Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 88
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Citim Postuar më parë nga KaLTerSi
    amani o, te gjithe e lidhni dashurine me princa te kalter apo me shpirtra binjak, ok ok e morem vesh.
    ceshte dashuria thot.....dashuri eshte dhe ajo qe ndjen per motren per vellane per mamane e babane
    e si perfundim te dyshosh ekzistencen e dashurise eshte te dyshosh ekzistencen tende.
    Nuk eshte .......qe per njerezit e afert per motren ,vellane,mamin,miqte etj etj i duam kurse dashuria ndjehet per shpirtra binjak...
    Atehere me lind pyetja: ka ndryshim (fjala/ndjenja) Dashuri nga (fjala/ndjenja) Te Dua?
    Kush mund ti pergjigjet kesaj?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ang&Dem : 30-03-2005 më 08:47
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Shqiptaret nuk dine ç'eshte dashuria sipas Elsie (Ai citon dy perendimore qe kane vizituar Shqiperine, Karls Steinmetz dhe nje tjeter qe nuk me kujtohet). Kete ata e argumentojne me martesat me shklesi, dhendri me nusen nuk e shikonin njeri-tjetrin para dasmes. Patjeter qe me kalimin e kohes nuk perjashtohet mundesia per tu dashuruar. Kane dhe nje argument tjeter, ne perdorim dashuri (qe vjen nga me dasht, te duash) per to love,te njetjen fjale qe perdorim dhe per to want.
    Nejse keta e kane bere viziten ne fillim te shekullit. Me sa shihet nga mesazhet e mesiperme, qe atehere e sidomos ne brezi i ri kemi mesuar shume per dashurine.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anëtarësuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Dashurine nuk mundemi ta pershkruajme asnjehere ashtu sic e ndjejme dhe e shikojme ne ralitet.

Perkufizim i fjales <[DASHURI]> per mendimin tim eshte=(D-deshir),(A-adhurim),(SH-shpres),(U-urretje),(R-rrespekt),(I-intrig).

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Dashuria te shkatron , ter diten vuajtje/hidherime/gezime e dreqne.. me mire mos u dashuroni ju te tjert.

Se un me White_Angel e kemi honger
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Dashuria eshte nje pike loti
    qe te reshket nga faqja po nuk je i zoti
    Takohemi Ditën e Gjykimit

nje her nje shok me tha se dashuria eshte marei me e madhe ne bote, dhe se nuk ekziston dashuri e vertete dhe se ato qe thone se e kan gjetur dashurine e tyre te vertete vetem genjejne veten asxha me shume
    edhe une jam me ate
    dashuria eshte marezi

Dr.Prof.Doc.Ing Maska e zebrone
    Anëtarësuar
    12-09-2003
    Vendndodhja
    Ne shpi
    Postime
    164
    ATA QE E PROVUAN DASHURINE KANE THENE:

Dashuria ime per ty do te zgjase gjere ne te rrahurat e fundit te zemres ime!
    Dikur do ta dua dike, por kurre aske sikur dikur dike!

Mos me pyet cka mendoj ose ndiej kur ne jemi te ndare. Askush nuk ndjehet keshtu sepse me mungon aq shume sa as zemra nuk mund ta tregon.

Do te c’mendem me deshire se digjem per nje puthje tenden. Do t’me dergosh nje shenje dhe t’me japesh ate qe me mungon?

Egzistojn dy mundesi per te qene i lumtur: ARRIJE ATE OSE HARROJE vetem se e fundit eshte e pa mundur!

Nganjehere te mos kesh ate qe dashuron eshte fat i madhe!

Me mire te kesh ate qe nuk e do se sa mos te kesh ate qe dashuron!

Eshte vetem nje lumturi ne jete, te duash dhe te jesh i/e dashuruar!

Te duash dhe te jesh i/e dashuruar eshte sikur ta shijosh diellin ne te dy anet!

Dashuria eshte sikur ardhja e diellit pas reve dhe ta ngroh shpirtin!

Per boten mund te jesh nje person, por per nje person mund te jesh nje bote!

Dashuria eshte me shume se nje ndjenje, ajo eshte formesimi i mendjes!

KESHTU KANE THENE DHE MENDUAR ATA QE E KANE PROVUAR DASHURINE, NDERSA UNE JU REKOMANDOJ QE TE RUHENI NGA KJO NDJENJE SE PAK E RENDE PER NJEREZIT ESHTE!
    We are the enemy,but the enemy show respekt..

Citim Postuar më parë nga Tironsja_PHILLY
    Un per vete sja di kuptimin dashuris....se kam ndjer ndonjiher
    E ke ndjere dhe ndoshta edhe je duke e ndjere!
    Nje pyetje per ju - Si do ta kishe pershkruar dashurine tende ndaj familjes tende, merre sikur shembull qe ta kane shkuar diku larg familja apo ti ke shkuar diku larg dhe si do te kishe me u ndjere? Ndoshta kjo gje te ka ndodhur pra mundohu, kujtohu dhe mendo mire rreth kesaj gjeje dhe do ta kuptosh.

Per mua dashuria eshte nje gje teper e bukur, aq sa te ben te ndjehesh mire aq te ben te ndjehesh keq per shkaqe te ndryshme te cilat ndodhin cdo dite.
    Dashruria e ndryshon njeriun, sepse njeriu i cili ka dashuri brenda ne trupin e tij ai eshte nje njeri i bute dhe i dashur gjithashtu i kuptueshem. Pa dashuri une mendoj se nuk do te kishte pasur mundesi te egzistioj jetesa, sepse te gjithe ne sikur femije jemi rritur te ledhatuar dhe te dashuruar nga dikush dhe e kemi ndjere ate. Pra dashuria per mua eshte nje ndjenje e shkelqyer e cila eshte veshtire te shpjegohet dhe me mire te mbetet e pa shpjeguar dhe te jete pergjithmon ashtu.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Dashuria=Utopi, Enderr e shkurter qe i krijon peshtirosjen dy antropofageve nen kerkimin e Lumturise.

Dito.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-05-2005
    Postime
    2

Kosovari

Citim Postuar më parë nga selina_21
    Eshte Shume E Veshtire Te Thuash C'eshte dashnia....mo Angel '

====>Dashuria eshte dicka e bukur qe te ben te harrosh kush je dhe pse je
    por e ke mendjen vetem & vetem ke ai.

Dashuria Te ben Te Lumtur' Te Gezon' Te Bene Te Qeshur ' Te Hidheron ' Te Masakron!
    1)Dashuria sipas mendimit tim eshte si nje kopsht me lule qe ka vetem nje port per te hy brenda.....hyn leht por ngec perjet.
    2)Dashuria eshte sikur droga,te mbyt e te shkaterron por prapseprap pa te nuk do mundesh te jetosh dot. Tung nga Prishtinasi

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •