Juve Kosovarve ja u bo mire gruja qe ju shko me vellain tuj ose mundesisht me cunin e xhaxhait.
Jam JETUS jo TREGUS!.
lol ne te vertet nuk e besoj qe ndodh kjo te pakten jo kendej nga jetoj une ne regjionin e mitrovices , skam ndegjuar ndonje rast
por per shqipri kam ndegjuar apo ndoshta jan thashetheme
pershendetje per te gjithe diskutuesit, e posaqerisht atyre qe me jane pergjigjur ne mesazhin tim!
Tani po shkruaj pa "shaka", tema eshte se qka i kishe ndaluar te dashures/it tuaj, une te dashures time nuk i kisha ndaluar asgje, te gjitha ato qka une i kame ndermend me ja ndaluar[ose qe nuk me pelqejn mua] ajo duhet qe ti kuptoj qe ne fillim dhe se, dhe qe mose te me detyronj mua qe te ja ndaloj, por ajo vete ti ndaloj, dhe vetem me nje te kqyrur[shiqim] timin ajo duhet ta kuptoj se ku e kame fjalen apo qka po dua,[sa me heret aqe me mire edhe per ate]
Po qe se nuk kishe me kuptue me keto gjeste te mijat, ateher valla prite dajak, sa her qe kishte me hyje ne dhom me kishe per dashuri une i kisha dhane dajak, dhe e kisha pyte se a u knaqe tani, e tjerahere prap qoje koken perpjet si kali balosh, e mose ndegjo se se qka po te them!
Femra sa ta lirojshe eshte me zi, deri sa te hype ne qafe nuk ndalet, e kur te hype ne qafe ateher kqyre me te dhije!!! e jo valla te une jo! Kushe mundet le ta mbane le ti dhije edhe ne goje nese e lejon.
O mer ti i hurit e drurit qe vlon per shtate pal qejfe .... ku jeton ti mer ne ndonje vend te botes se tret qe do e shkepke ne dru te dashuren tende kshu ... nje her edhe mbase te shket dora ty e do e tundesh nje her per flokesh te dyten pastaj prite mos ti jep dhembet ne dore ty ajo e ti numerosh si M&M.
Edhe ne themi kan perparuar djemte tane, po ecin me boten .... ky po i bika mbrapsh tani.
Dardano te ka dhen zoti goje, mos e perdor vetem per te ngrene, fol cuno fol, se fjala rendon me shum se shpulla![]()
Krijoni Kontakt