Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39
    i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anëtarësuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704

Dështimi i një dashurie të zjarrtë

Kam pasur nje dashuri shume te zjarrte me shume pasion e kam dashur por ja qe flaka e zjarrit u fik dhe tani kam mbetur si top i vetem. So tia kthej mendjen dhe zemren te "dashures" sime
    A mundeni te me ndihmoni
    edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Babadimri jep pak sqarime me shume se, me kaq nuk kuptohet asgje qe te mund te te themi (te pakten une ) ndonje rruge.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    O babadimër,
    Ku ke lëpyer mos pështy.Ndoshta kjo humbje që ke pas të dhuron një fitore shumë më të madhe.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    o era

bashkohem edhe une me mendimin tend , babadimri nuk na ka dhene hollesira fare dhe nuk dime se cfare mendimi te japim kur nuk dime asnje fakt rreth ngjarjes se historise se dashurise, se babadimri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar më parë nga babadimri
    Kam pasur nje dashuri shume te zjarrte me shume pasion e kam dashur por ja qe flaka e zjarrit u fik dhe tani kam mbetur si top i vetem. So tia kthej mendjen dhe zemren te "dashures" sime
    A mundeni te me ndihmoni

nuk thone kot se historite e dashurise fillojne me shampanje ,dhe perfundojne me kamomil

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    llllllloooooooooollllllllll arun!!!Nejse cdo gje mendoj se rregullohet por edhe fund te jet i kesaj dashurie me sa kuptova une jeta vazhdon do duam edhe do na duan shume here ne jeten tone keshtu qe nuk eshte nevoja te vrasim veten per nje dashuri te humbur .

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anëtarësuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    Histoira fillon keshtu u njohem ne shkolle te mesme dhe u dashuruam deri ne mes te studimeve kur ajo me tha se me nuk me don dhe iku prej perqafimit tim.
    Tani me injoron, nuk u pergjigjet telefonatave te mia, mi ka kthyer dhuratat me te bukura qe ja kam dhene. Por krejt historia eshte se ajo ka filluar tani qe te flet edhe te shoqnia se kinse une e paskam tradhetuar me vajza te tjera. Ne fakt kohet e fundit para se te ndahesha ajo filloi te me kontrolloje cdo telefonate timen, vonohej ne takimet ku e lenim per tu pare, me shikonte krejt ndryshe. Kam provuar qe te flas me te por eshte e kote!!! sdi si tia bej
    edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar më parë nga vajze_mire
    llllllloooooooooollllllllll arun!!!Nejse cdo gje mendoj se rregullohet por edhe fund te jet i kesaj dashurie me sa kuptova une jeta vazhdon do duam edhe do na duan shume here ne jeten tone keshtu qe nuk eshte nevoja te vrasim veten per nje dashuri te humbur .

kam njohur me qindra femra qe do te preferonin me mire te shtrengonin ne dore nje hekur te skuqur nga zjarri ,sesa te terhiqeshin nga nje mendim qe u ishte ngulur ne koke ne nje moment zemerimi dhe nxitimi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar më parë nga arun
    kam njohur me qindra femra qe do te preferonin me mire te shtrengonin ne dore nje hekur te skuqur nga zjarri ,sesa te terhiqeshin nga nje mendim qe u ishte ngulur ne koke ne nje moment zemerimi dhe nxitimi
    Cdo njeri duhet te merret parasysh nga karakteri i tij.Ka te bej egoismi edhe inati keshtu qe une do hiqja dore se nuk dua ti lutem njerzve edhe nuk e kam ne karakter ti lutem njerezve.Edhe sidomos kur me ka ndodhur edhe kam hequr dore nga ai njeri.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Histoira fillon keshtu u njohem ne shkolle te mesme dhe u dashuruam deri ne mes te studimeve kur ajo me tha se me nuk me don dhe iku prej perqafimit tim.
    Tani me injoron, nuk u pergjigjet telefonatave te mia, mi ka kthyer dhuratat me te bukura qe ja kam dhene. Por krejt historia eshte se ajo ka filluar tani qe te flet edhe te shoqnia se kinse une e paskam tradhetuar me vajza te tjera. Ne fakt kohet e fundit para se te ndahesha ajo filloi te me kontrolloje cdo telefonate timen, vonohej ne takimet ku e lenim per tu pare, me shikonte krejt ndryshe. Kam provuar qe te flas me te por eshte e kote!!! sdi si tia bej

Move On .
    Harroje ate femer ... eshte shume e qarte qe nuk te do me ..pse do ta torturosh veten .. dhe shpirtin tend .. harroje sa nuk eshte vone .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Letër dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  3. Gjeniu dhe Deshtimi
    Nga Cupke_pe_Korce në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-09-2006, 09:04
  4. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 13:36
  5. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •