Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    Hudhu^Pupthi^Zgupthi^BaM
    Anėtarėsuar
    10-12-2004
    Vendndodhja
    Ku te Pelcasin
    Postime
    76
    mos e vrit mendjen do cuditesh dhe vet kur te shohesh se shume shpejt do kaloj gjithcak
    dhe ti do kesh nje perditshmeri tjeter po aq te bukur e te gezuar ose te hidheruar..........jeta eshte lum qe ka shume rrjedha,dhe eshte e habitshme se sa shpejt ndryshon rrjedha......................
    Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
    Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)

*LiViNg To LoVe MySeLf* Maska e **Jonushka**
    Anėtarėsuar
    27-11-2003
    Vendndodhja
    Te Vetja Ime :-P
    Postime
    55
    i kam lexuar me vemendje postimet e tua studente22 dhe sinqerisht kam qare.para 4 muajsh fiks humba nje mik.humbje tragjike.ishte humbja e pare qe e ndjeja kaq shume.kur kam lexuar kto postime me eshte kujtuar ai dhe fakti se edhe pse pas 4 muajsh ai vazhdon dhe jeton mes nesh,prandaj do doja te thoja qe : jeta vazhdon,cdo gje qe ka per te ndodhur do te ndodhe.eshte e ne te miren e cdo njeriu qe te arrij te ece perpara.personi i afert,i dashur,mik,prind etj edhe pse iken fizikisht asnjehere siken nga zemrat tona kshu qe ai vazhdon jeton ne kujtimet e bukura qe ke per te.ai te sheh dhe te mbron nga lart.thjesht kujtoje me buzeqeshje dhe asnnjhere me lot.sepse ai sdo qe te merzitesh por do te te shohi te lumtur.Ngushellimet e mija,zemer!
    Ci sono due giorni in cui io non penso mai.......IERI e DOMANI......

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    TI NUK JE MË

Ti nuk je më,
    Në zemrën time
    Vetëm dhimbje ka,
    Në sytë e mi
    Vetëm trishtim.
    Ti nuk je më,
    Tani me mua
    Jeton vetmia,
    Ujëvarë lotësh
    Faqet më mbulon.
    Ti nuk je më,
    Unë jam i tretur
    Erë e fortë na ndanë
    Dikur ishe me mua
    Tani më nuk të kam pranë!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    ehste shume e thelle vetmia qe te le dikush.ehste e thelle dhimbja qe te lene mbrapa te tjeret kur ikin.dhe tani ngelem vetem dhe i trembem kujtimeve.kujtimeve qe me lidhin os eme kujtojen gjithcka qe ti me ke lene.pse me le mbrapa?me kishe dhene fjalen qe do iknim te dy qe ketu por me le vetem.pse me le vetem?pse?e ke nje pergjigje?prinderit me bertasin kur u them qe serish me mungon po sdua me ti degjoj.dua vetem nejhre te ndiej embelsinme ezerit tend.sdi cdo beja per ta degjuar dhe njehre.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    **dje isha,
    sot nuk jam?!
    ika dhe do tretem
    ngase,
    asgje te perbashket
    me ty,
    nuk gjetem..!!
    **
    marr ni leter ,
    ta kam shkruar...
    per zogjet emalit
    fjal kam quar
    mos ki mall, ma per mua!"
    **
    jeta ime ka mbaruar,
    ne sakj
    te botes me ka quar
    me lot ne sy" "
    e pikelluar!
    kush?
    kush ka mbetur,
    per t'na bashkuar!?

**
    tung tung, nga hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    PRAP JAM VETËM

Era më shpupurish flokët
    Ashtu sikur ti dikur
    Më përkedhel me butësi
    Dhe mu sikur ti dikur
    Lotët mi thanë në fytyr!
    Rrezja e diellit më arrin në zemër
    Sikur një kohë dashuria jote
    Kurse vullkani rrjedh nga unë
    Ai vullkan epshesh që ti e adhuroje!
    Por, sot prap unë jam vetëm
    Pa ty dhe pa erën!

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    mbyll syte dhe shoh me mijera njerez afer.ndiej duart etyre te me prekin,ndiej buzeqeshjet e tyre,ndiej qe me flasin por asgje se ka ngrohtesine e qenise tende.se kane madje as syte etyre,qe diten qe ike dhe me le vetem fillova ti shikoja njerezit ne sy,kerkoja aty shkelqimin e syve te tu.kerkoja...
    as vete se diaj ckerkoja.kerkoja dicka te me kujtonet ty dhe nese do gjeja vetem nje fije do isha e lumtur.por se gjeta kurre.

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    MOS KËRKO PREHJE

Mos kërko prehje në shikimet tjera
    Provo të shikosh vehten në thellësi
    Nëse asgjë tjetër nuk mund të gjejsh
    Mua me gjen ulur këmbëkryq aty!

Më shiko me sytë që ka dashuria
    Jo me urrejtje, jo duke më përbuzë,
    Atëherë vërtetë s’mund të më gjejsh
    As dhe buzqeshjen e tretur në buzë!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Postime
    135
    .....ishte dite e bukur vere dhe ishim vetem une dhe ti ,muzike ishte ne qdo kend ,qelsi i muzikes qe tingllonte notat e dashurise ,dielli na buzeqeshte me ngrohetsi..ishim vetem une dhe ti.......mezi pritsha te jem ne perqafimin tned duke me thene :zgjohu ,dhe se nuk eshte enderr .une nuk guxoja qe te hap syte doja qe te flija vetem ne krahrorin tend nuk doja qe te zgjohesha por edhe muzika perfundoj .me une nuk isha duke vallezuar ne vende te trupit tim te dhurova lulet e dashurise dhe perdja ra ..
    Une ,une mbeta vetem por ti prap mbete ne shpirtin tim dhe Ti nuk je me ............
    qetas iu bashkove publiku te shikoj shfaqejen tend gjer ne fund sa e lumtur isha per kenget e tua te bukra .pra une jam nje nuk e di me se qka jam a jam e vdekur apo e gjalle ,por e di qe jam ne nje gjume te rende ku te endrroje dhe nuk dua qe te zgjohem nuk e di me se kush jam ..........
    Rina

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    mbreme te putha pas shuem, kohesh.mallkoj veten qe ekisha lene hapur telefonin.sdoja ta degjoja ate uredher te ftohte qe me thoshte te kthehesha mbrapa.sjetoja atje ku isha pa ty.isha vetem dhge te doja kaq prane,.ti asnjehere se ke kuptuar sa te dua.asnjehere ske ditur se do jepoja dhe jeten epr ty megjithse per shume kohe me rradhe ta kisha perseritur.te lutem vetem te mos me thuash ti nuk je me..
    sepose uen dhe pse larg do jem prane teje,.sa here te me duash me therrit dhe te premtoj se do vij me shpejtesine e erese.do vij sepse sjetoj pa try shpirti im.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •