Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e studente22
    Anëtarësuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

Dhe njëherë përpiqem të shkruaj diçka për veten time!

ndoshta as vete se di pse nis te shkruaj.tani asgje ska me rendesi,u lodha nga buzeeshjet hipokrite te njerezve qe ngulin pa pushim kembet ne gjakun tim.qeshin me buzet te skuqura nga gjaku i endrrave te mia.mundohen te me prekin me duart qe vrane shpirtin tim.dhe tani asgje ska me rendesi.as dyert qe me mbyllen pa pushim perpara syve.ska me rendesi as kush po i lexon lketo reshta.skma rendesi dhe vete une qe mundohem te hedhe ne leter te tere vrerin tim,ska me rendesi as ky shi qe me duket se bie per te fshehur nga ju lotet e mi.dhe uen skam me lot epr te qare.tashme jam nje i vdekur mes te gjalleve qe vetem pret nje dore ta varrosi.eshte dhene nje vendim per mua.gjyqi i jetes tiem eshte bere pa te akuzuarin kryesor dhe tani pres vetem dike te me komunikoje nje vendim te parevokueshem.lamtumire endrrra ime e vrare.vdis bashke me mua tani.shiu sapo pushoi dhe me duhet te iki.kush e di?ndoshta sdo te vajtoj kurre me.ndoshta.......

plaç te preft Maska e PLaku-i-Detit
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    175
    Citim Postuar më parë nga studente22
    ndoshta as vete se di pse nis te shkruaj.tani asgje ska me rendesi,u lodha nga buzeeshjet hipokrite te njerezve qe ngulin pa pushim kembet ne gjakun tim.qeshin me buzet te skuqura nga gjaku i endrrave te mia.mundohen te me prekin me duart qe vrane shpirtin tim.dhe tani asgje ska me rendesi.as dyert qe me mbyllen pa pushim perpara syve.ska me rendesi as kush po i lexon lketo reshta.skma rendesi dhe vete une qe mundohem te hedhe ne leter te tere vrerin tim,ska me rendesi as ky shi qe me duket se bie per te fshehur nga ju lotet e mi.dhe uen skam me lot epr te qare.tashme jam nje i vdekur mes te gjalleve qe vetem pret nje dore ta varrosi.eshte dhene nje vendim per mua.gjyqi i jetes tiem eshte bere pa te akuzuarin kryesor dhe tani pres vetem dike te me komunikoje nje vendim te parevokueshem.lamtumire endrrra ime e vrare.vdis bashke me mua tani.shiu sapo pushoi dhe me duhet te iki.kush e di?ndoshta sdo te vajtoj kurre me.ndoshta.......
    Ndoshta pas pushimit te shiut lind diçka e re, rete ngadale zhduken ne hapsiren qiellore kur ne trotuar pas shiut degjohen hapat e tua ,ngadale nje reze te ndriçon , rreze ngrohte qe jep fuqi ky ishte dielli vete.Trupi jot i mpire nga shiu i posapushuar i ndjene ato me shume se kurre me shume se çastet qe kaluan me shume se dita qe ka kalaur,gjaku jote fillon te qarkulloj me vrullshem me lirishem ,buzeqeshja jote perseri çelet ne pasqyren qe krijon dielli ne rrugen qe ai ndriçon dret jetes qe ti te komunikosh sepse endrra jote vazhdon me furishem dhe embel ne ngrohtesine e tij....
    " not yet "

Anëtarësuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

Smile

Citim Postuar më parë nga ShejTaNi
    Ndoshta pas pushimit te shiut lind diçka e re, rete ngadale zhduken ne hapsiren qiellore kur ne trotuar pas shiut degjohen hapat e tua ,ngadale nje reze te ndriçon , rreze ngrohte qe jep fuqi ky ishte dielli vete.Trupi jot i mpire nga shiu i posapushuar i ndjene ato me shume se kurre me shume se çastet qe kaluan me shume se dita qe ka kalaur,gjaku jote fillon te qarkulloj me vrullshem me lirishem ,buzeqeshja jote perseri çelet ne pasqyren qe krijon dielli ne rrugen qe ai ndriçon dret jetes qe ti te komunikosh sepse endrra jote vazhdon me furishem dhe embel ne ngrohtesine e tij....
    ne njefare menyre ke te drejte.ghithmone pas shiut lind serish dielli,dhe ne keto momentre me duket se ky shi qe dikur lagte floke e mi solli ne jeten time rrezet e diellit me te fuqishem qe mun te egzistonte,vetmia seshe me vetmi,lotet sjane me lote vujatje.endrra iem vashdon te egzistoje akoma me shume se me pare dhe me te ringjallet dhe trupi im.asgje seshte si me pare.jetoj perseri me zemer jeten time.uroj qe dielli te kete rilindur dhe per ty.undefined

Anëtarësuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    hi.mirembrema,.uroj te ejsh mire

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Dhimbja eshte porta hyrese e gezimit, uroj ta gjesh se shpejti ate porte.

Dito.

Anëtarësuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    sado e veshtire te jete sinqerisht do perpiqem per ta gjetur ate dere.nese jo per veten time do te eprpiqem per te gjithe ata qe kane treguar besim tek une.per te gjithe ata qe me mesuan te jetoj.poer te gjithe ata qe me lane vetem dhe per iant te atyre qe me ben te vuaj.jeta vashdon sado e hidhur te jete ajo qe do me presi kam ndermend ta jetoj.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Jeta ka shumë ngjyra, por vetëm duhet të mos jemi DALTONIST, që të mos mund ti dallojmë ato, sepse përndryshe do të shohim se jetojmë nën ylberin e jetës, nënë dritat e shumta shumëngjyrëshe, do të shohim se jeta mund të jetë edhe e bukur, varet se si e marim dhe nga cili kënd e vështrojmë…
    Definitivisht mendoj se ia vlenë të jetohet, sido që të jetë…!!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e Dessaretis
    Anëtarësuar
    30-10-2003
    Postime
    17
    Lejohet kjo ketu? E kam shkruar kohe me pare.

ZHGJENDRA

E ndiej te fshehten tende, sepse...
    me fanepsen ne zhgjenderr te gjitha “plakat” e tua
    duke zgjatur duart e tyre kockore, me damare te shkaperkercyer blu
    per te te rrembyer nga une...
    S'ke faj, i ke pasur si dado dhe te terhoqen ne djaleri te njome
    te te stervisnin,
    te te magjepsnin me truke shtrigash.
    Duart e tyre me damare brenda te cileve rrjedh makuteria
    leng mavi marredheniesh bashkeshortore te ftohura,
    nje femije qe qan,
    nje dite e veshtire ne pune.
    Nje afro tridhjete vjecare e stervitur
    ne dyshek,
    te ciles burri s'ja shuan dot me
    zjarrllekun e shtuar kulmor te fshikes klitorike,
    qe njeh nje duzine me teper me manipulime
    te mendjeve te drejtperdrejta mashkullore.
    Manipulime qe mua do me duheshin vite me rradhe t'i mesoj
    dhe nuk e di, ndoshta atehere do te me duash,
    por s'do jete aspak njelloj!

Anëtarësuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    u bene shume kohe q eje zhdukur nga jeta ime por mbreme te pash serish ne enderr.se di pse u ktheve serish ne endrrat e mia.ime me thote qe kur nje njeri qe ke kohe pa epare te viziton neper endrra,te mendon ende ose dicka ka lene mbrapa qe e lidh serish me ty.sdi cte them.do doja vetem te hyja ne mendimet e tua pe te vertetuar fjalet esime meje.vertet me ke menduar ndonjehre qe diten qe me le ne menyren me fatkeqe?je penduar ndonjehre per gjithe ato ofendime qe me ke derguar?cte bera ti emritoja te gjitha?asnjehre ste kerkova dicka.doja vetem te me doje dhe atehere do isha e lumtur.me dhurove krahet e endrres dhe papritmas mi preve pa meshire ato.shikoje pa folur renien time te pashprese drejt tokes.ste vinte keq qe shikoje ate q edoje te zhytej drejt ferrit per shkakun tend?me ke dashur ndonjehre me te vertete?me ke menduar ndonjehre si kandidate te mundshme per te kaluar jeten ne krahun tend?apo thje3sht talleshe me mua?as sot e kesaj dite sdi cte mendoj.vetem bej cudi se si dhe ps etani ne krahun tim gjendet dikush qe me do megjithshpirt une ende te shoh ne enderr ty?ps evjen serish ne endrrat e mia?cke lene mbrapa q e te lidh me mua?mos valle lotet emi?ato tani i kam fshire dhe vendin tend e ka zene dikush tjeter qe me ka dhuruar boten e tij.pse erdhe ti ne endrrat e mia dhe jo ai?pse me duket s ete dua akoma,se ti em mbush me jete dhe pse sa here te kujtoj qaj.pse gjithmone duhet te vuaj per ty?kur do gjejne pergjigje t gjitha keto pyetje?ketyre pergjigje mund te japesh vetem ti.apo do i lesh si pyetje retorike pa pergjigje.?
    cdo ndodh?
    kushtuar te gjithe atyre qe kane dashuruar dhe kane vuajtur......

plaç te preft Maska e PLaku-i-Detit
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    175
    Citim Postuar më parë nga studente22
    u bene shume kohe q eje zhdukur nga jeta ime por mbreme te pash serish ne enderr.se di pse u ktheve serish ne endrrat e mia.ime me thote qe kur nje njeri qe ke kohe pa epare te viziton neper endrra,te mendon ende ose dicka ka lene mbrapa qe e lidh serish me ty.sdi cte them.do doja vetem te hyja ne mendimet e tua pe te vertetuar fjalet esime meje.vertet me ke menduar ndonjehre qe diten qe me le ne menyren me fatkeqe?je penduar ndonjehre per gjithe ato ofendime qe me ke derguar?cte bera ti emritoja te gjitha?asnjehre ste kerkova dicka.doja vetem te me doje dhe atehere do isha e lumtur.me dhurove krahet e endrres dhe papritmas mi preve pa meshire ato.shikoje pa folur renien time te pashprese drejt tokes.ste vinte keq qe shikoje ate q edoje te zhytej drejt ferrit per shkakun tend?me ke dashur ndonjehre me te vertete?me ke menduar ndonjehre si kandidate te mundshme per te kaluar jeten ne krahun tend?apo thje3sht talleshe me mua?as sot e kesaj dite sdi cte mendoj.vetem bej cudi se si dhe ps etani ne krahun tim gjendet dikush qe me do megjithshpirt une ende te shoh ne enderr ty?ps evjen serish ne endrrat e mia?cke lene mbrapa q e te lidh me mua?mos valle lotet emi?ato tani i kam fshire dhe vendin tend e ka zene dikush tjeter qe me ka dhuruar boten e tij.pse erdhe ti ne endrrat e mia dhe jo ai?pse me duket s ete dua akoma,se ti em mbush me jete dhe pse sa here te kujtoj qaj.pse gjithmone duhet te vuaj per ty?kur do gjejne pergjigje t gjitha keto pyetje?ketyre pergjigje mund te japesh vetem ti.apo do i lesh si pyetje retorike pa pergjigje.?
    cdo ndodh?
    kushtuar te gjithe atyre qe kane dashuruar dhe kane vuajtur......

e vertet u bene shume kohe qe je shkeputurm nga jeta jone ti,nuk dukesh me rreth dhe pergjark mos valle t e lenduam apo dashuri kerkuam .jo kaq large se largesia largon shume gjera ofrohu te t e shkrom shkrimin germen e grohte te te ndjejme akoma me prane si me pare.
    " not yet "

Tema të Ngjashme

1. Na ishte njëherë Troja me nëntë shpirtra
    Nga ALBA në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 24-01-2009, 00:52
  2. Edhe njëherë për Prishtinën, be njeri?
    Nga dodoni në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 05-02-2008, 10:59
  3. Erdha dhe une njehere
    Nga milanisti në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-05-2003, 12:37
  4. Na Ishte Njehere...Mary Jane.
    Nga BenAlbani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-05-2002, 11:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •