Pershendetje te gjitheve
une jam chikita*bonita qe sapo u rregjistrua ne forumin tuaj te kendshem.
shpresoj tja kalojme bukur bashke
befshi qejf
pacim![]()
Pershendetje te gjitheve
une jam chikita*bonita qe sapo u rregjistrua ne forumin tuaj te kendshem.
shpresoj tja kalojme bukur bashke
befshi qejf
pacim![]()
Prezantim vecanerisht modest moj chikita , po ben mire se i fut imagjinaten e njerzve ne pune...
Meqe te kam kojshi , te uroj mireseardhjen ketu dhe kalosh sa ma mire
Go Jersey Devils ..![]()
...
futja vrapit chicka.. AAO is probaply gonna hit on u
mirserdhe n'forum.
Dont Let The Fear
Of `Striking` Out
Keep You From
-- Playing The Game
lol Yllo
Do te kundershtoja me fakte bindese dhe jo bindese, por s'me le ai titulli qe ke poshte avatarit
![]()
...
kur vje puna me gjujt femra AAO.. ska kundershim me m'mbin
ps: lene titullin rehat.. mo u trem nga fjalet.. se e di un t'ka zon frika ty![]()
Dont Let The Fear
Of `Striking` Out
Keep You From
-- Playing The Game
lol
Ma mire me te dale syni se sa nami kane thane te mocmit lol
Ti rrusho ke pershtypje te keqe mbi personin muve (lol) , nuk jam aq i keq sa dukem ne avatar ..
p.s Frika ka lind para trimerise , sidomos kur ke te bash me dreqer te sprovuar...![]()
...
pfff mire se erdhe po kur te vishe mos hec me kopjativ ne doreja kalofsh mire chicita_bonita 2 :P
mire se na erdhe chikita sey moi bonita mire se na erdhe en forumin ton ja kalofsh mire mes nesh yllo
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
mir se erdhe midis ktyre ktu :P
kalofsh sa me mire
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Mir se erdhe!! kalofsh bukur midis nesh
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
Krijoni Kontakt