Prej shume kerkesave ,dy do i veqoja ...Te ketë nje mjekerr dhe te jetë serioz..
Prej shume kerkesave ,dy do i veqoja ...Te ketë nje mjekerr dhe te jetë serioz..
![]()
Mua me thone qe jam serioz dhe e lshoj nga njeher mjekrren![]()
Nuk do i ndaloja asgje. Do kuptoheshim per gjerat qe jane te lejueshme ne nje cift, dhe te mos bejme gjera qe na demtojne lidhjen.
Por asnjehere si ndalese. Nese deshiron te bej dicka atehere eshte me mire te mos kete te ndaluar sepse do ti kuptoja qellimet e saj, dhe natyrisht kjo con ne dicka te pashmangshme.
Si ndaloj asgje ,me cte drejt njer duhet ta ndaloj?
Dashuria ngrihet mbi baza reciproke ne cdo aspekt.
Dicka e tepert apo mangesi ne sjelljen e tij/saj vetregullohet gjate ecurise ,raportet ne cifte gjithmon plotesojn njeri _tjetrin ,pa qen fare nevoja e "ndalimeve".
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Pershendetje,
Te dashures time o te ja ndaloj, te mose vishet me fustan te shkurt, mose te veshe hallanke te ngushta, te mose i qet cicat shume, te mose lyhet[shminkatet] te mose fole, te mose hane te mose pin te mos, q...., te mose shetit, te mose flan te mos, rrine ne diell, e keshtu me rradhe te gjitha te kqijat ja kisha ndaluar, vetem nje e mire eshte qe nuk ja kisha ndaluar e kjo eshte te me ndegjoje krejt se qka them une!
Taleban je ti? Nga paske mesu shqip?Pershendetje,
Te dashures time o te ja ndaloj, te mose vishet me fustan te shkurt, mose te veshe hallanke te ngushta, te mose i qet cicat shume, te mose lyhet[shminkatet] te mose fole, te mose hane te mose pin te mos, q...., te mose shetit, te mose flan te mos, rrine ne diell, e keshtu me rradhe te gjitha te kqijat ja kisha ndaluar, vetem nje e mire eshte qe nuk ja kisha ndaluar e kjo eshte te me ndegjoje krejt se qka them une!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pershendetje,
uuuuaaaaauuuuu
e pa pare
Pa dashuri njeriu eshte nje kufome qe shkon me leje !
Krijoni Kontakt