Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    ▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anėtarėsuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122

Mund te ndodhe???

Mund te dashurohet nje vajz me nje djal ose nje djal me nje vajz ne ane te kompjutrit??

Per mendimin tim eshte nje gje reale qe mund te ndodhi....dhe eshte mese normale...Mund te hysh ne chat edhe te njifesh me nje djal ose me nje vajz qe ka interesat qe ti kerkon ne nje person ose ka personalitetin qe ty te pelqen...edhe shume gjera te tjera qe ty mund te terheqin tek ai person dhe gjat nje kohe mund te lindi nje ndejn...Pavarsisht se personi mund te ndodhet larg teje apo afer seshte shume e rendesishme...Por varet nga ajo se si jeni me njeri tjetrin!!!

Un them se PO mund te lindi nje dashuri ndaj Kompjutrit...Dhe them se eshte nje gje shume normale pavarsisht se eshte kompjuter.

Si mendoni ju??

Kjo teme eshte hapur me pare nga anetari Vajze_e_mire. Moderatori Odeon_Relax
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 03-04-2005 mė 09:12
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    lal un do te te them po
    sepse ish e dashura ime qe eshte bere per rafmet sepse ajo sjeton me ktu dhe dy muaj ka qe eshte ne parajse ,ne jemi njoft me anen e kompiuterit para nje viti e ca dhe jemi taku dhe para se ajo qe nderonte jete e kishim ndare diten e fejese por zoti sma la mua ma mori per vete
    dhe ti e ke iden se per ke eshte fjala se e ke pa ne foto
    pra me pak fjale un i besoj dhe pse ajo qe larg meje ishte dashuria ajo qe na mbante afer ndjenja qe kishim telefonatat dhe nga dashuria qe patem dhe pse qe me anen e internetit ne i besuam dhe i besojme ,por tani jam vetem un dhe perseri i besoj

nje fjale i thone-----Ti je Dashuria ime qe ke ikur pertet detit por un te gjeta nepermjet internetit
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Pershndetje..

Dashuria per mes Kompjuterit..

Po mer po dashurohet , por eshte fak ,qe nga nje her ndodh qe nuk e ke Afer , dhe masnej po behen probleme , sepse edhe dashuria prej PC eshte OK , por vuajtjet qe spo e ke afer at qe e do eshte problem..

Gjith te mirat
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
    Pershndetje..

Dashuria per mes Kompjuterit..

Po mer po dashurohet , por eshte fak ,qe nga nje her ndodh qe nuk e ke Afer , dhe masnej po behen probleme , sepse edhe dashuria prej PC eshte OK , por vuajtjet qe spo e ke afer at qe e do eshte problem..

Gjith te mirat
    me pelqeu pergjigja jote gjillanasi

vuajtjet jan te medhaja shume sepse un si ed e kam vujt nje vit larg asaj qe kisha dhe kur erdhi koha qe do bashkoheshim na ndau zoti
    dhe tani kam vuajtje ne shpirtin tim dyfishin qe kisha me pare
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Edhe PO edhe JO

PO: Kompjuteri eshte menyre takimi per dy njerez qe me pas njihen dhe sjell si rrjedhoje te bien ne dashuri ! Ka ndodhur dhe ndodh ne raste te veqanta.

JO: Kur takohesh fillimisht me nje person neper dhoma bisedash te netit ti je perball nje personi 100% te panjohur! Fakt i pamohueshem.Kurre nuk mund te thuash se e njoh! Ti din vetem gjerat qe ky person te ka treguar per veten e tij!Si mund ta kuptosh nese ky person eshte treguar i sinqerte? Vetem pasi te takohesh drejpersedrejti dhe te njihesh gjeresisht?

Te njohesh nje njeri me anen e internetit eshte sikur te shikosh nje bote te madhe nga nje dritare fare e vogel.
    Te biesh ne dashuri me nje person qe kurre nuk e ke takuar po vetem kontaktuar me anen e netit.....duhet te jesh NAIV per mendimin tim!
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Te biesh ne dashuri me nje person qe kurre nuk e ke takuar po vetem kontaktuar me anen e netit.....duhet te jesh NAIV per mendimin tim!
    ....ose te mos te te shkoje mendja gjithnje per keq psh, pse te mendosh patjeter qe dikush s'eshte vetvetja?

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga helene
    ....ose te mos te te shkoje mendja gjithnje per keq psh, pse te mendosh patjeter qe dikush s'eshte vetvetja?
    Jam shume dakort ! Kam takuar dhe une njerez nga interneti. Po te them te drejten nuk kam rene ne dashuri thjesht duke komunikuar nga "Chat room" Zakonisht eshte me e madhe ajo qe i shtyn dy njerez te bien ne dashuri se sa bisedim ne distance.

Po kjo mbase mvaret nga njerezit !
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Mundet mundet...
    E gjitha varet se ca lloji te kompjutorit keni.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Jo ....

Mendoje se nje dashuri nuk lind kur 2 personat respektive ndodhen Larg njeri Tjetrit .
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Ne kompjuter mund te flirtohet por veshtire se dashurohet sepse mungon kontakti fizik.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēdo tė ndodhė me Trupat Mbrojtėse tė Kosovės?
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 01:11
  2. Ēfarė po ndodhė nė sondazhet kosovare?
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2007, 12:49
  3. Mė 8 qreshor do tė ndodhė njė fenomen i rrallė astronomik
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-05-2004, 01:06
  4. Pak-Rexhepit: Nėse prisni mesin e vitit 2005, s'do tė ndodhė asgjė
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-03-2004, 10:22
  5. Qka u deshirojme te tjereve na ndodhe neve
    Nga Pelasgian nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-08-2002, 09:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •