Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906

Kingdom Hearts : Chain of Memories

Kingdom Hearts : Chain of Memories

Kingdom Hearts : Chain of Memories eshte nje loje e krujiar ne Square-Enix dhe Disney. Ajo vjen ne versionin e saj te dyt kesaj rradhe jo ne PS2 por ne Game Boy Advance. Me nje krijim vertet mjaft te bukur dhe me nje grafik fantastike per platformen ne te cilin ndodhet ajo ka shitur me mijera kopje ne javen e saj te pare te daljes ne Amerike.

Loja flet per Soren(personazhi kryesore) qe pasi ka humbur shokun e tij te ngushtu Rikkun(ne kapitulline pare) ne keshtjellen Oblivion. Sora do te luftoj me mendimet e tij per te gjetur serish shoket e tij te humbur. I ndjekur nga shoket e tij te ngushte Donald Duck dhe Goofy a do te arij ai te gjej serish shoket e tij ???

E vecanta e kesaj loje eshte se ne te ndodhen gjithe personazhet e perparme te Final Fantasy si Cloud, Squall, Yuffie, Aeris,Cid dhe gjithashtu personazhet e filmave vizatimore te Disney-t si Mbreti Luan, Pinoku, Herkules etj.

Fund

PS: N.q.s. Ndonjeri nga ju ka deshire ta marri kete loje ne format ROM une mund tia jap ose mund ti them ku ta marri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerdi : 29-01-2005 mė 12:26

Bordi Drejtues Maska e REJDI
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Switzerland/Zurich
    Postime
    244
    Nje informacion mjaft i duhur !

Gerdi un te njof ty dhe e di qe je i cmendur pas lojrave me fantasy , si final fantasy , un e kam provuar te luaj nje here por nuk me terheq.

Gjithesesi ne kete teme , ti mund te postosh te gjithe informacionet e ketij tipi te lorjave "fantasy"

Rejdi
    |---Lojra ne PC

Swiss^Boy

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Rofsh lale!

Mua me pelqejne lojrat si RPG si Final Fantasy po sme pelqejne vetem ato! Postimi tjeter do jet per nje loje te nje tipi tjeter

GerDi

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Eshte nje RPG per PSX qe kam kohe qe e kerkoj ne anglisht. Quhet Tales of Phantasia. Di ndonje site qe mban PSX isos?
    Sa per Final Fantasy ato gjithmone ndjekin te njejten formule. Loja fillon me nje ngjarje te vogel e dale ngadale gjithmone rezulton ne shpetimin e botes Megjithese VII me pelqen sepse ka qene RPG e pare qe kam provuar. Ke luajtur ndonjehere Chrono Cross ose Lunar Eternal Blue? Keto jane RPG per te qene
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    chrono chrosn e kam luajtur por vetem fillimin sepse ka qen e nje shoku dhe ma mori ! ndersa lunar eternal blue se kam luajtur. Tales of phantasia te websitet qe kam pare une se kam gjetur se kam dashur edhe une ta merrja.
    Final Fantasy mua me pelqejne te gjithe pastaj pjesa me e madhe e RPG fillon nga dicka e vogel dhe perfundon ne shpetimin e botes.
    Nje loje RPG qe me ka pelqyer shume dhe vazhdon te jet nder te preferuarat e mia eshte The legend of the dragoon !

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Kjo website I ka RPGs e siperpermendura. C'e do qe Tales of Phantasia eshte ne Japonisht.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    lale po se gjete ne vend tjeter ja futena ne nje kurs japonishteje bashke dhe e mesojme per nja 2 vjet :P

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Eh ate e paskan nxjerre ne shitje vetem ne Japoni. Nejse shkarkova Legend of Dragoon edhe qenka me te vertete interesante. Me pelqen se si mund te sulmosh duke i lidhur goditjet njera pas tjetres. 4 CD qenka e gjate o vella. Mu desh nja 1 ore te djeg lojen ne CD sepse ishte e mbrojtur.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    lal ca ti boj qe une smarr dot i dreq loje per psx ne internet se e kam linjen me 56k dhe kushedi sa do me e morr ate ! ma jep i her ate webin ta shof une per sa merret

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Kjo website e ka por eshte 1.08 Gb keshtu qe do e kesh te veshtire me 56k. Po ma ha mendja qe mund te shkarkosh PSX rips pa problem sepse nuk jane me shume se 50 Mb. Ajo website duhet te keta ca nga ato gjithashtu.

Tema tė Ngjashme

1. Njė pyetje!
    Nga ~Geri~ nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 08:48
  2. A Holy Nation
    Nga marcus1 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-01-2005, 11:04
  3. Albania - Cutting Out the New Kingdom
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-01-2005, 06:15
  4. Prabhata Samgiita
    Nga ATMAN nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 223
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •