Ndaloja!? Asgje.
Reagimin do e kisha sipas sjelljes
Ndaloja!? Asgje.
Reagimin do e kisha sipas sjelljes
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Ndaloj esht pak strong si fjale.
Perderi sa un spranoj qe dikush ta boj me mu ate gje,as vet sdo ti ndaloja askujt asgje.
Natyrisht do bosha te pamunduren per ta ndimu per te hq dor nai ves i keq qe demton direkt ate.
o-le-le firma
cka do i ndaloja asgje mendoj asgje sdo i ndaloja se do e dashuroja per ate eshte ??
Partizoni
Postuar më parë nga mario_kingu
Fiks fare
Ps patrioto ke zene ndonje zezaqe andej se thone se jane bombe fare![]()
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Postuar më parë nga FLORIRI
Flm FLORIRI))
ps: leri mo cigaret se do te morin shpirtin.![]()
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
hmmmmmmm
Mendoj qe nje lidhje mes dy njerezish duhet te kete besim dhe mirekuptim.
Njeriu duhet te kuptoje vete c'eshte mire dhe c'eshte keq, s'me pelqen te kontrolloj nje njeri.
Pra nese dicka me shqeteson tek ai do ja thosha, dhe ai duhet te mundohet tme kuptoje. NDALOJ eshte nje fjale e rende une s'do ndaloja njeri te beje asgje thjesht do jepja mendimin tim, dhe nese ai person me kupton do ndryshonte vet!!
Dy gjera si lejoj, tradhetine dhe dhunen.
Nejse ky ishte mendimi im
Me respekt
Elda
Postuar më parë nga TiLoNcE
epo mbase i dashuri te thot kshu dua ket ket te mos e besh nese do te jesh me muae aty eshte problemi yt se si do pergjegjeshe
M&M
Qe te NDALOSH dicka duhet te kesh nje arsye te fort .
Por te mundohesh te kshillosh dike nuk eshte keq Kshilla munde te gjej vend me shum
ne bashkjetes .Tuteli NDALOJ eshte harroganc
Nuk edi po me pak fjal eshte nje aventur ti thuash dikuja, te ndaloj te pish duhan se keshtu dua une .
Njeriun duhet ta duash me te mbetat qe ka ndryshe largou menjeher pos ste pelqen .
Mos umundo te urdhrosh dike ,se kurr nuk do te kesh te drejt .
Un pi cigare gjith ashtu dhe alkol po te me thoshte e dashura ime NDALO JE se mua nuk me pelqen te pish cigare doti pergjigjesha shum thjesht dhe urgjent MOS ME CAJJJJJ KOKEN
po ik PIiiiiiiiiii........... se sta kam nevojen
Te pish cigare nuk eshte dicka qe karakterizon se jeni ne nje rrug te keqe. E kupton sa gabim jeni shprehur ?Dote ishte shum bukur qe te shpreheshit . JU kshilloj vetem keshtu mund tja hash koken me te mirit vetem me bashkbysedim dhe kshilla .
C'far do ti ndaloja:?
Varet....
Po te ishte e shendosh - buken
Po ti ket komet e shtremra - mini fundet e fustanet lol
E pse u dashka ti ndalojm ato qe ne nuk na pelqejn???
A nuk e njofem me par ate njeri?
N.q.s ke arritur te kesh nje njeri ne krah do te thot qe je ne nje moshe qe i di te gjitha (te mirat e te keqiat),dhe nuk me pelqen kur njerzit duan te te ndryshojn.
Te kerkosh te ndryshosh nje njeri,ose ti kerkosh te ndryshoj rrugen apo te heqi dor nga ajo e nga kjo...ajo nuk do te thoj se e do ate njeri per ate qe eshte por se e do ate njeri vetem te ndryshoi.
Dhe nese dikush do me thoj mua personalisht ler cigaren...sorry po i hoqa viz te kuqe.(dhe pse e kam len tani lool)
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
lool.. te vdes un sa tru ka ky me siperPostuar më parë nga BlEdIi
kush thot qe nuk do mundohej me i ndalu gjo, genjen. se ska njeri qe eshte perfekt, e te bej cdo gje qe i don e dashura/i.
un pervete : klubet(kur sjam un me te, kuptohet), vacation me shoket ( nuk i dihet se ca bejn kur jan vetem), # vajzash tek phone ( i vetem emer vajze aty do jet i imi, ose i tjemes e tmotres, as kushurira nuk lejohen, ca arab i marin per nuse ato kushurirat), cigaren alkohol ( hmm me raste, ajo eshte per shnetin e tij, po deshi me e mor veten ne qaf,.. rrug e mbar i qoft) parties pa mua ( eheh do e mbaj si vajz te vetme, myll ne shpi lol) e shum tjera
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga YllBote : 01-03-2005 më 02:56
Dont Let The Fear
Of `Striking` Out
Keep You From
-- Playing The Game
Krijoni Kontakt