Close
Faqja 15 prej 27 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 262
    LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Pershendetje,
    Te dashures time o te ja ndaloj, te mose vishet me fustan te shkurt, mose te veshe hallanke te ngushta, te mose i qet cicat shume, te mose lyhet[shminkatet] te mose fole, te mose hane te mose pin te mos, q...., te mose shetit, te mose flan te mos, rrine ne diell, e keshtu me rradhe te gjitha te kqijat ja kisha ndaluar, vetem nje e mire eshte qe nuk ja kisha ndaluar e kjo eshte te me ndegjoje krejt se qka them une!
    si duket ajo paska me hjek shum nga ti hahaha
    mesiguri ben hajgare

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Juve Kosovarve ja u bo mire gruja qe ju shko me vellain tuj ose mundesisht me cunin e xhaxhait.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin Lexo Postimin
    Juve Kosovarve ja u bo mire gruja qe ju shko me vellain tuj ose mundesisht me cunin e xhaxhait.
    jooo hahahha nuk eshte e vertet kjo ndodh "Maybe "ne shqipri haver

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga geezer Lexo Postimin
    O Kastravec mos i trego xhaxhait per femrat. Te mbash nje femer me dhune dhe ti thuash asaj mos be kte mos be ate, po tenton ti nxjerresh tapine gje qe ne kohet e sotme vetem ndonje lumadhe shkret do ta kafshonte ate grep...Kapish?....
    Jam JETUS jo TREGUS!.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga geezer Lexo Postimin
    o "haver" ju kosovaret shquheni per pallim nder farefisnor, jo neve ktej ne shqiperi
    Ju pelqe goca xhajes, tezes, halles, etj etj.. e keni ne gjak mos e moho!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    lol ne te vertet nuk e besoj qe ndodh kjo te pakten jo kendej nga jetoj une ne regjionin e mitrovices , skam ndegjuar ndonje rast
    por per shqipri kam ndegjuar apo ndoshta jan thashetheme

Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Pershendetje,
    Te dashures time o te ja ndaloj, te mose vishet me fustan te shkurt, mose te veshe hallanke te ngushta, te mose i qet cicat shume, te mose lyhet[shminkatet] te mose fole, te mose hane te mose pin te mos, q...., te mose shetit, te mose flan te mos, rrine ne diell, e keshtu me rradhe te gjitha te kqijat ja kisha ndaluar, vetem nje e mire eshte qe nuk ja kisha ndaluar e kjo eshte te me ndegjoje krejt se qka them une!

Auuuu ky qenka "princi im i kalter"
    Nje dite te kisha un ty lol dhe do mesoje te flisje shqipen ashtu si duhet. Nejse
    Te dashures time o te ja ndaloj ...
    ti po flet ne kohen e ardhme, me sa duket do te jet per nje kohe te gjate.

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291

Çfarë do ti ndalonit të dashurit/ës?

Citim Postuar më parë nga baby_bù Lexo Postimin
    S'ka burre nene te me thoje mua bej kete beja te se ka 2 alternativa
    Nuk Paske Njohur Akoma Burre ,Se Po Pate Ate Qe Eshte Tamon Burre Ska Alternative ,Jan Mbaru Alternativat Pastaj
    1) O nje shpulle turinjve sa ti leshojne syte xixa
    Po Te Kesh Llafin Per Kalamoj Edhe Bo Vaki Burrit Qe Oshr Burr Nuk i Ndodh Kurr
    2) I tregoj rrugen dhe drejtim qe eshte ne te kundert me te timin.
    Ne Rast Se Je Per Te Tregu RRugen Ty Ajo Ndodh Une respektoj faktin qe jeten dua ta kem me te dhe keshillat po ja pranoj por urdherat ti harroje . E ku qendron lezeti i nje te dashuri qe te thote , sdo vesh ketu , sdo vesh atje, mos i fol ketij/kesaj, mos u vish keshu e ashtu e bla bla bla bla bla bla bla bla bla ..... ne pafundesi.
    Lezetin e Te Dashurit E ke Mrena Akoma Se ke Kuptu Une ca do i ndaloja te dashurit :S s'para i ndaloj shume gjera. nr e telefonave qe jane bere mode te kene me shume se 1 . Kete e urrej se eshte e sigurte qe njeri prej tyre eshte tip 0900 . Nqs marr vesh qe ka nje te tille , tja beje vete gropen vetes , une sa ta shtyj brenda hihihiihihihihiihi
    Ta Boft Zoti Te Dasurin Pelivan siç jam Un,Si Dihet Se si do Te Shkoje Shoqeria edhe Me Ate Tjetren qe Do kete , Besoj se do shkoni Shum Shum Mire
    BanDa-BuTueSi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    pershendetje per te gjithe diskutuesit, e posaqerisht atyre qe me jane pergjigjur ne mesazhin tim!

Tani po shkruaj pa "shaka", tema eshte se qka i kishe ndaluar te dashures/it tuaj, une te dashures time nuk i kisha ndaluar asgje, te gjitha ato qka une i kame ndermend me ja ndaluar[ose qe nuk me pelqejn mua] ajo duhet qe ti kuptoj qe ne fillim dhe se, dhe qe mose te me detyronj mua qe te ja ndaloj, por ajo vete ti ndaloj, dhe vetem me nje te kqyrur[shiqim] timin ajo duhet ta kuptoj se ku e kame fjalen apo qka po dua,[sa me heret aqe me mire edhe per ate]
    Po qe se nuk kishe me kuptue me keto gjeste te mijat, ateher valla prite dajak, sa her qe kishte me hyje ne dhom me kishe per dashuri une i kisha dhane dajak, dhe e kisha pyte se a u knaqe tani, e tjerahere prap qoje koken perpjet si kali balosh, e mose ndegjo se se qka po te them!
    Femra sa ta lirojshe eshte me zi, deri sa te hype ne qafe nuk ndalet, e kur te hype ne qafe ateher kqyre me te dhije!!! e jo valla te une jo! Kushe mundet le ta mbane le ti dhije edhe ne goje nese e lejon.

O mer ti i hurit e drurit qe vlon per shtate pal qejfe .... ku jeton ti mer ne ndonje vend te botes se tret qe do e shkepke ne dru te dashuren tende kshu ... nje her edhe mbase te shket dora ty e do e tundesh nje her per flokesh te dyten pastaj prite mos ti jep dhembet ne dore ty ajo e ti numerosh si M&M.
    Edhe ne themi kan perparuar djemte tane, po ecin me boten .... ky po i bika mbrapsh tani.

Dardano te ka dhen zoti goje, mos e perdor vetem per te ngrene, fol cuno fol, se fjala rendon me shum se shpulla

Faqja 15 prej 27 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •