Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10

Tema: Top 10

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906

Top 10

Ketu do te shifni 10 lojrat me te mire dhe me te shitura te vitit sipas GameSpy dhe jo sipas njerezve! megjiathete do ju japin nje mendim se cfare lojrash te merrni

#1 - Halo 2 (Xbox) Developer: Bungie Software
    #2 - Half-Life 2 (PC) Developer: Valve
    #3 - Grand Theft Auto: San Andreas (PS2) Developer: Rockstar North
    #4 - Metal Gear Solid: Snake Eater (PS2) Developer: Konami JPN
    #5 - World of Warcraft (PC) Developer: Blizzard
    #6 - Unreal Tournament 2004 (PC)Developer: Epic Games/Digital Extremes
    #7 - Ninja Gaiden (Xbox) Developer: Team Ninja
    #8 - Burnout 3: Takedown (PS2 / Xbox) Developer: Criterion Games
    #9 - Metroid Prime 2 Echoes (GCN) [IMG] Developer: Retro Studios, Inc.
    #10 - Katamari Damacy (PS2) Devolper: Namco

Kjo shte lista e lojrave te vitit 2004
    (fotot jane nga GameSpy)

GerDi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerdi : 30-01-2005 mė 09:50

Bordi Drejtues Maska e REJDI
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Switzerland/Zurich
    Postime
    244
    GTA 5 , San Andreas eshte klas fare , jam duke e luajtur un...

Rejdi
    |---Lojra ne PC

Swiss^Boy

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Keto lojra jane votuar nga shitjet e bera ne gjithe boten? Kjo revista e c'fare kombesie eshte dhe ku botohet?
    Ezekiel 25-17.

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Ma ha mendja vetem ne Amerike. Gamespy eshte website dhe firme e fuqishme e lidhur me kompani lojerash.
    Sa per Top 10, Metal Gear Solid 3 dhe Half Life 2 mu merziten shume shpejt. E para kishte dialog qesharak; tamam i shkruar nga nje japonez i obsesuar me filma vizatimore. E dyta ishte me e gjate se c'duhet, ca segmente te merziten shpejt. Me habit qe Katamari Damacy eshte ne liste sepse eshte loje shume e cuditshme.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ne Amerike botohet, normale me duket se nuk pashe gjekundi Fifa 2005 apo Pro Soccer Evolution. Une vetem keto lojra luaj hajde ndonjehere dhe Nfs Underground.
    Ezekiel 25-17.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Po eshte e vertete e vetjma loje sportive eshte burnout 3 qe ka pas nje sukses te madh per shkak te perplasjeve te medha. une e kam luajtur half-life 2 dhe nuk me ka pelqyer shume kurse metal gear solid 3 nuk kam pasur fatin ta luaj akoma. megjithate e prisja qe ne vendet e para te ishin keto lojra pervec Katamari Damacy qe nuk me eshte dukur ne nje loje e madhe

mir mir fare
    po per mu vice city sidomos kjo e reja o tull fare ene mortal combat deadly aliance o nice fare the grafiks on that are heavy

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    vallaj NFS Underground 2 eshte tulle fare....edhe ideja eshte e tip, kerko, gjej dhe garo.
    per mua sivjet Far Cry ka qene loje fantastike....eshte e vetmja qe me ka mbajtur per disa ore ne dite, per disa dite, per ta mbaruar. shume shume e gjate. por ka nje grafike te pakrahasueshme.
    dikur nga fillimi i 2004, mora edhe A & D (armed n dangerous), po pas instalimit i duhej nje patch, ne menyre qe te dukej grafika (versione pirate), kshuqe as nuk pata mundesi ta luaja pakez. po kam degjuar fjale te mira.

edhe Blood Rayne 2, qe pritej te dilte nga vjeshta e 2004, akoma nuk e skam shtene ne dore.

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Far Cry sa e kam marre dhe akoma se kam luajtur sepse skam pasur kohe por kam pare shume preview dhe kam degjuar shume fjale te mire. Eshte vertet e bukur. N.q.s ke mundesi ta luash une te keshilloj te provosh Halo 2 sepse eshte nje loje fantastike dhe vertet e krijuar mjaft mire. Ka nje grafik shume real dhe shume te punuar.

Anti ,anti,anti......!
    Anėtarėsuar
    16-06-2004
    Vendndodhja
    Jungle
    Postime
    44
    Half Life 2 e kam luajtur pak...mua mu duk fenomenale ,sepse 1-shin e kam luajtur deri ne fund ,por 2-shi dallohet shum nga 1-shi sepse ne radhe te pare kish me shume mundesi dhe risi ,dhe ishte shum me interesante (normal edhe grafika).
    i`m not a complete idiot,some parts are missing.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •