Dashuria, eshte ndenje, stres, puthje, seks, fjale, dhe cdo gje qe jetojme ne kete bot.
Dashuria, eshte ndenje, stres, puthje, seks, fjale, dhe cdo gje qe jetojme ne kete bot.
Born to make u happy.
Trendafilat ose karafilat kur dikush ifut ne uj nuk kan jete te gjat sado kujdes te kesh per ta shum shpejt thahen ,duhet te gjesh dicka me konkrete ta krahasosh dashurin .Mesa duket nuk eke ndier ate tju trokasi ne zemer akoma, vazdo ta kerkosh hahahahahahah.
Te dashurosh nuk eshte ethjesht as kalimtare por nje prrall evertet lol kerkoje dhe ti ta shijosh ate prrall
Dashuria eshte ndjenja me e paster qe mban gjall kete globin tone rrumbullak!!!
Cobra i/e dashur! Disa njerez shijojne dhimbjen, e disa te tjere shijojne te ushtrojne dhimbje. Disa duan te jene te dashuruar, e disa te tjere duan te dashurojne. Afeksioni ndaj dhimbjes eshte baza psiko-bio-kimike e dashurise, (dhe kjo eshte provuar shkencerisht).Trendafilat ose karafilat kur dikush ifut ne uj nuk kan jete te gjat sado kujdes te kesh per ta shum shpejt thahen ,duhet te gjesh dicka me konkrete ta krahasosh dashurin .Mesa duket nuk eke ndier ate tju trokasi ne zemer akoma, vazdo ta kerkosh hahahahahahah.
Te dashurosh nuk eshte ethjesht as kalimtare por nje prrall evertet lol kerkoje dhe ti ta shijosh ate prrall
Une personalisht preferoj nje jete pa shume "dhimbje" dhe me shume sex. Ne njerezit (humans) gjate mijera vjeteve te ekzistences tone jemi munduar t'i japim shpjegim dhe kuptim cdo gjeje apo fenomeni qe na rrethon, duke harruar padashur elementin kryesor te tablose: Njerezit!
Ne qofte se do te c'ndertonim ( de-construct) jetet tona, shume pak kohe reale do te mbetej per t'u jetuar sic jetojne natyrisht te gjithe krijesat e tjera ne Toke ( e kam fjalen per kafshet sic jemi edhe ne vete) dhe ndoshta ashtu sic shpresonte dhe Zoti vete. Pra, mbetet vetem te thjeshtesojme jetet tona deri ne ate pike sa dhimbja, e bashke me te edhe nocione te tilla si dashuria apo edhe vdekja te marrin kuptimin e vertete kalimtar te tyre, e duke eliminuar si rrjedhoje lodhjen e kote qe ato i shoqerojne.
I/e dashur! Sa me shume i njoh njerezit, aq me teper me shtohet dashuria per kafshet!
Ndryshuar për herë të fundit nga Dick Johnson : 07-02-2005 më 03:18
Postuar më parë nga Highlander
Ore, si shume ju kam degjuar te ma permendni emrin.
Jo vetem kaq por edhe sajoni lloj lloj gjerash...
Plakun time lene rehat, se sa u ka cu, por rru ata lesh surrati dhe po bohet gati per me shku ne nje 'qok' te nji miku vet, se i kishte vdek vjerra...
Kurse per mu thua qe me paska vra Akili! Hej medet mer jahu...ju nuk keni as sy me pa
Nuk ishte Helena preteksti per luften e Trojes (qe s'dihet ne ka egzistuar ashtu sic thuhet) por ishte greku...ai grek qe eshte edhe sot...dhe qe do te te pije me eks te tere Trojen tende. Ate qe ti i thua, Memedhe!
Keto perrallat me Helenat etj u sajuan per te mbijetuar vepra e Homerit.
Se, nese do besosh qe ka egzistuar Helena dhe historia e saj, duhet te besosh edhe qe Akili ishte gjysem-Perendi. Do besosh edhe qe edhe Odisea u perlesh me Perendite. Do besosh edhe...Plakun e Vitit te Ri pastaj lol
Edhe ju lutem te me lini plakun rehat sot e tutje!
Plus qe Akili, me rruan testikulen e majte![]()
Dashuria eshte ajo qe te len pa fryme,te mer malli per ate person mbas disa sekondash qe jeni ndare ,ajo qe e shikon kudo qe shkon ,kur sheh nje film ,degjon nje kenge ,kur e ndjen dhe e shikon te nje personazh i librit qe po lexon ,kur merr ere nje lule te bukur dhe nqs nuk ka ere e imagjinon eren qe mund te kishte ajo lule ,Ajo eshte DASHURI .......apo jo.......?
sa e veshtire qe eshte ta thuash me fjale....edhe pse e ndjen brenda teje se cfare eshte................
Nje dashuri e fshehur eshte si dielli mbrapa reve,si nje lule e fshehur nga debora ,si nje lot ne oqean,por eshte me e forte se te tjerat sepse eshte e fshehur brenda nje zemre ku asnje nuk mund te ta rrembej...
Ndryshuar për herë të fundit nga fly : 07-02-2005 më 06:49
Ore, si shume ju kam degjuar te ma permendni emrin.
Jo vetem kaq por edhe sajoni lloj lloj gjerash...
Plakun time lene rehat, se sa u ka cu, por rru ata lesh surrati dhe po bohet gati per me shku ne nje 'qok' te nji miku vet, se i kishte vdek vjerra...
Kurse per mu thua qe me paska vra Akili! Hej medet mer jahu...ju nuk keni as sy me pa
Nuk ishte Helena preteksti per luften e Trojes (qe s'dihet ne ka egzistuar ashtu sic thuhet) por ishte greku...ai grek qe eshte edhe sot...dhe qe do te te pije me eks te tere Trojen tende. Ate qe ti i thua, Memedhe!
Keto perrallat me Helenat etj u sajuan per te mbijetuar vepra e Homerit.
Se, nese do besosh qe ka egzistuar Helena dhe historia e saj, duhet te besosh edhe qe Akili ishte gjysem-Perendi. Do besosh edhe qe edhe Odisea u perlesh me Perendite. Do besosh edhe...Plakun e Vitit te Ri pastaj lol
Edhe ju lutem te me lini plakun rehat sot e tutje!
Plus qe Akili, me rruan testikulen e majte
E para e punës, para se të qeshni duhet të lani dhëmbët, dhe jo për gjë, por thonë që është më bukur. Se ç'ka ca vija të zeza aty ndërmjet dhëmbëve të tu.
E dyta, unë ju kam përmendur emrin vetëm një herë, dhe nqs ju e quani këtë shumë, atëherë më duhet të besoj se ju jeni binjakë, trinjakë apo katërnjakë, me të njëjtin emër.
E treta, ju thoni që unë sajoj lloj-lloj gjërash. Bukuri... por unë vetëm kam cituar një poet që quhet Homer, në librin e tij të titulluar Iliada.
Më tej, më duket se dy gjinitë "plaku" (mashkullore) dhe "time" (femërore) nuk shkojnë. Ju duhet të ndërhyni dhe të mbani një qëndrim të hapur në lidhje me këtë problem jo të vogël për fatet e njerëzimit.
Pastaj, për mëmëdheun tim mos u bëj merak, se nuk besoj të kemi ndonjë Paris të çmendur dhe kokëçarë në mesin tonë, i cili të shkojë dhe t'i rrëmbejë çupën ministrit grek të luftës. Kështu që fli i qetë...
Më poshtë, ju thoni që përrallat me Helenat u krijuan për të mbijetuar veprat e Homerit. Ah, kjo s'më kishte vajtur në mendje. Që Helena pasi shkatërroi Trojën, të shkatërrojë edhe Homerin, kjo më duket tepër e dyshimtë për faktin që ato nuk kanë jetuar në të njëjtën kohë... Shto këtu që Homeri ishte tepër plak dhe se Paris nuk ia kishte shumë frikën atij. Si dhe besoj tek Plaku i Vitit të Ri, por këtë vit nuk i ra rruga andej nga unë, ndoshta vitin tjetër, nqs do të jem i urtë.
Dhe së fundi, ju premtoj që sot e tutje do t'i lë rehat të gjithë pleqtë e forumit dhe pleqtë e tyre si dhe ju kërkoj ndjesë që dola nga tema, por meqë jemi këtu, dashuria është edhe ajo ndjenja e fuqishme që ne kemi për njerëzit kur ato sillen si jo-përfaqësues të llojit të tyre... ç'ti bësh, nganjëherë dashuria ngatërrohet me mëshirën ...
Ndryshuar për herë të fundit nga Dito : 16-07-2005 më 17:48 Arsyeja: heqje e bold
Dashuria eshte ajo qe te ben te ndjehesh me krah, por te ben te ndjehesh edhe shpirt vrare!
Dashuria per mua eshte ajo lloj ndjenje qe te ben te fluturosh, te ecesh mbi uje, te shkrihesh ne nje person te vetem (edhe pse jeni dy), te dyfishofesh, te trishtohesh , te lendohesh , te zhgenjehesh , te vuash....thjesh te DUASH....e ku ka ndjenje tjeter qe ti permbledhi te gjitha keto emocione se bashku, pervec dashurise?????
Krijoni Kontakt