Nuk dashuronim as une as ti,
Po dashuronte, dashuria....
Nuk dashuronim as une as ti,
Po dashuronte, dashuria....
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
sepse ,na bejne qe te dashurojme dhe jemi te detyruar te dashurojme.
Njeriu dashuron sepse eshte imponim per te ne jete ,mirpo njeherit eshte edhe motivi apo nxitja per te ardhmen dhe nostalgjia per te kaluaren ...
Dashuria nuk eshte proces fizik ...por proces intelekto/shpirteror...
njeherit dashuria eshte mjeti me efikas per ti bashkuar njerzit (jo per ti ndar)po te mos ishte dashuria e ndersjellet edhe toka do kishte ndal misionin e saj te perditshem...
Dy njerez thurrin jeten bashkershortore sepse jan te dashuruar ...e vazhdojne jeten dhe e perfundojne jeten ...sespe kan motivin qe jep dashuria ...
andaj po te mos ishte dashuria ...do kishim gjasuar ne njerez te qmendure dhe...
Kusht eshte nese do ...nje njeri te jete i sukseshem ne jete duhet rezervoje vend per dashurin...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Dashuria eshte imponim:
Dikush mund thote se nuk eshte imponim sespe ne me deshire dashurojme ...mirpo nuk mund te thote askush se nuk do te dashurohet sepse nuk dua te dashurohem...sepse ai domosdoshmerishte duhet te dashurohet sepse nuk mund te arrije diqka te mire nese nuk dashuron...per kete arsye vete nevoja per te dashuruar quhet imponim...nganjeher nje njeri deshiron ta harroje dashurin e pare te deshtuar mirpo nuk mundet ..edhe pse deshiron ti...ketu kemi imponim ...sepse kjo dashuria e pare e deshtuar nuk terhiqet nga mendja juaj edhe nese ti deshiron..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 10-03-2007 mė 10:00
"Te dashurosh do te thote ti takosh dikujt spirtualishte dhe fizikishte"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 10-03-2007 mė 09:51
o cuni po shkenca studjon diqka...nuk thash qe pskologjia nuk eshte shkence...Postuar mė parė nga Militik
por kjo psikologjia qenka domosdo e vyejshme te studjoje kesi "livadhi pa lule" siq je ti...
dhe mbaje veten nen kontroll se forumi nuk eshte i pergaditur per pacient te ketij lloji ..ti rehabilitoje...(d.m.th mos efendo)
Hej nuk jam psiko.
Ti ironizon gjithcka dhe nuk shprehesh qart.Ajo te linte te mendoje se ti e percmoje psikologjine.
Dhe mos i sha te tjeret livadh pa lule.Kam plot lule por ti nuk i sheh dot.
Bukur dhe e verteta ... dashurojme sepse ndjenjat lindin automatikisht. Si? dhe Pse? Boh po t'a kishte gjetur njeri forumulen athere do dinim te gjithe dhe te mos dashuronim dhe kshu qe do i rezervonim vetes plot vuajtje e lendime e dhimbje koke qe vine ne pako me embelsine dhe bukurine e te qenit i/e dashuruar.Postuar mė parė nga nadule
Per mendimin tim, dashuria eshte enigme persa i perket si e pse ndodh. Thjesht ndodh, dhe si te tille e shijojme ose jo kur ndodh, varet nga situata.
Sipas meje ne dashurojme qe te na Dashurojne qe te mos ndihemi te vetmuar![]()
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Une them Dashurojme qe te na Dashurojne
Ere mire mire
Krijoni Kontakt