Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 55

Tema: Xhelozia

.......TART.......
    Anėtarėsuar
    14-12-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    25
    se po i jap rendesi me shume sec duhet ksaj teme,
    cdo gje qe ne themi ktu ka TE BEJE me experiencen qe kemi pasur edhe te gjithe pa perjashtim includin you kane vuajtur te pakten nje here ne dashuri dmth e kane ngrene keq fare edhe pas asaj there,s no way qe tii nuk mund te behesh xheloz ne te ardhmen
    kaq kisha une
    suksese to u 2
    "Biologically speaking, if something bites you it's more likely to be female."

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga Ermondo
    se po i jap rendesi me shume sec duhet ksaj teme,
    cdo gje qe ne themi ktu ka TE BEJE me experiencen qe kemi pasur edhe te gjithe pa perjashtim includin you kane vuajtur te pakten nje here ne dashuri dmth e kane ngrene keq fare edhe pas asaj there,s no way qe tii nuk mund te behesh xheloz ne te ardhmen
    kaq kisha une
    suksese to u 2
    Nje njeri mund te japi mendimin e tij edhe pa e provuar vete eksperiencen por thjesht duke observuar te tjeret. Ne fund te fundit, te gjithe krijojm mendime dhe opinione. Megjithate, gabimi im qendron te fakti se sduhet te merrja fare pjese te kjo teme pa patur eksperience.

Por ama une perseri mendoj qe nese nje njeri ka besim te njeriu qe do atehere nuk ka perse te behet xheloz. Ky eshte mendimi im, kaq.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Highlander
    Unė xheloz ?! Kurrėn e kurrės ! Ose dua dikė ose xhelozoj dikė, tė dyja nuk shkojnė bashkė.
    Te gjitha ato fjali qe fillojne me "Une" jane relativisht te pakundershtueshme sepse shprehin mendimin personal. Ti, sigurisht qe e njeh veten me mire se ēdokush, veēse njeriu nuk mund te jete kaq kategorik ne ndenja. Ti mund te thuash se vlereson si negative ose pozitive pasojat perkatese qe mund te vijne prej ketyre ndjenjave, por te thuash se ne menyre absolute keto ndjenja jane perjashtuese te njera-tjertres them se eshte pak e veshtire...

Highlander, disa ndjenja jane si Macja e Shrėdingerit.

.......TART.......
    Anėtarėsuar
    14-12-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    25
    highlander ti biem shkurt ktij muhabeti nqs shoku jot i ngushte do te thonte ty qe e dashura jote po shkon me dike tjeter ti sigurisht sdo beheshe xheloz se ashtu the ti , kjo del te jete e vertete dhe ajo me te vertete shkoka me nje djale tjeter ti do ndaheshe nga ajo femer sic do benin te gjithe edhe heren tjeter kur ti te kishe nje te dashur te re nuk do te kishe merak ti qe mund te ndodhte e njejta gje?

Ju lutem shkruani shqip!Flm.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 27-03-2005 mė 09:43
    "Biologically speaking, if something bites you it's more likely to be female."

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    te tere kini te drejte..nga pak..

high Lander-i ka thene gjera shum me vlere..

Gim Doci ka ca poezi brilante per keto "gerxhe te panjohura"..

E kush ra ne dashuri e nuk vuajti nga xhelozia..lol.

Por me e rendesishmja eshte te mos behemi te dhunshėm kur na ze kjo xhelozi e flamosur.. sic jane ato qindra raste qe i degjojme ne gazetat..
    Le te kenaqemi me idene se Ajo/Ai.. ketu eshte ..e pamvaresisht me ke eshte.. ne kte bote eshte ..e mos sot neser do takohemi e do pim nje kafe a caj a uj selite..

Kush mi gjen ca vargje te Docit pikerisht per kte Hall shekullor te njerzimit..?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 28-03-2005 mė 04:19

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Z. Ermondo, mė duket se i ngatėrron gjėrat dhe bile me qėllim. Shoku im mė i ngushtė mė thotė qė e dashura ime shkon me njė tjetėr dhe unė nuk bėhem xheloz. E vėrtetė. Sepse nėse e dashura ime dhe unė kemi ndėrtuar njė marrėdhėnie besimi reciprok, unė nuk kam nevojė pėr skenare spiunazhesh apo detektivėsh privatė. E dini ju z. Ermondo, qė ka femra qė kur bėjnė dashuri me burrin e tyre mendojnė njė tjetėr, psh njė aktor filmi apo njė person qė e kanė parė vetėm njėherė tek stacioni i autobusit ? A mundeni ju z. Ermondo t'i kontrolloni kėto fantazma ? A nuk duhet thėnė qė njė raport dashurie mbėshtetet vetėm tek besimi dhe jo tek shoku me sy shpues-muresh apo dylbi-teleskopike ? Xhelozia ėshtė kanceri i dashurisė, dhe kjo ėshtė asgjė nė krahasim me tė keqen qė fshihet pas kėsaj. Ajo do tė shkatėrrojė njė jetė, do tė thajė njė shpirt derisa ta kthejė hije tė vetvetes, dhe pastaj do shohim vetėm personazhe filmash mesjetarė me njerėz tė zymtė qė enden nėpėr mjegulla tė dendura pa ditur se ku shkojnė. Dhe kurorėzimi i tėrė kėsaj ėshtė vrasja e shpirtit tė dikujt, dhe bile mbushja e mendjes sė kėtij dikujt qė ėshtė krejt normale tė mos kesh shpirt, tė mos dėshirosh diēka. Jeta kthehet vetėm njė pasim orėsh, ose figurativisht njė gjethe e thatė nė njė erė vjeshte... ja ashtu, andej-kėndej derisa njė ditė era pushon dhe gjethja e vdekur prej kohėsh gjen prehjen e kėrkuar qėmoti nė varr...

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Fakti qe jane femrat ato qe e kane syrin e nxire dhe jo meshkujt nuk tregon aspak qe femrat nuk jane xheloze, thjesht tregon se mashkulli eshte me i forte fizikisht dhe jo aq i zgjuar sa ta perdore kete force atje ku duhet.

Le te veēojme besimin tek partneri dhe "fanatizmin" nga xhelozia, dikush mund te kete shume besim tek partneri, por kjo nuk do te thote te mos ndihet xheloz. Personalisht nuk i imagjinoj nje dashuri pa xhelozi. Te jesh me dike e ta kesh mendjen tek diksuh tjeter eshte tradheti.
    Njeriu si egoist qe eshte, deshiron ta kete vetem per vete ate qe do. Dashuria eshte nje rreth ne brendesi te te cilit mund te gjindet me bollek altruizem, por jo jashte tij. Nuk me vjen aspak keq pse me quajne egoist nese nuk ndaj me shoket partneren time.
    Pershendetje, SG.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Dakort, ajo qė ėshtė duke bėrė dashuri me bashkėshortin e vet dhe mendon njė tjetėr, ajo ėshtė duke kryer njė akt tradhtie bashkėshortore. Por, ai qė ėshtė xheloz, si do ta dijė ē'mendon e dashura e tij gjatė kėsaj kohe ? Sepse ai ėshtė xheloz dhe nuk mund ta pengojė veten tė mos mendojė qė e dashura po e tradhton orė e ēast. Atėherė mė mirė ėshtė tė mos i hyhet fare kėsaj rruge, sepse kjo nuk tė ēon askund. Plus kėsaj, kjo rrugė e ndjekur nga njerėz qė nuk arrijnė tė kontrollohen (tė arsimuar dhe tė paarsimuar qofshin) tė ēon nė nxirje sysh dhe deri nė tragjedi tė pariparueshme njėherė e pėrgjithmonė...

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Sinqeriteti toleranca dhe mirkuptimi eshte ilaci i xhelozise.Ne pergjithesi te gjithe calojne te toleranca,por po mungoi dhe sinqeriteti dhe mirkuptimi atehere eshte cift vari bidonat
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Disa komente lexova vetem. Highlander ke shume te drejte.
    S'di pse njerezit duan ta shoqerojne cdo kenaqesi me vuajtje(mundesisht); ta bejne te rrezikshme ne menyre qe te mund ta klasifikojne intersante apo aventure apo ku di une...Eshte sic thua ti. Ose je i dashuruar ose je...xheloz. Nese ekzistojne te dyja ato automatikisht perjashtojne njera-tjetren. Te jesh i dashuruar do te thote te ndihesh i sigurte, e jo te "semuresh" nga krimbi i mungeses se vemendjes, frikes...pasigurise se cfardollojte. Perndryshe me mire rrime vetem. C'kuptim ka t'i japesh jetes kot me kot ritmin negativ te xhelozise...

Unė xheloz ?! Kurrėn e kurrės ! Ose dua dikė ose xhelozoj dikė, tė dyja nuk shkojnė bashkė. Kur dua dikė dhe mė do, dhe kur ekziston mirėbesim i plotė ndėrmjet ne tė dyve, e tėrė bota tė ngrihet dhe tė mė fryjė nė vesh gjithfarė fjalėsh mbi personin qė dua, unė nuk kam pėr tė ndryshuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 28-03-2005 mė 19:06 Arsyeja: shtese

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 21:28
  2. Histori Dashurie N.2
    Nga no name nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 16:54
  3. Edukata seksuale
    Nga Ferdinandi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-05-2003, 09:39
  4. Na Xhelozia Prishet Harmonia.....??????
    Nga Eda H nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-07-2002, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •