Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Analog Brain Maska e josif
    Anėtarėsuar
    26-02-2004
    Vendndodhja
    madagaskar
    Postime
    245
    Une mendoj se shkenca e Informatikes duhet te njehsohet nen nje gjuhe te perbashket.
    Pak rendesi ka nese eshte gjuhe algoritmike, informale, kinezce apo tjeter lloj. Per momentin gjuhe me e pershtatshme me duket Anglishtja per arsye qe i dine te gjithe.
    Nuk ka nevoje te jemi me katolike se papa!

Persa i perket librit e pershendes autorin nga ana e zhvillimit te karrieres se tij, por nese do te doja te mesoja C/C++ do te preferoja dicka me profesionale.
    He walks among us, but He is not one of us ...

www.Alb-IT.com Maska e ylber1998
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    253
    ky liber mendoj qe eshte i mir e sidomos per fillestaret,e po ashtu edhe per ata qe nuk edin anglishten,hapat e par mund ti marrin ketu e me pastaj mund te lexojn anglisht,ky ishte mendimi im pershendetje

Une jam shtudent ne Tetove dhe studioj shkencat kompjuterike, vetem doja qe te falenderoj ata qe kane sjelle kete liber ne forum dhe lirish mund te them se ky eshte nje liber shume adekuat per ate qe mua personalisht me duhet qe te mesoj, ndoshta sepse nuk kam probleme me anglishten por nga ata libra qe kam une per C++ te cilet jane nga autore te huaj dhe nuk kuptohen, ky per mua eshte i qarte sikur ABETARJA te cilen e kemi mesuar te gjithe ne.
    edhe nje here falemnderit shume, ketu tek ne nuk ka ndonje pike shitjeje ku do te mund ta bleja kete liber se per ndryshe do e bleja menjehere.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me vjen mire qe edhe ne shqiperi ka filluar te botohen libra shqip per c/c++ etj.
    Uroj autorit suksese.

Une e shkarkova se te them te drejten me c++ nuk jam marre fare dhe meqe eshte ne shqip mbase me mbushet mendja ta lexoj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    I hodha nje sy permledhjes dhe nuk me duk se ishte e keqe , perkundrazi ishte shume e mire, pastaj per termat nuk mund te themi se kemi ne shqip prandaj kritikat mbi kete nuk mund te behen.

Mua mu duk i plote dhe sa per komentimin e qoskes ,qe tha se nuk ka lidhje me temat qe zhvilloni ne shkolle, do te thjoja se asnje liber java,c,c++,php,asm etj etj nuk ka lidhje me programin e shkolles sepse nese thuhet se ai liber eshte per c/c++ do te thote se permban mesime mbi gjuhen e programimit perkatese dhe eshte ajo qe duhet te kete.
    Mos ngaterro shkencen informatike me gjuhet e programimit qe jane thjesht vegla per zbatim.
    Prandaj duke qene se qellimi i librit eshte mesimdhenia e C/C++ Permbajtja e tij eshte mese e plote.

Kam lexuar edhe libra italisht mbi java,c,etj dhe sejcili prej tyre permante aq sa duhej vetem ne lidhje me gjuhen dhe asgje me teper (dhe ishin libra te mire).

Ashtu si autori shume te tjere te zote duhet te fillojne te japin kontributin e tyre per zgjerimin e letersise informatike ne shqip, se fundja nuk duhet te dish anglisht per te qene nje inxhinier i zoti.

edhe nje here urime autorit.

i/e regjistruar Maska e B|nDu
    Anėtarėsuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    Atje ku sta pret menja
    Postime
    22
    ej cuna a mund te ma thone njeri se ku mund ta shkarkoj kete liber nqs mundet gjithmon do me interesonte shume te mesoja programim pasi e kam me qef me vaszhdu shkollen per programues nuk pretendoj te mesoj po te pakten ti hedh nje sy per te pare nese mundem.Shume veta me kane thene qe c dhe c++ mund ti mesohs dhe pa mesues

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Linkun e ke ne faqen e pare te kesaj teme !

Eshte me blu duhet ta dallosh kollaj :

Libri: Programimi nė C dhe C++ (6 MB)
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

-=- HoNeY -=- Maska e honeyy
    Anėtarėsuar
    28-02-2006
    Postime
    10
    Edo ...

Nuk kam pas mundesi me u qas ne forumin shqiptar, tani e pashe kete teme dhe kisha pas deshir me e dit pse tani nuk mundem ta shkarkoj librin per programim.

Me informo diqka nese ke mundesi.
    Citim Postuar mė parė nga edspace
    Pas shumė kėrkesash, na ėshtė dhėnė mundėsia qė t'u sjellim nė forum librin Programimi nė C dhe C++ nga autori Salih Mripa, ing. i dipl.

Librin e kemi sjellė nė forum pėr ata persona qė kanė dėshirė tė mėsojnė pėr informatikėn, por nuk kanė mundėsi t'i blejnė librat nė Shqipėri. Printimi i librit ėshtė i ndaluar dhe nqs ju vjen nė ndihmė, kontaktoni autorin ose shtėpinė botuese Phoenix pėr pikat e shitjes.

Librin mund ta lexoni nė formatin PDF me programin Acrobat/Adobe Reader, versionin 5.0 e lart. Pėr ta ruajtur librin nė kompjuter, klikoni me butonin e djathtė dhe zgjidhni "save target as...".

Falenderojmė z. Salih Mripa pėr kėtė libėr dhe shpresojmė se do ju vijė nė ndihmė.

Libri: Programimi nė C dhe C++ (6 MB)

Foto: Salih Mripa ing. i dipl.
    HoNeY

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Hodha njė kopje tė librit tek Rapidshare. Lexo mė lart.
    Edi

-=- HoNeY -=- Maska e honeyy
    Anėtarėsuar
    28-02-2006
    Postime
    10
    Ok tani vetem e shkarkova.

Flm shume,

Citim Postuar mė parė nga edspace
    Hodha njė kopje tė librit tek Rapidshare. Lexo mė lart.
    HoNeY

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. HTML: Gjuhė programimi apo jo?
    Nga eni_ nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 13-01-2008, 21:33
  2. Kėrkoj programe programimi, falas.
    Nga life_blue_body nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-03-2006, 13:25
  3. Programimi i Barcode me Pl/Sql
    Nga Miremengjes nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-04-2005, 15:59
  4. Programimi ne Assembly
    Nga reni00 nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-02-2005, 12:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •