimi i partnerit, neqoftese e humb, lidhja merr fund (uhh it rhymes lol)...neqoftese e fal, dhe ai te tradheton prap, atehere ke gabuar vete, gje dike tjeter
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 09-02-2005 mė 23:18
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    lol
    Kjo tema me kujtoi nje shprehje qe kane keto amerikanet per te pandehurit qe shkojne ne gjyq qe i thojne Jo fajtor derisa ti vertetohet fajesia !
    Edhe kjo puna e tradhetise eshte pak a shume si puna e maces me miun ..lol
    Sic e tha Hektori , te gjithe tradhetojne ( ne nje menyre apo tjeter ) !
    You are guilty if you get caught...deri atehere , je me i pafajshem se pafajesia vet ..
    ...

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga ateda
    ore i pakapshem une skerkova te me thuash se sa e thjeshte apo e veshtire eshte jeta, desha vetem te dija ne qofte se ke degjuar ndonje histori interesante mbi kete teme, ose te theshe thjesht mendimin tend. komentet e teperta nuk kane cme duhen. ok!

Tani ti Ateda ke hapur nje teme dhe kjo teme do kete edhe komente , nuk eshte e thene qe gjithcka ta paraqisesh me fakte se s'jemi ne gjygj ketu. Pastaj nje teme qe te marri formen e diskutimit prandaj eshte qe te behen komente dhe debate pa kaluar ne extreme nuk diskutohet. Keshtu mos vendos gishtin tek askush.......

Ti kthehemi temes: Tradhetari , natyrisht qe tradhetar ngelet , dhe topi se luan se ai qe e ben njehere e ben edhe nje here te dyte , edhe te trete , e me rralle se e ka ne gjak , eshte si puna e "UJKUT" te Rexhines , por une po flas per ate ujkun qe nderron qimen por jo zakonin.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Dikush mund ta ben vetem njehere,ashtu nga qejfi,edhe nga qejfi nuk e ben me asnjehere?
    Keni mendu per kete opsion?
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vedat Kokona
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 30-09-2023, 17:55
  2. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  3. Agolli: Pendesa për kritikat ndaj Rugovës
    Nga RTP nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 26-01-2006, 11:50
  4. Pse gjithmone plagosim ate qe duam me shume...
    Nga Darius nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 05-11-2004, 14:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •