Do e merrja ne tel dhe do i thosha,sot do ham nje dark ne x lokal (eshte lokali saj i preferuar) dhe aty do i kerkoja....Zemer,do bejm "pak kohe" pushim larg njer-tje?
Se me ka car....kohet e fundit!!
Do e merrja ne tel dhe do i thosha,sot do ham nje dark ne x lokal (eshte lokali saj i preferuar) dhe aty do i kerkoja....Zemer,do bejm "pak kohe" pushim larg njer-tje?
Se me ka car....kohet e fundit!!
Feel the pump √
Tema eshte per te dashurin,ose te dashuren jo per shfryresen,,,,Po nejse,te gjorat disa femra ,sikur te lexonin cfare postojne partneret e tyre....puppupupuu
ate duhanin do ja shkulja nga goja sdo ja lija asiher
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Intense!
Po te provosh te vesh pak llogjiken ne pune,do kup fare mir cfare kam dash te shprehe!
Thjeshte do i ndaloja ekspozimin perpara meje,shqip eshte!
P/s Mos u beni te bezdisshme ju,pse ne e kemi fajen per kete gje!
Feel the pump √
cfare do ti ndaloja te dashures? te mos provoj te me mungoj ne respekt
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
pse i ndalon dot njeriut qe do dicka????nese atij i tiposet nje gje ne koke ske ca i ben....un kshu mendoj jo si ca qe kur i ndalon partneri per dicka fillojne ti ndalojne edhe ato si per hakmarrje...pak absurde ose demode po nejse...
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Cfar do ti ndaloja une te dashurit tim????
Nuk ka ndonje gje te keqe deri tani qe tja ndaloj,se eshte si shpirt
Me von ku i dihet se cmund te ndodhi![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Un per vete nuk do i ndaloj asnje gje , se jom akoma beqar dhe nuk e di si do me bjeri e dashura![]()
nuk do ti ndaloja asgje .Ta duash dike do te thot ta pranosh ashtu siq eshte,me te mira e me te kqija,Prandaj nuk do ti ndaloja asgje do ta doja ashtu siq eshte.
<a
href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>
Krijoni Kontakt