Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Të jesh vetë i dyti është më mirë?

Dashuria ben mrekulli ne trupin e njeriut , dhe ne ndjenjat e tij.
    Personat e dashuruar marrezisht i pushton nje lumturi e papershkruar dhe adresalin e pakufishme.dhe adrenalin e pakufishme. Pos kesaj kur je e/i dashuruar behesh te vetedijshme per vlerat deri tash te pazbuluara.

Pyetjet..

Si e ndieni veten kur jeni me te dashurin/en.. A ju duket jeta me e mire.

Dhe ata qe nuk i kan afer te dashurit apo ata qe i dojn..

Si ju duket juve jeta apo dita kur nuk e keni at personin qe enderroni..

Tashem kjo eshte e mire , dhe me i pa Pergjigjejet , e personave te dashuruar qe i kan te dashurit afer dhe ata qe nuk i kan..

Un mendoj kshtu..

Dashuria eshte nje gje e mrekullushme.
    Dashuria eshte nje fuqi qe tund Boten.. Dhe un shkoj me pyetjen e dyt pasi edhe un jam dhe nuk e kam personin qe e dua afer.
    Eshte shum keq sdi as vet si ta them , pôr shum her nga shoqet dhe shoket kam ndegju qe i kan te dashurat afer the thojn me mire se kur e ke afer nuk ka..

E presim pra ju si mendoni.

F P T D CUM..

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Nice_Boy për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2005
    Postime
    37
    Shume teme e qelluar qenka kjo, deshta edhe une ti them disa fjale ne lidhje me kete
    Une per vete sikur ti nuk kam te dashur edhe ndoshta nuk e di si eshte kur te jeshe i dashuruar, se sa te mungon dhe sse sa ke nevoje epr te ne raste te zakonshme dhe raste te veqanta. Pajtohem me ate se dashuria eshte nje gje e mrekullueshme edhe pse ndoshta nuk shihet dhe nuk preket po ajo ndjehet.
    Mendimi im eshte qe kur e ceke ato shoqet e tua qe e kane thane qe eshte mire kur e ke te dashurin afer, normlaishte qe eshte mire se njeriu gjitheher ka nevoje qe ta kete dike afer vetes per te biseduar, per te zgjidhe problemet, qe ta qaje nje hall me ndoj kend, uen mednoj keshtu qe sa eshte i vogel zakonisht per kesi gjera eshte prindi, me voe masi te rritet ndoj shok i shkolles apo vllau a motra, po masi te hyne ne moshen madhore eshte partneri per te zgjedhe shume gjera te vlkefshme ne jete.

Deshiroj qe te kam vrejte nga anetaret e forumit per komentim tim

ju faleminderit epr mriekuptim

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    NCCNNCNNC ncncncnncnc NCNNCNCNNNC

Me falni mu por nuk e kuptova kete TEME.

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar selina_21 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2005
    Postime
    18
    Me thene te drejten as une ........nqs tema eshte ne nevojen apo jo per te pasur njeriu qe do prane, sigurisht qe do te preferoja qe personin qe dua ta kem prane. Largesia ka thyer dashuri te medhaja, eshte si nje lloj virusi per dashurine dhe vjen nje moment qe e semur ate. Pastaj kot nuk e thone dhe ate shprehjen : larg syrit larg zemres.....
    Ky eshte mendimi im te pakten nqs ideja e temes ishte kjo.

FEEL THE ALBANIAN BEAT! Maska e ateda
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    9
    nuk mendoj se largesia ndikon tek dashuria, biles ngadonjehere thone, kur je larg dashuria behet me e forte sepse kalon proven me te veshtire e cila eshte largesia. e gjitha varet se sa e forte eshte lidhja dhe se sa besim ke tek partneri.
    RADIOATEDA, FEEL THE ALBANIAN BEAT!

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ateda për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2005
    Postime
    18
    Teorikisht jam dakoet me ty ateda, por duhet marre parasysh edhe faktori kohe. Kur qendrojme larg personit qe duam ( ose anasjelltas) per njje kohe te gjate, edhe ndjenja me e forte do te fillonte te zbehej. Po flasim per jeten e perditshme dhe jo ne pergjithsi apo c'fare do te donim qe te ndodhte.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Te jesh vete i dyte eshte amshim i shpirtit.

Dito.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Dito për postimin:

bsdev (03-03-2017)

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    ehh dashurija gjeja me e bukur per ata qe e kane afer po ata qe e kan larg
    M&M

. Maska e elda
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Dashuria eshte det sa me thelle te zhytesh aq me mire e kupton ..

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Une nuk jam shume optimist persa u perket ndjenjave te pakontrolluara qe ne shumicen e rasteve mbizoterojne dashurickat.Te jesh i dashuruar do te thote qe ke dy alternativa.E para dhe ajo qe ndodh me se shpeshti eshte mosperfitimi prej dashurise duke e lene kete te fundit ta pushtoje mendjen dhe zemren duke e shnderruar njeriun ne nje robot qe udhehiqet nga kapricot dhe nuk i len vend arsyes.Pasojat e kesaj sjellin mosqendrueshmeri ne lidhje,xhelozira ndarje dhe vuajtje........edhe crregullime mendore nese personave u mungon ngrohtesia prej familjes apo shoqerise.Mjafton distancimi ne boten e iluzioneve qe te humbasesh sensin e realitetit e te fillosh filozofirat.Nje filozof i vjeter grek pat thene "Gruaja e keqe te ben filozof.."
    Alternativa e dyte eshte me e ralla.Te dish te jesh tolerant me personin qe dashuron.Te mundohesh mbi te gjitha per ngritjen e tij shpirterore.Te dish vlerat qe e bejne te mrekullueshem ne syte e tu dhe ta shohesh gjithnje si bashkeudhetar te lire.Dashuria eshte bija e lirise.Secili nga partneret duhet ta vleresoje lirine e tjetrit.Dashuria duhet te jete e hapur ndaj provokimeve.....kur i mohon lirine tjetrit per te zgjedhur apo vendosur ka egoizem jo dashuri.
    Dashuria eshte sakrifice per tjetrin,egoizmi jo.Khalil gibran ne nje poezi te tijen ne lidhje me dashurine ne vija te pergjithshme e perkufizon : ""....Zgjatni gotat njeri tjetrit por mos pini nga e njejta gote,edhe shtyllat e tempullit rrine te ndara,ndersa lisi dhe pisha nuk rriten ne hijen e njeri tjetrit....""

PS.Me qene realist dashuria eshte nje dehje nga Zoti apo natyra(materialistet) per vazhdimin e qenies.Eshte pikerisht si puna e gjerave te embla qe pelqehen shume.........dihet qe organizmi ka nevoje shume per sheqernat ashtu si njerezimi per vazhdimin e tij.

........Mire eshte me qene cift.....
    Gjilanasci te uroj bashkim te shpejte.

gjith te mirat.......
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

15. Anetarët më poshtë kanë falenderuar FLORIRI për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •