Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 55

Tema: Xhelozia

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    me duket se spo e lexon ti mire
    un po them dhe ne qofte se nje vajze nga sjellja qe mund te bej te gabuar nuk duhet prekur me dore un flas per veten time qe nje femren se kam prek dhe se prek me dore kurr ne bote sa te jem gjall dhe per shtesen tende e meriton sepse kshu eshte jeta
    dhe ne jeten cift ka probleme si ne familje burr e grua kan debate dhe mund ti zgjidhin shume mire pa ven dore.dhe se per kte qe thua ti arsyeja qe e dua shume dhe jam xheloz sma mush menjen as ti asnjeri sepse pa xhelozi nuk ka dashuri

dhe sa per ta myll se po e bejme si chat ky eshte mendimi im dhe secili mund te thot ate qe ndjen qofte i drejte ose i gabuar

Respekte
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Po si ėshtė e mundur qė tė mos kapet kėtu rėndėsia e ēėshtjes ? Shoh mė lart qė thonė qė kur xhelozia arrin njėfarė shkalle, atėherė dashuria ka vdekur. E kush po pyet pėr dashurinė ? Kėtu ėshtė nė lojė dinjiteti i femrės shqiptare, integriteti i saj fizik dhe shpirtėror. Dhe ju vazhdoni me pallavra qė xhelozia na qenka ajo qė mban ndezur dashurinė. Shumica e ēifteve rrinė bashkė pėr hir tė njė fėmije apo tė konvencioneve tė zbatuara me fanatizėm, jo po martesa, jo po bota, jo po opinioni... Dhe kush ėshtė ai i ndritur qė mund t'ia dijė shkallėn xhelozisė ? Se mos na qenka ajo njė madhėsi matematike apo fizike dhe e masim me njė metėr apo peshore apo voltmetėr apo ku e di unė ēfarė ! Sapo fillon xhelozia, aty ka filluar procesi i shkatėrrimit tė tjetrit, dhe ky proces nuk ėshtė njė lojė fėmijėsh, por luhet me ėndrrat e dikujt, luhet me jetėn dhe shpirtin e dikujt, dhe ju vazhdoni tė dėrdėllisni qė kushdo qė dashuron ndjehet xheloz... Jo po mė mirė tė thoni kushdo qė dashuron ka tė drejtė tė jetė xheloz, sepse kėshtu dhe i japim tė drejtė qytetarie... Eh moj femra ju, sa tė bukura i kemi ne buzėqeshjet dhe qurravitjet pėrpara jush derisa tė na keni thėnė qė po, unė tė dua ! Dhe pastaj fillon pėrmbysja e rolit, pastaj fillon beteja pėr t'u rikthyer edhe njė herė tek pyetja nėse mė do apo jo, por vėshtirė se kjo mund tė arrijė... aha, treni ka ikur...

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Per mendimin tim, xhelozia nuk del nga dashuria por del me teper nga ndienja e inferioritetit ndaj tjetrit dhe nga pasiguria ne vetvete ashtu si dhe nga pasiguria ne lidhjen midis dy partnereve.

Shume mendojn se xhelozia justifikohet sepse e do nje njeri "aq shume" sa, si shembull, nuk do qe ti hedhi syt nga tjetri. Por, mendoj qe nese ke besim te burri apo gruaja atehere nuk ke perse te jesh xheloz. Ti e di qe ai/ajo te do, dhe kjo mjafeton. Ne qoftese dikush te do atehere nuk mendon te te tradhetoj, apo ku ta di une cfare tjeter mund te bej dike xheloz...

rrahja brutale ndaj grave hyn ne teme tjeter dhe ne kategori tjeter. rrahja vine nga injoranca edhe pike...

Ndoshta pak xhelozi mund te jete ne natyren e nje njeriu (sepse nuk mund ta pergjithesoj kete dhe te them se e ka cdo njeri ne natyre te jete xheloz), por, ashtu sic kane permendur dhe anetar te tjere me perpara, ajo xhelozi duhet te jete e kufizuar. Nese kalon ne ekstreme atehere smund te thuash kurre se je xheloz/e sepse e do dike...

.......TART.......
    Anėtarėsuar
    14-12-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    25
    veshi ti po flet per fanatizem apo per xhelozi ? anyway
    xhelozia ka karrigen e vet ne dashuri , ske ca ti besh asaj ashtu ka qene edhe ashtu do vazhdoje te jete
    "Biologically speaking, if something bites you it's more likely to be female."

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Jo Ermondo, nuk ėshtė ashtu. Xhelozia nuk e ka karriken pranė dashurisė. Dhe parrullat qė kėshtu ka qenė dhe kėshtu do jetė, ėshtė njė dorėheqje kundrejt kėsaj plage tė shoqėrisė shqiptare (sepse ėshtė nė kėtė shoqėri kjo qė xhelozia merr pėrmasa vrastare). Edhe respekti kundrejt ndaj femrave tregohet edhe nė adresimin ndaj tyre. Folėsja para jush quhet Veshtrusja dhe jo veshi, dhe bile qė kėtu shihet drejtimi qė marrin marrėdhėniet tuaja me femrat.

.......TART.......
    Anėtarėsuar
    14-12-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    25
    edhe nje here from the top highlander , Fanatizmi mund te jete ajo plaga e shoqerise shqiptare qe thua ti qe by the way mua me duket mese normale plus eshte nje nga disa gjera qe na vecon ne shqiptaret nga te tjeret ,
    edhe veshi eshte per shkurt ,
    por nqs shoqja parafolse ofendohet ne kerkojme edhe falje

.......TART.......
    Anėtarėsuar
    14-12-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    25
    nji pytje highlander
    ti vete behesh xheloz?

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga Ermondo
    veshi ti po flet per fanatizem apo per xhelozi ? anyway
    xhelozia ka karrigen e vet ne dashuri , ske ca ti besh asaj ashtu ka qene edhe ashtu do vazhdoje te jete
    mendoj qe xhelozia e tepruar mund te hy ne kategorine e fanatizmit... por une nuk po flisja per ate qe konsiderohet fanatizem ne pergjithesi sepse kjo eshte tema e xhelozise...

Citim Postuar mė parė nga Ermondo
    ...edhe veshi eshte per shkurt ,
    por nqs shoqja parafolse ofendohet ne kerkojme edhe falje
    "shoqes parafolese" nuk i intereson menyra se si i citohet pseudonimi, sepse nuk hyn ne forum per te diskutuar pseudonimin e saj apo menyren se si anetaret i drejtohen asaj ne forum... keshtu qe nuk eshte nevoja per kerkim faljeje.

cdo njeri tregon veten e vete nga menyra e te shprehurit, une nuk do ti bej analize te tjereve se si duhet ti drejtohen njeri-tjetrit

ju uroj suksese Ermondo

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Plaga e shoqėrisė ju duket normale ?! Nuk mendoj se ky ėshtė qėndrim pėr t'u pėrshėndetur. Dhe nėse neve kemi vendosur tė dallohemi nga tė tjerėt me plagėt tona, atėherė them se do tė mė pėlqente shumė anonimati i popullit tim ndėr popujt e tjerė.
    Dhe nuk ėshtė e thėnė qė dikush tė ndjehet e fyer nga ato ēka themi pėr qė ne tė kėrkojmė falje, e rėndėsishme ėshtė qe kur ne themi apo bėjmė diēka qė e dimė shumė mirė qė ishte diēka qė s'duhej, atėherė duhet qė vetė ne, pa na thėnė apo shtyrė askush, t'i kėrkojmė falje kėtij dikujt.

Unė xheloz ?! Kurrėn e kurrės ! Ose dua dikė ose xhelozoj dikė, tė dyja nuk shkojnė bashkė. Kur dua dikė dhe mė do, dhe kur ekziston mirėbesim i plotė ndėrmjet ne tė dyve, e tėrė bota tė ngrihet dhe tė mė fryjė nė vesh gjithfarė fjalėsh mbi personin qė dua, unė nuk kam pėr tė ndryshuar.

.......TART.......
    Anėtarėsuar
    14-12-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    25
    ndoshta jam vetem une highlander but i'd go nuts nqs dikush do me thonte mua qe kam pare te dashuren tende me nje tjeter, edhe une mendoj duke mos qene xheloz ne ate rast do te thote qe i dont care , if so , do te thote qe une nuk jam ne dashuri me ate person

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 21:28
  2. Histori Dashurie N.2
    Nga no name nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 16:54
  3. Edukata seksuale
    Nga Ferdinandi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-05-2003, 09:39
  4. Na Xhelozia Prishet Harmonia.....??????
    Nga Eda H nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-07-2002, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •